6. elokuuta 2009

Puutarhassa

Tänään on ollut ihana helle! Päätin jo aamusta, että tänään en aio antaa kurjan kotimme pilata päivääni, vaan heti aamukahvin jälkeen raahasin tuolin "puutarhaamme". Paistaa se päivä risukasaankin, ja lämpimästi paistaakin! Mustaa betoniseinää vasten tunnelma oli jopa kuuma. Hiukan ohikulkijoita kenties kummastutti mystinen auringonpalvoja kirkon parkkipaikalla, mutta minä ainakin sain aimoannoksen D-vitamiinia ja hyvän mielen.

Me nyt vaan satutaan asumaan täällä :)

Kukkaloistoa

Essu lankavahtina.
(Tosi tärkeenä...)


7 kommenttia:

malla kirjoitti...

paKKO nauraa ääneen!:D sieluni silimillä näin mystisen auringonpalavojan joka kaikkia ympärillä liikkuvaa uhumaten nauttii auringon ruskettavista säteistä!!ja ihanaa...tuoliki pääsi ulukoilemaan:))tykkään sun asenteestas!!:)

Viivu kirjoitti...

Juu, ja ei muuten ollu muita auringonpalvojia, sai olla ihan rauhassa ;D

maikku kirjoitti...

sulla on todellakin asenne kohdallaan!!
tiedän kokemuksesta minkälaista sinnittelyä on asuminen väliaikaisissa ratkaisuissa..;)

Rauhantuomari kirjoitti...

Tuo "kukkaloistoa" on kyllä huippu! :)

nannamoi kirjoitti...

hehee! jotain tuosta PUUtarhasta puuttuu...:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Löysin blogisi sattumalta.
Kirjoitat ihanasti ja käsityösi ovat kauniita. :)
Olisin kyselyt saako myytävänä olevaa tiskirättiä vaaleanpunaisena?

T:Mimon

Viivu kirjoitti...

Kiitosta vaan kaikille taas kommenteista :)

Tämä sisustusblogin pitäminen on näissä olosuhteissa lähes surkuhupaisaa, joten ilo on revittävä siitä mistä sen saa. Onneksi elämässä on paljon muutakin hauskaa kuin kaunis koti, yhtään sitä kaunista kotiakaan väheksymättä... Siitähän minäkin kokoajan haaveilen.

Erityisen ilahduttavaa oli saada taas kommentti satunnaiselta eksyjältäkin :)Ja toki tuota tiskirättiä saa myös vaaleanpunaisena. Tuo pinkki väri on vain aina kiven alla, sitä saa etsiä oikein urakalla, mutta yritän löytää sitä kokoajan lisää. Laita mulle sähköpostiosoitteesi niin voin varmistaa millaisen haluat. Teen sekä täysin vaaleanpunaisia, että sitten beigeä vaaleanpunaisella reunalla.