11. toukokuuta 2010

Hupsis!

Oletteko te alkaneet lisääntymään?

Vai onko tämä vain merkki siitä, että meidän pitäisi useamminkin alkaa tyriä asuntokaupoissa... ? Teitä on nimittäin käynyt täällä sivulla eilisen ja tämän päivän aikana ihan järkyttävän monta! Tai siis ihanan järkyttävän... Jossain vaiheessa suunnittelin, että kunhan kaksisataa lukijaa ja 100 000 kävijää paukkuvat, niin pannaan arvontaa pystyyn ja kieltämättä alkaa tuntua, että saisin olla jo toinen jalka oven välissä menossa palkintoa noutamaan. Kävijä laskuri on nimittäin raksuttanut komiaa yli tuhatta kävijää vuorokaudessa.  En valita en! Te juuri teette tästä kirjoittamisesta kirjoittamisen arvoista <3 


Tässä kuva meistä V:n kanssa vahanukkeina iltapuuhissa ;) En ymmärrä miten tämä kamera tekee aina tällaisia tepposia. Toiveissa kuitenkin on, että ehkä jo ensi kuussa saisin uuden ostettua... Se olisi aika unelma! 

Pannaanpas pientä pinoa pystyyn:

Miksi juuri sinä eksyit tänne tänään? (Hihii... kuinkahan moni uskaltaa tunnustaa...)


68 kommenttia:

Pikkupiiku kirjoitti...

Käväisen aina välillä katsastamassa, mitä teille kuuluu. Blogistaniassa seikkailen.. Ei sen isommasta syystä.

inari kirjoitti...

Olet blogilistallani omassa blogissani ja käyn aina säännöllisesti vilkuilemassa uusimmat päivitykset.

Ihania keväisiä päiviä!
inari

Nanna kirjoitti...

Hih sähköpostista lampsein tänne seuraavaksi (lapset nukkuvat vielä niin ehdin kommentoida rauhassa) :)

En kyllä yhtää ihmettele tuota lukija/kävijämäärää :)

Mari kirjoitti...

Uuden postauksen myötä :).

Niina K kirjoitti...

Mä kävin ihan vaan moikkaas :)

Hanna kirjoitti...

Kurkkimassa uusimmat kuulumiset! :)

Kallion elämää kirjoitti...

Mukava seurata teidän elämää. Uuden päivityksen myötä käyn lukemassa uusimmat kuuumiset.

Piupau kirjoitti...

Käyn aina, tämän tästä, olenhan lukijasi :) Kommentoin aina kun kerkeän tai jaksan tai kun on sanottavaa.
Ihanaa päivää sinulle!

Viljami kirjoitti...

Huomenta! Olihan täällä jo jokunen uskaltanut "avautua" :) Kiva kun poikkesit! Ihan hirveitä yllätyksiä en vielä saanut lukea, eikä se ollut tarkoituskaan :) Kiva vain kuulla teistä! Olis tää muuten aika orpoa hommaa...

Nanna: Minä kyllä olen aika ihmeissäni, kun en jotenkin tajunnut blogia aloittaessani, että tätä joku oikeasti voisi lukea. Pikkuhiljaa tajunta laajenee :)

Miia kirjoitti...

Minäkin täällä piipahtelen, kun päivittyneitä blogeja käyn läpi. Ja mielelläni tänne tulen, jutustelet mukavasti. :) Voi harmi tuota talohommaa, mutta ei kun eteenpäin kohti uusia juttuja. Meilläkin on valkoinen Teema käytössä, juhlaan ja arkeen. Lisäksi arkikäytössä jotain vanhoja muita astioita ja mustaa Teemaa, jota saatiin häälahjaksi joskus muinoin. Musta Teema ahdistaa minua tällä hetkellä. :)

malla kirjoitti...

täällä pyörin melekeen päivittäin:D

Hannele kirjoitti...

