20. huhtikuuta 2010

Kevätkenkäinen

Tervetuloa mukaan kaikki uudet ihanat lukijat! Huippua saada lisää porukkaa "langoille" :) Viimepäivät onkin olleet aika hiljaisia täältä suunnasta. Poskiontelosärky on kiipinyt yläkertaan ja otsaontelo tulessa olen makoillut ja yrittänyt nukkua armotonta kipua pois. Nyt alkaa helpottaa ja mieli palaa taas keväthommiin.

Tämän postauksen nimeksi piti ensin tulla "Kevytkenkäinen". Googlasin kuitenkin varmuuden vuoksi ja Wictionary tunsi termille vain yhden ainoan merkityksen:

"Jonka seksuaalimoraali on löyhä. Käytetään lähes yksinomaan naisista."  

Se siitä sitten... Muuten olisi ollut niin hyvä! Harmillista, että noin nasevalle ilmaisulle on vain noin suppea käyttötarkoitus. Tänään minulla nimittäin on ollut tosi Kevytkenkäinen olo! Kaikesta huolimatta... Enkä nyt tarkoita löyhää seksuaalimoraalia, mutta uskon että tiedätte, mitä tarkoitan. Sulien jalkakäytävien innoittamana kaivoin lipposet, läppöset ja balleriinat kaappien kätköistä ja tein pientä inventaariota niiden olemassaolosta.


Nämä oli viime kesänä aika suosikit, mutta valitettavasti niistä voi helposti lukea viimekesäisen ruokalistan... Kuvassa ei näy häiritsevästi, mutta uskokaa tai älkää, luonnonvalossa näkyy! Saiskohan tällasia taas jostain? Kuinkahan kävisi, jos vain kylmänviileesti pesisin nämä? Hmmm... ei ota jos ei annakkaan.

Nämä on kuulemma tosi HOT, mutta aikalailla jääneet vaille käyttäjää...


Näitä voisi jo kutsua oikeesti ballerinoiksi. Narut kieputettuna ruskettuneen jalan ympärille on aika hauskat.

Nämä lättänät on kuitenkin käytössä ihan parhautta! Jalkaan vaan ja menoks! Näissä ei edes aika ja kuluminen haittaa. Paranevat vaan vanhetessaan. Ei liikaa vaihtoehtoja... jotkut voisi siis tällekkin kesälle hankkia. Nyt kun vain löytäisi sopivat! 

Onkohan täällä Kajaanissa  edes kenkäkauppaa???






24 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Ois vielä ne ruskettuneet jalat ni minäki laittasin tuollaset ballerinat naruilla.. :)
Kajaanissa ei ainakaan aikoinaan ollut suutaria, kenkäkauppa oli kait kauppakadulla, en tiiä onko enää..
Kepeää kevättä! :D

Terhi kirjoitti...

Sinä oot siis tehnyt sen, mitä mun on ja monta päivää pitänytjapitänyt. Parit uudet kengät on kesäksi ostanut, mutta olis kiva tietää, mitä vanhoja tuolta kaapeista löytyy :) Nuo alimmat on löytynyt myös mun kaapista, menivät lopulta jostain saumasta rikki, mutta KYLLÄ OLI HYVÄT KENGÄT :) Nyt löysin Hulliksilta valkoiset Vagabondit (vähän vastaavanoloiset kuin nuo ruskeat) ja ne tuntui heti siltä, että voisi lähteä vaikka parinkympin kävelylle eikä jalat kipeytyisi yhtään.

Heli kirjoitti...

Noi viimeisen kuvan kengät näyttää tosi mukavilta ja ovat vielä tosi kauniitkin. Samoin ne naruballeriinat.

Viivu kirjoitti...

Ruusa: Pian ne siitä ruskistuu :)

Terhi: Se oli sellanen päähänpisto ja siinä ne sitten oli kaikki levällään keskellä lattiaa :D Se tapahtuu yllättävän nopeesti kun kevät iskee päälle ;)

Ja nuo alimmat tosiaan ON hyvät kengät!

