22. maaliskuuta 2010

Räkäpäivää

Kiitos kaikille onnitteluista!!! En ole jokaiselle jaksanut henkilökohtaisesti kirjoitella, koska täällä vain edelleen sairastetaan! Olen silti käynyt aina kommenttinne lukemassa, ja ne on kyllä piristäneet tämän räkätaudin keskellä. Olo ei meinaa helpottua millään. Joka ilta toivon, että ehkä huomenna on jo helpompi päivä, mutta sitä päivää ei ole vielä tullut. Jospa taas huomenna?

Mulla on ihan käsittämättömän huono tapa kylvää nenäliinoja ympäriinsä. Niistän kerran pari, ja jätän pöydille lojumaan. Kun sitten seuraavan kerran (noin puolen minuutin päästä) tarvitsen paperia, joudun ottamaan uuden, koska se esellinen onkin jo jossain lojumassa. Plussaa tässä tavassa sairastaa on se, että joku räkäliinoista on yleensä aina käden ulottuvilla. Miinuksena tuskastuneet kanssaeläjät... Positiivista on myös, että suht helposti ja pienellä vaivalla saa sairastelun jälkeen siistin oloista, kun keräilee vain suurimmat paperikasat roskikseen. Heti näyttää paremmalta kun silmä on viikon aikana tottunut epämääräisiin paperipinoihin siellä täällä!

Mukavaa viikkoa teille, ja kärsivällisyyttä sairastamiseen mulle!

11 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Aurinkoista kevätpäivää täältä länsirannikolta. Eka kerta sivuillasi ovat aivan ihania nuo kuvat ja jutut (räkätaudista huolimatta) Pikaista paranemista:)
Toivottelee Ann-Maj

Marja kirjoitti...

Mä olen jälleen jälkijunassa joten ymppään onnittelut tähän viestiin :) Ihania kuvia tuossa alemmassa - ja suloinen päivänsankari ♥

Pikaista paranemista sinulle! Mäkin olen ollut tukossa kohta kaksi viikkoa - nyt luovutin ja varasin lekurin huomiselle. Pakko taas kerran hakea antibiootit josko ne tehoais poskionteloihin ja helpottais oloa muutenkin... on ihan toistaitoinen olo kun pää on täynnä räkää - tiedät varmaan tunteen :)

Viivu kirjoitti...

Ann-Maj, tervetuloa!!!

Marja:Kiitos onnitteluista :) Ja tiedän todella miltä tuntuu, kun koko pää on tukossa ja ei osaa oikein sanoa kumpi valuu enemmän, silmät vai nenä! Paranemisia sinne!

Hanna kirjoitti...

Parempia vointeja sinulle, toivotaan tosiaan että huomenna on jo parempi olo, ei ole helppoo kotiäidin sairastaa kun kuitenkin on kaikki arjen askareet tehtävä. Voimia ja jaksamista sinulle.

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Oletpa saanut melkoisen taudin. Pikaista paranemista sinulle!
Toivotaan että huomenna on parempi päivä.

Niina K kirjoitti...

Kannattaa viivu hankkia taskullinen kotivaate niin ne räkärätit kertyy taskuihin joista ne on helppoa kipata veskipyttyyn. Siellä täällä lojuvilla räkäräteillä on se huono puoli, että räkispöpö tarttuu vielä kuivuttuaankineteenpäin.Siksipä nenurättien oikea paikka onkin veski ei roski. Tsemiä pöpön selättämiseen!! Meillä se oli tosi tosi sitkeässä.

Ruusa kirjoitti...

Paranemista sinne!! Toivottavasti selätät taudin nopeasti!Voimia! :)

Nimetön kirjoitti...

Voimia ja toivottavasti paranet pian!!!

Elmiira kirjoitti...

Pikaisin paranemista! Itse olin reilu viisi viikkoa flunssassa. Olipa sinnikäs tauti:(

Viivu kirjoitti...

Elmiira: Ei voi olla totta! Nyt ei kyllä naurata! Mulla on nyt neljä päivää putkeen särkeny päätä ja ollu ihan kamala olo, enkä kyllä suostu viiteen viikkoon!

Suvi kirjoitti...

Pikaista paranemista!