Uutta postausta tulin lukemaan, kaikki käyn lukemassa vaikkei aina tuu kommentoitua :)

Terhi kirjoitti...

Huomenta! Blogisi on suosikeissani, joten täytyyhän sitä aina uudet postaukset käydä kurkkaamassa :) Kivaa keskiviikkoa, aurinko paistaa :)

Hanna kirjoitti...

Tämä blogi on mun suosikkeja. Olen niin monesti saanut nauraa sun hauskoille kirjotuksille. Tuo talojuttu vaan ei naurattanut, suututti sitäkin enemmän. Mutta kyllä te varmasti löydätte joskus oman kodin =).

Liisa kirjoitti...

Olet blogi listallani ollut siitä lähtien kun luin että olet asunut samassa kaupungissa kuin minä, niin tottahan toki aloin mielenkiinnolla seuramaan mitä sinulle kuuluu ja luen aina päivitykset.

Mukavaa puoliväliviikkoa.

Teija kirjoitti...

Aina käyn, kun on blogger päivittänyt. Tääl on kivaa :)

constina kirjoitti...

Hei Viivu
Oot kirjanmerkkipalkissani... muutamien muiden kivojen blogien lisäksi. Kommentoin harvoin, lähinnä silloin kun on aikaa ja voimii. Opiskelen duunin ohessa ja laitoimme juuri asuntomme myyntiin.. muutto edessä ja uuden asunnon etsintä (huoh..)Sun tekstiä on kiva lukea! :)

Nonnukka kirjoitti...

Mahtavat kävijämäärät! Enkä yhtään ihmettele, täällä on mukava käydä :) Tykkään niin sun tavasta kirjotella! Aina kun päivität niin tulee käytyä lueskeleen :)Mukavaa viikkoa sinulle!

Taina kirjoitti...

Mäkin oon klikkautunut lukijaksi, mutten silti katso mistään viimeiseksi päivitettyjä blogeja, joten napsin näihin katsomaan aina välillä ihan osoitteen perusteella. Joko ensin Mallalle ja sitten tänne, tai sitten ensin tänne ja sitten Mallalle ;) Sen jälkeen muitten tuttujen tai tutuksi tulleitten parit blogit vielä. Mutta ne eivät päivity näin nopeasti! :)

Ruusa kirjoitti...

Käyn lueskelemassa kaikkien listoilla olevien päivitykset, kiva seurata mitä kotikaupungissa tapahtuu :) Odotan erityisesti sitä postausta, missä pääset tuulettamaan teidän onnistunutta talolöytöä! :)

kivaa viikkoa!

lattenainen kirjoitti...

oon klikkaillut itseni lukijaksi ja käyn lukemassa uusimmat postaukset. Kommentoida jaksan harvemmin, mutta lukea tykkään kyllä :D

Anonyymi kirjoitti...

Olen laittanut sinut suosikkeihin koneelle.Käyn aina uudet postaukset lukemassa.Jostain toiselta blogilta eksyin tänne joku aika sitten ja siitä asti olen käynyt vierailulla.
T:Minna

Sanna-Mari kirjoitti...

Blogiluetteloni ilmotti, että täällä on uutta mielenkiintosta luettavaa :D Luen aina kaikki postaukset vaikken välttämättä mitään kommentoikaan.

Riikka kirjoitti...

Jännittelin taloasiaa, on ilmeisesti muutama postaus mennyt meikäläiseltä ohi... Voihan piru mikä välittäjä! Meillä oli kans hiukka epäpätevä välittäjä, kun tää asunto ostettiin. Ikinä en enää saman firman kautta osta mitään, en edes UNELMAA. Toivottavasti taloasiat kääntyy kuitenkin parhain päin. :)
Aurinkoista keskiviikkoa!

Ps. niin oon kans lukija, et sen myötäki pyörin täällä aika usein jos vaan neiti ja aika sallii. :)

Sarashe kirjoitti...

