7. syyskuuta 2009

Rätti rules!
Kun aloitin tiskirättien virkkaamisen jokunen aika sitten, olin innoissani uudesta kauniista käsityöstä, jota oli hauska tehdä kesäauringossa. Uskomatonta, mutta olen vieläkin aivan yhtä innoissani, ellen innokkaampikin! Rätit ovat saaneet monta iloista uutta omistajaa, ja niinpä sormet ovat pysyneet tasaisesti vetreinä ja jatkuvassa pienessä liikkeessä. Viikonloppu hurahti taas rättien merkeissä, ja monta kaunista tilaustyötä valmistui.

Suloisia ja lempeitä syystuulia toivottelen kaikille teille ihanille
näiden syyskukkasten ja rättien myötä!6 kommenttia:

malla kirjoitti...

joo ihan kympillä rulettaa!!pysyt mielessä päivittäin:D

Viivu kirjoitti...

:) Kuin myös! Mitenkä sie siellä niin pysytkin :)

Vekarus kirjoitti...

Minun täytyy vielä kysyä: oletko löytänyt bambulankaa, jota voi pestä kuudessakympissä, sillä meidän kaupassa olevaa voi ohjeen mukaan pestä vain neljässäkympissä eli ei ehkä sittenkään ole paras mahdollinen valinta tiskirätiksi.

Kiitos tästä ihanasta ideasta ja inspiraatiosta!

Viivu kirjoitti...

Heippa vaan taas Vekarus :)

Kyllä vain! Käytän rätteihin Novitan Bambulankaa, jossa on 68% bambua ja 32% puuvillaa. Novitan verkkosivuilta löytyy lisätietoa langasta. Sieltä löytyvät myös pesuohjeet, joissa neuvotaan konepesu 60 asteessa.

Olet kyllä oikeassa, että tiskirätti vaatii toimiakseen tuon lämpöisen pesun :)

Vekarus kirjoitti...

OK eli se ei olekaan pelkkää bambua! Täytyypä katsella uudelleen valikoimaan ja testata miten nuo jo tehdyt mahtavat toimia. Kiitos!

inari kirjoitti...

Ihana blogi Sinulla!

Mistäs tällaisen rätin ohjeen voisi löytää? Tekisi mieli kokeilla! :)

-inari