Heli: Näin iän myötä nimenomaan mukavuuskin ratkasee :)

Marja kirjoitti...

Kuis ois kevytjalkainen?! :) Tai keveäkenkäinen. Hih. Mulla on ollut samanlainen olo viime päivät kun olen jo ballerinoissa sipsutellut menemään - ja on tuntunut kyllä Todella Huikean Kevytkenkäiseltä hypätä talvisaappaista suoraan kesäkenkiin :D

Mulla odottaa myös vuoroaan tuo kevät/kesäkenkäinventaario... muutamat olen jo naftaliinista esille kaivanut mutta suurin osa on vielä esille etsimättä... mulla kenkiä nimittäin riittää, huoh ;) Ja sorruin viikonloppuna Hesan reissulla minäkin yksiin uusiin ballerinoihin - vilkutus vaan shoppailukaverilleni Terhille :))

Nuo valkoiset pitsitossut näyttää ihanilta, samoin nuo viimeiset! Joka kevät tuollaisia kaupassa hipellän mutta on jäänyt ostamatta. Pitäisköhän...

Ainiin, että mua nauratti tuo juttu kuinka Huippumalli haussa -sarjassa on ystäväsi tytär... niinpä :) Mulle tulee vanha olo aina lätkämatsissa - juurihan mä kuolasin Teppo Nummista ja kumppaneita teinityttönä Hakametsän hallissa.. ja nyt voisin aivan hyvin olla sm-liigapelaajien äiti. Järkkyä =O Olo tosin ei onneksi vielä ihan niin iäkkäältä tunnu, kyllä luonto on armollinen...

Lykkyä kenkäkaupan löytämiseen ;D

Ruusa kirjoitti...

Siinäpä se onkin, kun meikäläisen koivet ei värjäydy millään..on valkoista aina vaan..No, valkonen on aina kiva väri ;D

Viivu kirjoitti...

Ruusa: Ja sopii sisustukseen... :)

Marja: No sinäpä sen sanoit! Keveäkenkäinen! Niinhän se pitää sanoa. Vaikka minusta kevytkenkäinen tarkottaa ihan samaa...

Nuo vikat on kyllä niin älyttömän hyvät ja monikäyttöset jokapaikan kengät, etten varmaan olis pärjänny ilman! Ja mitä ikään tulee, sen aina unohtaa, ja sit jokakerta uudestaan järkyttyy, kun tajuaa, että nuoriso menee itsestä ohi :D

Mari kirjoitti...

Minä vahingossa luinkin otsikon niin, että siinä olisi lukenut nimenomaan kevytkenkäinen. Se olisi mielestäni sopinut hyvin tähän postaukseen, saanut ihan uuden merkityksen sekin sana :)

Arja kirjoitti...

Noi ekat aivan ihanat!!!!
Mukavaa keskiviikkoa sinulle Viivuska<3<3

Hanna kirjoitti...

Ekat pitsi ballerinat on aivan ihanat haluaisn kans tuollaiset, mistähän löytyis? Hyvää viikonjatkoa ja kiva että olo alkaa helpottamaan, tervehtymisiä sinne sinulle.

Riikka kirjoitti...

Kevytkenkäinen :) Sait naurun täällä aikaiseksi.

Täällä suunnalla olis tarkoitus suorittaa myös inventaario jo olemassa oleviin kesäkenkiin. Tilauksen kyllä pistin jo varmuuden vuoksi kaverille menemään, josko hän taas toimittaisi Milanon Ballerina Heavenista muutamat popot. :)

Ootko ostellu Vealle jo kesäkenkiä? Vinkkejä kaipaisin mistä sais kauniita ja tietysti hyviä kenkiä? Ellokselta tilasin Kavatin lenkkarit, ehkä saman merkin sandaalit ois sit yes...

Jonna kirjoitti...

Odotinkin jo uutta postausta, täällä on aina niin kiva vierailla :)Olipas ihana kenkä postaus! Tuo kevytkenkäisyys sai myös täällä hymyn korviin :) Voi nuo balleriinat on varmasti tosi kivat!

