1. kesäkuuta 2010

Vielä ehtii

 Piti julkasta tämä postaus vasta huomenna, mutta iski hirviä tarve vielä muistuttaa teitä arvonnasta johon on aikaa osallistua huomiseen asti. Kipin kapin linkistä "klik", vielä ehtii mukaan!

Sain eilen tänään Sannamarialta tällaisen söpösen ja naisellisen tunnustuksen. 
KIITOS!

Pari muutakin tunnustusta olen saanut viimeaikoina, mutta minä tohelo ja torvelo en ole muistanut niistä mitään mainita! Ei sillä, että tunnustuksia keräisin, mutta olisihan tuo ollut kohtelias tapa ihan julkisesti kiittää... Kyllä tällainen nimittäin aina lämmittää mieltä :) Kiitos nyt tässä sitten kaikille teille ihanoille, jotka olette minua tunnustuksilla muistaneet!

Itse haluan luovutaa tämän ihanalle ystävälleni Iralle, johon muuten tutustuin tämän blogin kautta.  Tulit jotenkin mieleen noista huulipunista sun muista... Jospa saisit tästä lisäpotkua oman blogisi Ira*s päivittämiseen (vink vink...) ;D

Sannamaria oli napannut itselleen myös hauskan haasteen, johon tietenkin tartuin. välittömästi. Haaste tuntui  haasteelliselta tässä puolityhjässä, täsysin mullin mallin olevassa kämpässä, mutta yllättäen niitä yksityiskohtia sitten kuitenkin vielä löytyi. Teemaksi otin saman kuin Sannamaria. Kauniita tahi ei, mutta vaaleanpunaisia ja vihreitä kuvia kuitenkin!

16 minuuttia 
12 kuvaa
tavaroita ei saa siirtää, ei asetella
kuvia ei saa cropata, ei käsitellä  
ainoastaan pienentää kuvat nettiin siirtoa varten


Yllättävän paljon sitä väriä löytyi vaikka tuntuu, että kaikki on jo laatikossa...


4 kommenttia:

Ira kirjoitti...

Kiitos ystäväiseni -miten ihanan suloinen tunnustus, olen ihan otettu! <3 Lupaan tehdä blogipäivityksen mahd pian. Aika on vaan vierähtänyt, hämmästyin itsekin. Toukokuu on meillä aina erityisen kiireinen. Oikein odotan, että pääsen lukemaan blogeja urakalla ja kirjoittamaan omaa.

Ps. Magix Face ja Gold Parfum tuli tänään, juuri aiheeseen sopivasti... ;)))

Viivu kirjoitti...

:) Loistavaa! Justiinsa mietinkin millon mahtavat tulla. Täytyy treffata joku päivä.

Taina kirjoitti...

Hyvän värisiä kuvia kollaasissa! Ja hei, sopiiko Vealle vielä koko 74cm!!

Viivu kirjoitti...

No joo, pikkuhiljaa olen tuota paitapuolta vaihtanut isompiin, mutta noi tossa kuvassa juhlamekon vieressä roikkuvat on legginssit, ja tuolla pyllypuolella menee vielä hyvinkin koko 74cm. Neiti nääs opettelee kävelemään (edelleen, eikä valmista näytä tulevan) ja jos housut on yhtään liian pitkät (=menevät jalan alle) niin ei varmasti nouse edes seisomaan. Ei se mitään, en nousis minäkään.

Akselille terkut!