Hih, olen tässä viime aikoina tainnut pistäytyä ihan päivittäinkin, kun löysin tämän (mulle) uuden blogin :) En muista vaan että olenko aiemmin kommentoinut, hmm...
Tänne on mukava tulla, kauniita kuvia, perhe-elämää ja arkea, niitä on kiva seurata :)
Aurinkoista kevättä ja onnea sen oman unelmakodin etsintään <3

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Tulen tänne aina uusimman postauksen lukemaan! ;)
Mukavaa kun liityit lukijaksi, parannuttu ollaan onneksi ällötaurista jo! :))
Ja nyt paistaa aurinko siihen malliin, että ai ai - kesä!<3

Annimuori kirjoitti...

Blogisi on suosikeissani ja luesken päivittäin =)

Piitu kirjoitti...

Lukijana kun olen, niin listalta katsoin et uus postaus ja äkkiä lukemaan :D

La Petite Princesse kirjoitti...

Blogilistalla huomasin päivityksen ja tietysti kurkkimaan :)

Alunperin tulin tutustumaan blogiisi omani kautta, kun olit kommentoinut ja päättänyt lukea. Kiitos siitä.

Viivu kirjoitti...

Hei täällähän ollaan ahkerana! Kivaa!

Ihan huippua, että muutama sellainenkin joka ei ole aikasemmin kommentoinut innostu nyt laittamaan puumerkkiä. Kiva nähdä ketä täällä käy.

Katsuja kirjoitti...

Täytyyhän sitä lukea uusin blogikirjoituksesi :)

Eevi kirjoitti...

Aina uudet postaukset käyn lukemassa.
Ei mikään ihme suuret kävijämäärät, kun sää kirjotat niin kivasti :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mä olen Viivu käynyt kyllä lukemassa kaikki postauksesi ja ollut hengessä mukana. Miehen kanssa vielä illalla sängyssäkin puhuttiin ton OP:n menettelyistä...

En vaun ole muka ehtinyt jättämään mitään juttua!

Isoja rutistuksia sinne. Kyllä se koti vielä löytyy!!!

Niin muuten ja meiltä ei löydy yhtään teemaa! (häpeän) Yksi muumi muki ja kippo on, kun äitini osti miehelle Nuuskamuikkuset, koska tuolla mun ukolla on paha tapa käyttää sitä muikkusta tuolla huulessaan. You know!

Mun mielestä sun kuvissa ei kyllä ole mitään vikaa, mutta ymmärrän kameran himon :D

Kivaa keskiviikkoa!

Viivu kirjoitti...

Emilia: Kiitos rutistuksesta! Ilmeisesti se on ihan normaalia, että noin menetellään... olen tainnu tippua kärryltä näissä asuntoasioissa kun mun oikeustajuun ei meinannu mahtua :) Pöly on nyt kuitenki laskeutunut ja toiveikkaana klikkailen taas Etuovea ;)

Terkut Nuuskamuikkuselle :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Viivu ja kiitos ihanasta blogistasi. :)

Eksyin blogiisi toisen blogin kautta jo aikoja sitten. Ja jäin heti "koukkuun". Kirjoitat niin ihanasti kaikesta, oli aihe mikä tahansa. :)

Käyn kurkkimassa uusia bloggauksiasi melkein päivittäin. En oikein tiedä miksi en yleensä kommentoi... Nyt uskaltauduin. :)

-Sannas-

Murupeikko kirjoitti...

Siun juttus on vaan niin mukavia, että käyn kattoon heti ku tullee uus teksti ja jossain välissä oon koittanna lukee sun vanhojakin postauksia. :))
Aurinkoista päivän jatkousta toiseen päähän kaupunkia! :D

lumiomena kirjoitti...

Hauska kysymys! Samasta syystä kuin on yllä mainittu: Olen kirjautunut lukijaksesi ja Blogger muistaa aina kiltisti näyttää, milloin suosikkiblogejani on päivitetty. Alkujaan jäin lukijaksesi, koska sana Joensuu pomppasi silmiini. Koko blogisi viehättää, mistä syystä jatkan lukijana (ja kommentoinkin ahkeraan).

silmis kirjoitti...