Hanna kirjoitti...

Oi mitä änttejä keniä - nuo kaksi alinta ihanat ja kauniit!! <3 ;) Hymyilyttävän pirtsakka postaus, kiitokset siitä! ;D

Annimuori kirjoitti...

Kivat noi alimmaiset. Itsekin etsin aina sellaisia läpysköitä jotka vaan sujautetaan jalkaan. Viime kesänä kävin Kajaanissa kun tulin sukuloimasta Mikkelistä mutta en käynyt kuin Abc:llä kahvilla. Miksihän ihmeessä ei koskaan pysähdytä keskustaan kun mennään aina siitä pohjoseen päin vielä.
Kyllähän sieltä nyt kenkäkauppoja löytyy, meidänkin cityssä on kaksi kenkäkauppaa ja asukkaita on noin 17000 =)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan hyvin sopisi otsikoksi siis kevytkenkäinen,uusi käyttötarkoitus vain käyttöön sillekin,kun noin suppealti google asiaa ymmärtää.
Suloiset noi ekat.Ja vikat.Ballerinoiden narut eivät kietoutuisi varmaan ikinä ruskettuneiden kinttujen ympärille,jos minun olisivat.
Harmi vaan.

TainaSusanna kirjoitti...

Onhan meillä Viivu kauppakadulla Step In, sinne vaan astumaan sisään :) Ja suutarikin löytyy, voidaanko me edes kaivata enää mitään??

Ihanoita kenkiä. Kyllä niillä passaa tepastella kesäisillä kaduilla ja lipoa jäätelöä :D Ihan jo kieltä kutittaa jäätelön maku.

Rouva V kirjoitti...

Ihanat nuo ekat ballerinat. <3 Mulle on tulossa kahdet baltsut. Toivottavasti on hyvät jalassa. :)

KIIITOS postista, tiskirätti on ihan ylisöpö ja on mukava käytössä (testasin heti). :D Pystykö sen pestä 40 vai 60 asteessa?

Tarleena kirjoitti...

Ihania kevytkenkäisiä!

Ajattele, ollapa kevytkenkäinen, sinisilmäinen ja pitkäkyntinen! Miten kauniita ominaisuuksia, mutta miten väärin ymmärrettyjä....

sanna kirjoitti...

Tykkäsien ekoista ja vikoista!
Balleriina kausi taitaa vain jatkua ;)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ihan älyttömän suuret kiitokset ihastuttavasta paketista joka saapui tänään! Aivan ihania aarteita olit löytänyt :)

Saara kirjoitti...

Ihania kenkiä! :) Nuoita pitsisiä oon nähny tänän keväänä muistaakseni Andiamolla tai spirit storessa... Jommassa kummassa...
Ite oon kans miettiny noita eläinkuosisia balleriinoa, mut ne taitais jäädä mulla knas melko vähäiselle käytölle... :)
Nuo ihan oikeen näköset Ballerinat on söpöt, kyllä niillä kelpaa kesällä mennä.. =)

Viivu kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista kaikille "kevytkenkäisille, pitkäkyntisille ja sinisilmäisille" naisille ;D

Naana: Kiva että tykkäsit! Ainakin ennen langan sai pestä 60 asteessa, mutta pitää vielä tarkastaa uusien lankojen pesumerkintä, kun on ainakin nuo värit ja hinta muuttuneet, ettei sitten ole ohjekkin muuttunut... Laitan sulle sähköpostia aiheesta kunhan saan selville.

Näissä liinoissa on se kiva puoli, että ne vain paranee vanhetessaan!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Keväällä on kiva tehdä inventaariota kenkäkaapissa. Minulla on kengät laatikoissaan ja olen tulostanut niiden kuvat laatikon päätyihin. Sieltä on helppo katsastaa mitä omistaa. Ensin otetaan esille kevätkengät ja sitten kesäkengät.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

Mari kirjoitti...

Kevytkenkäiset, pitkäkyntiset ja sinisilmäiset! :D