8. marraskuuta 2009

Kiitollinen mieli

Eilinen ilta oli ihana!
Silmät ristissä ahmin uusia jaksoja niin kauan, kunnes en enää kertakaikkiaan pysynyt hereillä.
Hyasinttia en sentään ostanut vielä, vaikka meillä niitä meneekin monta jo ennen joulua,
ne kun eivät ole niin kovin pitkäikäisiä.

Kiitos ihanista kommenteistanne tuohon edelliseen postaukseen :)
Lohduttavaa tietää, että meitä on monta tässä samassa koukussa.
Viime jouluna muuten asettelin aina illalla hyasintin pienelle pöydälle sängyn (joka tässä tapauksessa siin oli levitettävä sohva) viereen maksimoidakseni mahdollisuuden herätä hyasintin (jota rakkaudellisesti meillä myös hajusintiksi kutsutaan) tuoksuun.
Oi, se oli ihanaa!!!



Tulin niin hyvälle tuulelle teidän terveisistänne, että päätin käydä lukaisemassa vanhempiakin kommentteja. Melkein tuli tippa silmään, kun tajusin miten paljon teitä ihania ihmisiä on, jotka käytte jakamassa pienen palan itsestänne blogissani!
Haluaisin antaa lämpimän halin teille ihan jokaiselle,
ja istahtaa hetkeksi kahvi (taikka sitten tee) kupposen ääreen ja vaihtaa
ihan oikeastikkin muutaman sanasen.

Koska en sitä kuitenkaan voi tehdä, heräsi ajatus pienistä "pikkujouluarpajaisista".
Koska arvonta on vasta ajatusasteella, ei palkintoa luonnollisestikkaan ole...
Aion kuitenkin hankkia sen lähipäivinä, joten olkaahan tarkkana ;)
Ehkäpä en sitä edes kerro...
Jouluhan on salaisuuksien aikaa :)

Arvontaan on siis tällä kertaa lukijaksi kirjautuneille.
Ei siksi, ettenkö haluaisi pientä yllätystä kaikille antaa, vaan siksi, että
haluan jotenki erityisellä tavalla muistaa teitä, jotka uskollisesti olette mukana.

Laitan "virallisen" arvontapostauksen sitten myöhemmin
kunhan keksin millä teitä haluaisin muistaa.

Terkuin, Viivu

14 kommenttia:

terhipäivikki kirjoitti...

Heippa!
Hyasintteja jo eilen etsin Plantagenista, mutta ei vielä ollut. Parin viikon päästä pitäisi tulla. Niistä saa niin kauniita asetelmia :)Miniamarylliksiä ostin kuitenkin muutaman.
Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Montako jaksoa ehdit katsoa eilen illalla? :) Minäkin rakastan hyasintin tuoksua ja ajattelin nimipäiväksini marraskuun lopulla "tilata" ensimmäisen. Lapsuudenkodissani hyasintit oli äitini allergian vuoksi sijoitettu aina eteiseen, ja juoksin vuoroin eteisen (hyasintti) ja olohuoneen (joulukuusi) välillä aistimassa ihania jouluisia tuoksuja.

Sara kirjoitti...

Hyasintti on yksi kauneimpia ja herkimpiä kukkasia. Istutin edesmenneet omani kukkapenkkiin, jossa ne ilahtuivat niin että kukkivat koko kesän! Eivät kai kestä kuitenkaan talvea, mutta sisään nostamalla ja ruukkuun palauttamalla ajattelin, että ehkä ne voisivat kukkia vielä kerran uudelleen joulun aikoihin?

Lukija-arvonta on uusi, virkistävä, ihana ajatus! Aivan loistava! Mulla tulee hennot 5000 kävijää ja 8 lukijaa mittareihin juuri, ehkä päädyn itsekin soveltamaan erillistä lukijakeskeistä arvontaa... ihan kaikella rakkaudella =)

Lämmintä Joulun odotusta teillekin!