Joo, en ole miekään aiemmin kommentoinut. Alunperin tulin blogiseikkailun kautta. Ja koukkuun jäin ;)

Anu kirjoitti...

Moikka Viivu:)
Pakko aina katsoa kuulumiset!
Kirjoitat niin mukavasti.
Oman blogin kohdalla olen ollut lopettamispäätöksen kanssa nyt ihan hilkulla kokoajan, kun kävijoitä on usein 1000-2000 päivässä, mutta kukaan ei oikein kommentoi. Tuntuu oudolta? Eli itse en varmaan jatka enää pian.

Liina kirjoitti...

Käyn lukemassa aina uudet postaukset, jotka bloggerissani näkyvät. Joskus kommentoin, joskus en, varsinkaan jos ei ole mitään uutta sanottavaa.

En myöskään ihmettele sivustosi kävijämääriä, niin mukava blogi tämä on.

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi Mamman kammarin kautta ja olen nyt jonkin aikaa seuraillut talon etsintäänne. Ja muutenkin blogiasi on hauska seurata. Siitä näen milloin huristelet kotini ohi kun piipahdat Joensuussa.

Toivotan onnea talon etsintään ja voin omasta kokemuksesta sanoa, että se oma koti tulee kyllä jossain vaiheessa vastaan. Sitä ei teiltä pysty edes kiinteistövälittäjät viemään.

Hyvää kevään jatkoa!

Hanna kirjoitti...

Käväisin lukemassa uuden postauksen, olet mun blogi listalla ja kiitos ihanasta blogistasi täällä on ilo käydä kurkkimassa ja lukemassa niin ja onnittelut huimista lukija/kävijä luvuistasi:)

Nan kirjoitti...

Minäkin tulin kurkkaamaan uuden postauksesi. Olen suhteellisen uusi kasvo täällä blogi-maailmassa ja haalin listalleni kiinnostavimpia blogeja ja sinun on yksi niistä. :)

Sari kirjoitti...

Moikka!Minäkin kävin uuden postauksen lukemassa!Täällä pitää aina kaydä kun olet jotain uutta kirjoitellut!Aurinkoista viikkoa!

p.s. tää kommentointi on vaan niin vaikeeta..tai täällähän mä käyn vähän väliä näköjään jotain kirjottelemassa, mutta muualla en niinkään... :)

sanna kirjoitti...

Olet myöskin minun blogilistallani ja tällää tulee käytyä lähes päivittäin! Useimmiten minua kiinnostavi aiheita kauniistia ja mielenkiintoisesti kirjoitettu!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Olet blogilistallani ja käyn aina päivitykset läpi. Ihan aina en kommentoi, mutta useimmiten.
Sinulla on ihana blogi!

Aurinkoista keskiviikkoa sinulle!

Viivu kirjoitti...

Sannas: Kiitos itsellesi käynnistäsi ja kauniista sanoistasi!

Murupeikko: Samoin sinne!

Lumiomena: Olet kieltämättä kunnostautunut kommentoinnissa :) Kiitos sinulle siitä!

Silmis: Ihan huippua, että noinkin voi käydä :) (eikä vain oma äiti täällä surffaile... ;) )

Anu: Kiva kun käyt! Kyllä minäkin teillä pistäydyn aina kun päivität. Tuo taitaa olla täällä blogistaniassa aika yleinen ilmiö :) Osa haluaa kommentoida, ja tulee sillälailla ihan tutuiksi, mikä on tosi hauska asia, sitten taas on isompi joukko niitä, jotka vain haluaa käydä kurkkimassa, ja mielestäni sekin on ihan ok. Kuuluu vähän blogien luonteeseen...

