2. toukokuuta 2010

Lelulaatikko

Kesä tarttui vappureissusta takinliepeeseen ja seurasi aina kotiin asti. Heti kotiin palattua oli ihan pakko kaivaa vaatehuoneesta valkoiset verhot esiin ja vaihtaa ne olohuoneeseen. Kesällä verhojen täytyy mielestäni olla ihan ehdottomasti valkoset ja keveät. Eipä haittaa vaikka näkyisi vähän läpikin. Kesä saa paistaa reilusti sisään eikä verhoja ole tarpeen aina edes sulkea.


Sohvatyynyt pyörivät pesukoneessa ja sohva on aika ankean näköinen (tai no päälliset tietysti, tyynyt odottelevat puhtaalta tuoksuvia päällisiä vaatehuoneessa) koska valkoisia ovat nekin. Aika tiheään niitä saa kolmen lapsen ja kahden koiran huushollissa olla pesemässä, mutta valkoisista sohvatyynyistä en silti luopuisi.



Viimeaikoina olen raapinut päätäni tytön lelujen suhteen kun niiden määrä vain lisääntyy lisääntymistään, eikä olohuoneessa ole ollut niille kunnollista säilytystilaa. Niinpä kaivoin poikien huoneen kätköistä tämän ikivanhan puulaatikon, jonka olen joskus aikanaan ostanut kirppikseltä muutamalla eurolla.


Se saa tästä eteenpäin toimittaa lelulaatikon virkaa.


Havaittiin heti hyväksi.
Lelut on kiva viskoa laatikosta ympäri olohuonetta :D


Huonetuoksuksi valitsin puhtaan puuvillan.

Vapun jälkeen olen aikalailla levännyt ja valmis käymään taas talon etsinnän kimppuun.
Olen pyöritellyt päässäni uusia strategioita ja toivon, että ne vihdoin alkaisivat tuottaa tulosta...
Aurinkoa viikkoosi!!!
Olette ihan parhaita!