8. joulukuuta 2009

Matka jouluun, 9. luukku

Väsyneinä maria ja joosef asettuivat talliin levolle. Pitkä ja raskas matka oli vihdoin takana ja he saisivat hetken hengähtää. Maria aavisteli, että yöstä olisi tulossa aivan erityinen!



...jatkuu huomenna...

Kertojan huomautus: Klikkaa kuvaa suuremmaksi ja huomaa Joosefin ilme :D

Parempi myöhään

...kuin ei silloinkaan!



Käväisin katsastamassa paikallisen sisustusliikkeen ja sain sieltä havittelemani adventtikynttilänumerot alennettuun hintaan :)
Niinpä saimme siis adventtikynttilät hieman jälkijunassa, mutta väliäkös tuosta. Nyt vain urakalla poltellaan kahta ensimmäistä niin täydestä menee!



Muutenkin laittelin kotia hieman uusiksi joulua odotellessa. Toisinsanoen siirsin parin huonekalun paikkaa, mutta siitä lisää myöhemmin. Mukavaa joulutohinaa kaikille!

:)Viivu

Joulumielen lähettiläs

Joulukalenteri jatkaa kulkuaan kohti ihka ensimmäistä joulua, mutta sallittakoon tänne väliin taas tällainen hieman arkisempi postaus... Toisaalta tekisi mieli antaa Marian ja Joosefin matkata ihan rauhassa, mutta enhän minä malta olla näin kauaa hiljaakaan olla. Varsinkin kun on näinkin mukavia asioita kerrottavana :)

Joulukalenteri tosiaan on saanut lämpöisen vastaanoton, ja olen ihan ymmyrkäisenä kaikista ihanista palautteista joita olen siitä saanut. Iso kiitos Tainalle, valokuvaajalle :) Ja kaikista suurin tietysti lapsille, jotka olivat ihan täysillä mukana juonessa kaikesta kylmyydestä ja kosteudesta huolimatta! Johdatelkoon tämä kalenteri meidät oikeaan joulun tunnelmaan...




Minnamarikalta lumivalkoista -blogista sain tänä aamuna tällaisen ihanan joulumielen lähettilään, jouluisen tunnustuksen! Kiitos ja lämmin jouluhali sinulle <3 Kaikki blogit olisivat tunnustuksen ansainneet! Muiden jouluvalmisteluja lukemalla saa itsekin kummasti intoa tarttua toimeen :) Mielestäni on kuitenkin kiva ilahduttaa aina jotakuta erityisesti, ja tällä kertaa tunnustus lähteekin eteenpäin 1. Mi:lle Köyhän kartanoon
2. Vanamolle Hipsutellen jouluun -blogiin
sekä
3. Emilialle uuteen kuuhun

<3 Olkaatten hyvät! <3

Matka jouluun, 8. luukku

Hetken mietittyään majatalon emäntä kertoi aivan lähellä olevan pienen luolan, jota käytettiin eläinten suojana. Siellä matkalaiset saisivat pehmeän makuusijan heinistä ja katon suojaksi päänsä päälle.



...jatkuu huomenna...