Se on kyllä joskus hassua, kun itse ei osaa ollenkaan ennakoida millaiset jutut saavat ihmiset innostumaan kommentointiin. Mulle ainakin on tullu yllätyksiä, mutta pidetään lippu korkeella! Kyllä siun hurja lukijamäärä kertoo aika paljon! :)

Liina: Kiitos <3

Hanna: Taas miun vakkarikommentoija :) Kiitos!

Nan: Kiitti sullekkin, kiva on ollu saada uusia tuttavuuksia.

Sari: Hyvin onnistuu kommentointi! :D

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tieni blogiisi eilen, kun luin Kalastajan vaimoa ja olit hänelle jättänyt kommentin asuntokaupoista. Nyt olet suosikkilistallani!

jaana kirjoitti...

Käyn satunnaisesti yl jonkun muun blogin kautta, tällä kertaa poikkesin Peltoharjusta :) Mukava täällä on pistäytyä.

Viivu kirjoitti...

Anonyymi: Kiva kun eksyit!

Jaana: Kiva poikkeat välillä täälläkin :)

TainaSusanna kirjoitti...

Tottahan kamun postaukset pitää käydä lukemassa. Kirjoitat niin sujuvaa tekstiä ja aiheesi ovat kiinnostavia, siksi tänne pitää päivittäin tulla. Oon jo aiemminkin sanonut, että on kivaa kun päivität niin usein. Itellä ei oo aikaa eikä voimia tehä niin :(

En yhtään ihmettele minäkään noita lukuja :) Toivottavasti jaksat jatkaa samaan malliin ainakin 25 vuotta ;)

Joskoon tässä kesän kunniaksi päästäis taas treffaamaan kahvin äärelle? Ja hei, jäätelökioskit on auenneet!

Kirsikka kirjoitti...

Käyn täällä kurkistelemassa aika usein. Sinulla on kiva ja rento tyyli kirjoittaa :)

Silkku kirjoitti...

On alkanu tulla vakioksi käydä täällä päivittäin. Nuo teidän talon osto haaveet yhdistää ja vielä samoilla suunnilla asutaan niin sen takia eksyn tänne aina uudestaan..=) Ja tottakai kaikki muutkin kirjoitukset luen. =)

Hannukka kirjoitti...

Peltoharjusta tänne tupsahdin.

Pihla kirjoitti...

joskus olen lisännyt sinut omaan blogiin blogilistalleni ja tuleehan nuo päivitykset luettua. Poiskaan et ole vielä lentänyt....

Toukokuun lukija kirjoitti...

Koska kirjoitat hyvin. Luen blogiasi monesti tenttiin lukemisen uuvuttamana, kun haluan vaihteeksi lukea jotain elämyksellistä, hyvin kirjoitettua ja opettavaista.
Olen hissukseen suuntautumassa suulakihalkioiden tutkimiseen, ja sen vuoksikin olen lukenut tätä blogia, etten unohtaisi perheen tehtävää siinä tilanteessa. Lisäksi olen oppinut paljon siitä, millaista on olla nuori äiti ja kasvaa lasten kanssa, joihin on ikäeroa vain pari vuosikymmentä. Minusta tässä blogissa on paljon sellaista tietoa ja kokemuksia elämästä, joita on vaikea löytää mistään oppikirjoista. Myös puolisoni lukee tätä blogia.

~ Toivon, että kirjoitat myös jatkossa, ja kiitos jo tähän astisista postauksista. Ehdottomasti Suomen tasokkain blogi alallaan. ~

Marika kirjoitti...

Oot blogilistallani harvojen valittujen joukossa ja uusimmat päivitykset käyn lukemassa lähes päivittäin :)

Ilona kirjoitti...

Blogilistallani olet ja vaikka en kahden taaperon ja vauvan kanssa kommentoimaan yleensä ehdi, niin aina käyn lukaisemassa kuulumiset:)

Viivu kirjoitti...

