Mokkapalaohjetta etsiessäni käsiini osui muuttolaatikon kätköistä tämä
"Joulun perinteiset herkut" -kirja.
Perinteisesti se nostetaan keittiöön näkyville joka joulu,
vaikkei sitä koskaan avata.
Omalla olemassaolollaan se kuitenkin muistuttaa lähestyvästä joulusta,
ja saa minut haaveilemaan joulun herkuista.
Itse kirja on hieman liian liiankin "perinteinen" meidän keittiöön.
Tuollainen "Ota neljä porsaanjalkaa" meininki ei oikein minun ruuanlaittooni istu.
"Joulun perinteiset herkut" -kirja.
Perinteisesti se nostetaan keittiöön näkyville joka joulu,
vaikkei sitä koskaan avata.
Omalla olemassaolollaan se kuitenkin muistuttaa lähestyvästä joulusta,
ja saa minut haaveilemaan joulun herkuista.
Itse kirja on hieman liian liiankin "perinteinen" meidän keittiöön.
Tuollainen "Ota neljä porsaanjalkaa" meininki ei oikein minun ruuanlaittooni istu.
Possua sen silti pitää olla.
Sellainen perinteinen harmaasuolattu kunnon kinkku.
Ei mitään rullatavaraa sentään,
mutta sellainen helppo, sisäsiisti versio kuitenkin.
Nopeasti sujautin kirjan sinne mistä se oli tullutkin.
En halua luovuttaa vielä.
Olkoon muuttolaatikossa.
Sellainen perinteinen harmaasuolattu kunnon kinkku.
Ei mitään rullatavaraa sentään,
mutta sellainen helppo, sisäsiisti versio kuitenkin.
Nopeasti sujautin kirjan sinne mistä se oli tullutkin.
En halua luovuttaa vielä.
Olkoon muuttolaatikossa.
Paljon ehtii vielä tapahtua ennen joulua :) Ikinä ei luovuteta :)
VastaaPoistajuu ei saa luovuttaa.:)
VastaaPoistaJuu, possunjalkoja en minäkään lähtisi valmistamaan...
VastaaPoistaTunnustus ois tuola mun blogissa noudettavissa :)
VastaaPoista