29. marraskuuta 2009

Kutsuja pukkaa

No nyt se sitten alkoi, uusi harrastus!

Kohta kaksi vuotta olen Party Liten kynttilöitä poltellut. Aluksi kauhistuin hintaa, mutta päätin kuitenkin kokeilla olisivatko ne sitten oikeasti niin hyviä kuin luvattiin. Täytyy sanoa, että yllätys on ollut aikamoinen, kuinka kovasti olen näihin kynttilöihin tykästynyt. Suuri pilarikynttilä esimerkiksi kesti viime talvena koko pimeän kauden yli, eikä se valuttanut kertaakaan! Minun mielestäni se kyllä haukkui hintansa!

Tämän joulun uutuuksista tuo piparminttukynttilä kyllä sulatti minun sydämeni!Niinpä päätin aloittaa konsulttina nyt, kun aikaa tuntuisi olevan ja töiden puolesta kotona köllöttelen. Katsotaan kuinka homma pyörähtää käyntiin, mutta aion suhtautua asiaan harrastuksena.Ja mikä parasta, pääsen ulos tästä mökistä tapaamaan ihania ihmisiä kauniiden asioiden äärelle!
Lämpöisin terkuin,
Viivu

13 kommenttia:

siirisofia kirjoitti...

Hih! Olenkin menossa Party Liten kutsuille tiistaina ensimmäistä kertaa. Taidan tehdä ostoksia :)

Helikaroliina kirjoitti...

Ovatpas ihanan näköisiä, harmi etten ole saanut vielä kutsua kutsuille tänä syksynä...

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

olen myös jo vuosia poltellut noita kynttilöitä. Ovathan ne kyllä hyviä, paljon parempia, kuin uset muut. Harmittaa oikein, kun en ole tänävuonna kutsuilla ollut, ja jouluksi ei ole esim. tuoksutuikkuja.
Kynttilänjaloista ym. en ole kauheesti innostunut. Lahjaksi olen niitä aika paljon saanut, mutta kaappiin ovat joutuneet.
Viime vuonna oli ne ihanat 3 eri korkuista maljakkoa, joihin sai laittaa jotain tavaraa tms. ja kynttilä päälle. Harmittaa kun en raaskinnut ostaa...
Kiva kun olet keksinyt itsellesi ajanvietettä!

Viivu kirjoitti...

Itseasiassa olen samoilla linjoilla Emilian kanssa. Kynttilät ovat tosi hyviä ihan oikeasti, mutta ihan kaikki mallistossa ei tosiaankaan miellytä. Mutta kun makuja on niin monia, niin aina sieltä jotain kivaa löytyy. Itselläni juuri tuo kolmen maljakon sarja on ehdoton lemppari! Satuin kerran kutsuille, josta sain koko sarjan puoleen hintaan :)

Arja kirjoitti...

Onnittelut uravalinnasta :-))
Minä olen toiminut konsulttina jo 3 vuotta. Juuri tulin pitämästä kutsuja:-) Mukavaa ensimmäistä adventtia!

Viivu kirjoitti...

Kiva kuulla :D Katsotaan nyt tuleeko tästä uraa, mutta ainakin hoitovapaan aikana ajattelin kutsuja pidellä :)

minnamarika kirjoitti...

Onnea ja menestystä uuden työharrasteen johdosta! Ihanilta kyllä näyttävät nuo kynttilät. Olen kerran ollut kutsuilla, ja pidin eritoten niistä tuoksuvista kynttilöistä silloin...

Mukavaa adventinaikaa!

Sydämellä kirjoitti...

Voi en itse ole koskaan ollut noilla kutsuilla en tiedä niistä mitään kuin sen että anoppi on joskus antanut ihanat kyntiilät lahjaksi.
Minkä hintainen on tuo ihana raitakynttilä.
Tiina

Villisilli kirjoitti...

Onnea uudesta hyötyharrastuksesta :) Varmasti paras aika juuri nyt aloittaa, kun ihanaa kynttilöiden, koristelun ja lahjojen aikaa eletään.

Viivu kirjoitti...

Tuon piparminttuihanuuden hinta on 22 euroa. Aikaisemmin samaa mallia on ollut valkoisena ja eri tuoksuisena, ja siitä on tullut minun ihan ehdoton suosikki! Kynttilä palaa TOSI kauan, meillä sitä poltettiin viime jouluna koko talven yli, eikä se kertaakaan valunut tai muuten temppuillut :)

Viivu kirjoitti...

Ai niin... Ja kiitos kaikista onnitteluista :D

Ira kirjoitti...

Hei, laitan s.postia heti, kun vaan ehdin, ettet ihmettele... :) Piparminttu kuullostaa ihanalta! <3

Hannele kirjoitti...

Onnea uudelle harrastukselle! Mieheni sisko on Party Liten konsultti ja aikamoisesti on tuotteita kertynyt meillekin :) Minäkin tilasin viime syksynä puoleen hintaan ne nuorekkuus-somisteet ja tykkään täysillä!