Kiitos vaan kaikille taas ihan mahottoman ihanista kommenteista!!!

Toukokuun lukija: Tätä on ihan pakko kommentoida :) Sait täällä punan nousemaan kasvoille ja riman ihan hirmuisen ylös :D

Ihana kuulla, että blogini tuottaa iloa. Ihan hirveän hienoja sanoja!!! Kiitos!

Marja kirjoitti...

Mun piti jo aiemmin tähän vastata mutta tuli jotain muuta ja se jäi - siinä yleisin syy miksi jää usein kommentoimatta kokonaan =/ Mutta sinä oot suosikeissani ollut jo pitkään ja kuulut niihin joiden postaukset on aina pakko lukea - kirjoitat niin elävästi, hauskasti, ytimekkäästi, maanläheisesti :) Joten vähintään aina silloin poikkean kylässä kun on uutta luettavaa... Se on btw totta, ettei yhtään osaa itse ennakoida mihin postaukseen tulee enemmän, mihin vähemmän kommentteja! Keväistä helatorstaita toivotellen!!

Marielisa kirjoitti...

Iran kautta joskus viime kesänä eka kertaa tänne päädyin, tykästyin tyyliisi kirjoittaa!
Aina poikkean katsomaan, kun olet blogiisi jotain uutta kirjoitellut.

Nyt ajankohtaisuus asunnonhankinta-asioissa yhdistää ja tottakai Kajaani-lisä koukuttaa entistä kajjaanilaista ;))

Meilläkin aika katkeransuloisia kokemuksia sikäläisestä asunnonvälittäjistä (useammasta!) tosin kokemusta vain myyjän kantilta......
Tsemppiä teille edelleen siihen Kodin metsästykseen, hengessä mukana - ehdottomasti!
= Kyllä me(kin) vielä se Koti löydetään, eikö?!

Viivu kirjoitti...

Marja: Sie ootkin yks ihanista vakkarilukijoista :) Samoin sinne hyvät pyhät!

Marielisa: Kiva kun poikkeat! Ja paikkakunnat kyllä yhdistää.

Ja koti löytyy -ehdottomasti!

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Minä jännitän kanssasi talon löytymistä ja siksi pitää aina tulla katsomaan uusin postaus:)

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

niin ja sitä paitsi sinun sivusi toimivat nopeasti ja kommenttiloota aukeaa myös helposti toisin kuin joissakin muissa ihanissa blogeissa, jotka tökkivät minulla järkyttävästi ja saavat koko koneen solmuun.

Iida Emilia kirjoitti...

Minäkin käyn kaikki postauksesi lukemassa, vaikka laiskasti kommentoinkin!

Etenkin tuo otsikko herätti mielenkiinnon! :) Ja tämähän on vähänkuin romaania lukisi...on jännitystä, komediaa ja draamaa! :)
Arkisia asioita ihanassa pakkauksessa :)

Ja vielä lopuksi on sanottava, että voihan talokaupat sentään!!! Harmittaa puolestanne, mutta toivotaan, että pian se oikea löytyy!

Anonyymi kirjoitti...

Heips,
päivittäin tulee katsottua, josko olisit kirjoitellut uusia kuulumisia. Aivan loistava blogi :)
Se sun tonnikalatahna ja ruisleipä ohje oli aivan loistava, tehty jo moneen kertaan!

-Lukija Helsingistä-

Viivu kirjoitti...

Ihan huisia, että tänne vieläkin ilmaantuu kommentteja :)

Kiitos teille ihan jokaiselle! Käyn täällä vanhoissakin postauksissa aina kurkkimassa :)

milla kirjoitti...

Vastaampa minäkin vielä näin matti myöhäisenä että tänään eksyin tänne koska kevään töihin paluun yhteydessä moni vakkari blogi on vaan jäänyt lukematta mutta nyt lomalla olen yrittänyt ottaa kiinni kaikki lukemattomat jutut kuten sinun blogisi. :)