Anonyymi kirjoitti...

mä kans tykkään tuosta täydellisistä naisista-pelottavinta vielä että näen itsessäni breen piirteitä ;D. mä oon ihan oikeesti leiponu naapureille ja pidän illanistujaisia missä on miljoona ruokalajia.


ihana tuo aiemmassa postauksessa ollut vanhempien ulkoilureissu-itse olen käynyt mieheni kanssa viimeksi ulkona v.2004-kahdelle erityispojalle + 2 vauvalle ei niin helposti löydykkään niitä hoitajia.

aurinkoa tulevaan viikkoonne!

Vekarus kirjoitti...

Ihana kuva! Minäkin tänään huvilalla asettelin kynttilän vanhaan kakkuvuokaan, emme vaan jääneet saareen, joten jäi vielä sytyttämättä...

Viivu kirjoitti...

Heippa taas ihanat!

Tuota hyasinttien ympärivuotista käyttöä pitää kokeilla kunhan on oma piha! Olispa hauska saada pala joulusta kesäiselle pihalle :)

Mi, sarja tosiaan on ihana! Minä olen mielestäni ihan kuin Susan :) Vahinko vain, että ystävieni mielestä olen ihan ehdottomasti Gabriel. En myönnä! Olin melkein järkyttynyt!

Vekarus, nuo kakkuvuokasysteemit on kyllä monikäyttöisiä!

Viivu kirjoitti...

Ai niin... ja niitä jaksoja meni neljä :D

Marge kirjoitti...

Hei Viivu!

Kivoja postauksia sinulla tänne tullut!:) Olen kans paljon viime aikoina ajatellut, kuinka mahtavia ihmisiä täällä blogimaailmassa on! Kommentit aina ilahduttavat ja lämittävät mieltä niin paljon!:) Valitettavasti aina ei ehdi jättää viestiä.

Aivan mahtava kuva!!!:)
Sinulla on ollut ihana hetki tv:n parissa;)

mimmuli kirjoitti...

Haaveilen myös että joskus kerkeisi katosoa läpi koko tuotannon..=) Minussa on varmaan niitä jokaista=))Arvonnat on super kvoja!=)

Anonyymi kirjoitti...

Mä en kato mitään "akkojen sarjaa",
ja nyt muhun iski paha epäilys että taidan tutustua noihin Täytellisiin naisiin kun sä oot sitä niin hehkuttanut ;) Hih. Vai eikös se tuolla telkussa nytkin pyöri?
(täätiiäsittemitäänohjelmista)
Kivasti oot keksiny ton kynttilän tonne kakkuvuokaan :)
Mustakin ois kiva jutustaa sun kans ja juokasta kahvit!

Viivu kirjoitti...

Virva, ei sitten missään tapauksessa kannata katsoa ihan vaan keskeltä kautta jotain jaksoa. Niisson pidempiaikanen juoni, joten täytyy nyt melekeen kaivaa se eka boxi jostakin ja alottaa ihan ekasta jaksosta. Muuten häviää itu koko hommasta :)

Anonyymi kirjoitti...

Nappasin sun kakkuvuokaidean,tänksistä!
Täydellisistä naisista: Oi voi,uskon tuon,mutta silti pahaa epäilen että tsiikaan sitä suoraan mitä töllöstä näkyy..Koska meillä ei oo dvd:tä..menis liian mutkikkaaks,emmä sais ikään niitä vanhoja katotuks :S
Sit sitä et toi sun bannerikuva on kiva!

Viivu kirjoitti...

Ollos hyvä ideasta :) Se tosin ei ollut aivan ollenkaan omani, vaan olen nähnyt moisen kynttiläviritelmän monessakin paikassa. Mukava idea siitä huolimatta :)

Sydämellä kirjoitti...

Haluan olla mukana minäkin.
Nuo ovat kyllä ihania nuo sinun magneetti syrämmet.
Tiina