28. elokuuta 2009

Lehmityttöjä...ja poikia

Ihan sydäntä särkee kertoa:
Se ei ollut se oikea.

MUTTA

En ole pahoillani, koska käynti poiki jotain muuta...
Jotain pieniä toivonkipinöitä ja mahdollisuuksia ensi viikoksi.
Siksipä en ole laisinkaan harmissani,
vaan ehkäpä toiveikkaampi kuin pitkään aikaan...
Nyt kuitenkin unohdetaan taloasiat pariksi päiväksi ja keskitytään viikonlopun viettoon.
Kävimmekin alkajaisiksi koko perheen voimin maalaismarkkinoilla ihmettelemässä eläimiä
ja Suomen kesän runsasta satoa. Olipa ihanaa!!!


Jos mulla olisi se oma talo ja iso piha, olisin varmasti lähteny markkinoilta lehmä kainalossa :)
On ne niin sulosia.


14 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Toivon niinniin paljon, että löydätte uuden kodin...

Me asutaan juuri sellaisessa, jota tarjolla liian paljon, hih, tasakattoisessa tiilitalossa, mutta ei keltaisessa. Muistan kuin eilisen päivän, kun noin neljä vuotta sitten saimme kuulla, että tämä talo tulossa myyntiin. Pyöräilimme ja lenkkeilimme satoja kertoja talon ohi toivoen, että se olisi joku päivä meidän.

Olen seurannut blogiasi, kivasti kirjoitat ja nyt olen jo ihan koukussa. Sitäpaisti huomasin, että asumme samalla paikkakunnalla. Hauskaa! Oma blogini on nyt tauolla, koska sen toiminnassa ollut ongelmia. Odotan, että saan oman kannettavan, niin voin jatkaa sitä sitten...

Mukavaa viikonloppua!

Viivu kirjoitti...

Voi Ira!!! Kiitos ihanasta viestistäsi! Huomasinkin jo aikasemmin että sulla on ollu blogin kans ongelmia :( Toivotaan että palaat pian joukkoon! Uus kannettava ei oo ollenkaan huono juttu ;)

Ihanaa, nyt mullon täällä sit blogiystävä oikeen paikkakunnalla! Voin alkaa suo bongaamaan katukuvasta.

Ja mitä niihin tasakattosiin tiilitaloihin tulee, niin niissäkin on ihania koteja!!! Mulla vaan on nyt niin selkeenä kuva mielessä millanen talo just me tarvittais. Mulla kun on kaikenlaisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle joihin se talo liittyisi...Mutta niistä joskus sitten enemmän... :)

Haaveita pitää olla!

Ihanaa viikonloppua!!!

Heli kirjoitti...

Minä kans oottelen tosi jännityksellä millon se talo löytyy ja millanen se sitten on. Kyllä se löytyy ihan varmasti!! Oi että kun ootan ens viikkoa että mitä siellä on tarjolla..??

Rauhantuomari kirjoitti...

Toivonkipinöitä ja mahdollisuuksia, kuulostaa ihanalta! Malta vielä odottaa, se tulee sieltä kyllä, se oikea :)

Sari kirjoitti...

Voi harmi.. odotus on toisinaan niin turhauttavaa. Mutta onneksi toivoa on vielä! :) Laitan varpaatkin ristiin ja toivon sydämestäni oman kodin löytyvän pian!

siirisofia kirjoitti...

Kyllä se talo sieltä vielä tulee!! Muistan, kun yli kymmenen vuotta sitten etsimme taloa. Lehti-ilmoituksen perusteella lähdin yhtä katsomaan, vaikka oli ihan liian kalliskin.
Kun ajoin pihaan, niin tiesin, että tässä se on. Kovan vääntämisen jälkeen kaupat syntyivät ja ihan kohtuulliseen hintaan.

Viivu kirjoitti...

Voi kiitos teille ihanille TAAS!!! Kyllä lämmittää sydäntä että siellä pidetään peukkuja oikein joukolla. Olette sulosia!

Meillä on täällä se yksi talo, johon sisään astuessa tuli juuri se tunne, että tässä se on! Olisin voinut jäädä "kotiin" ! Siitä vain ei olla päästy vieläkään sopimukseen. Ja itseasiassa olen jo välillä luovuttanut siitä haaveilemisen ja katsellut aktiivisesti uusia.

Nyt kuitenkin taas välittäjä on valmis ottamaan meidät neuvottelemaan ensi viikolla hinnasta...Itsestäni tuntuu, että olisihan tuo jo aika päästä sopimukseen... Kun ei siitä talosta ole puoleen vuoteen parempiakaan tarjouksia tullut.

Ainosofia kirjoitti...

Olisipa hienoa jos pääsisitte sopimukseen siitä talosta, joka voisi olla "se oikea".

Minäkin täällä pitelen peukkuja <3

Nuo maalaismarkkinat ovat sitten kivoja. Niin lapsille kuin aikuisillekkin.

Ira kirjoitti...

Heippatirallaa taas ystäväiseni...

Tuo alla oleva talo on kyllä ihana ulkoapäin, mutta sisällä saisi tehdä aikas ison remontin.

Uteliaisuuteni heräsi ja pakko kysyä, onko se talo jonka hinnasta vielä neuvottelette, Lehtikankaalla? Ei oo pakko vastata. Mutta tässä meidän kulmilla on yksi ihana talo myynnissä, ollut jo jonkin aikaaa. Ja se voisi olla SE. ;)

Rintamamiestalot ym. vanhat talot ovat ihania!!! Kiersimme (en edes muista montako?) niitä myös silloin, kun uudesta kodista haaveilimme. Sopivaa ei vaan tullut vastaan. Meillä ei ollut mitään kiirettä asialla. Asuimme suht tilavassa rivarissa, mutta haaveilimme omakotitalosta ja sen tuomasta "vapaudesta".

Mutta, nyt täytyy kiiruhtaa kipinkapin kauppaan...

Sii juu! ;)

Olivieno kirjoitti...

Lehmät on kyllä symppiksiä! Toivottavasti teillä voidaan taas paremmin, on se valvominen niin raskasta... Onnea kodin metsästykseen!

Viivu kirjoitti...

Kyllä se Ira taitaa justiinsa SE olla :) Te siis asutte lähettyvillä?

Meillon pojat jo Lehtikankaan koulussa ja toivon todella, että saataisiin lopulta se talo... Talvesta asti oon sitä kytänny :) Siinä pyyntihinnassa vaan on asiantuntijoiden mukaan melkeen 40 000 ylihintaa... Siksi se ei mene kaupaksikaan, vaikka on muuten tosi sulonen talo!

Marge kirjoitti...

Voi, ONNEA talokauppaan!! SE tulee kyllä kohdalle..:) Ja ehkä tuon mistä edellä puhuit, talon hinta vielä laskee, malttia:)Helppo sanoa, mutta ei toteuttaa, tiedän;D

Ira kirjoitti...

Juu, lähellä asutaan... :) Vanhempani asuvat samalla kadulla, jossa SE talo. Olen käynyt sisälläkin, kun siellä oli kirppari. Toivotaan, että hinta tippuu. Liikaa pyytävät, se on totta! Hihii, tiedäppä vaikka kohta ollaan melkein naapureita...

Viivu kirjoitti...

Hui :) Aika huisia Ira :)

Ja kiitosta ja lämpöstä halia täältä edelleen KAIKILLE mukanaeläjille!