9. helmikuuta 2010

Tähän on tultu

Koska minä en löydä kotia, olen päättänyt, että koti saa löytää minut! Niinpä tein sen, mitä en koskaan uskonut tekeväni: laitoin ilmoituksen lehteen!



Kun muutimme, ehdotettiin meille kodin etsimistä lehti-ilmoituksella. Lähinnä nauroin ajatukselle. Ei kai nyt kukaan etsi kotiaan lehti-ilmoituksella! Kyllähän se niin menee, että asunnon välittäjät ilmoittavat ja minä sitten kyselen perään jos joku kohde kiinnostaa. Mutta Kainuussapa se ei mennytkään niin. Monta kertaa olen asunnonvälittäjien perään soitellut...TURHAAN! Niinpä päätin ottaa ohjat käsiini, ja laitoin rivi-ilmoituksen paikallislehteen. Onhan sitä lehdistä suurempiakin asioita etsitty...kuten nyt vaikka sitä elämänkumppania. (Omani tosin löysin jo alakoulussa, joten ei tarvinnut siinä turvautua näin äärimmäiseen keinoon.)

Huomenna se sitten tulee jakeluun ja minä varaudun istumalla kahvikuppi kourassa toinen käsi puhelimella. Pikkuisen pelottaa se, ettei ilmotukseni erotu viiden muun taloa samalla palstalla etsivän joukosta. Olisiko sittenkin pitänyt laittaa isompi? Värikuvan kanssa etusivulle? Mielenkiinnolla jään odottamaan saanko yhtään tarjousta. Jotenkin en jaksa uskoa, että kukaan meille sitä unelmataloa tarjoaisi, mutta saadaanpahan vähän säpinää tähän arkeen!


Kaikille Kajaanista kiinnostuneille (joita siis luultavasti on tosi paljon)
TÄSSÄ
(Itseasiassa kannattaa vilkaista vaikkei kiinnostaisikaan!)
Ihan oiva linkki tämän ihmeellisen kaupungin ja paikallislehtemme saloihin blogimuodossa.