2. lokakuuta 2010

Tuotoksia ja ekat jouluvalot

Ihan pakko tehdä viikonloppupostaus, vaikka täällä ei oikeastaan tapahdu yhtään mitään. Ihan tavallista lauantailötköilyä parhaimmillaan. Mun selkä sanoi eilen poks, joten ei tartte edes siivota! Mikä ihana syy vetää lonkkaa! Särkylääkkeen kanssa pystyn kutakuinkin välillä jopa nauttimaan tästä joutenolosta.

Kuvaksi päätin laittaa vielä pari koulutuotosta entisöintikurssilta. Näiden parissa olen viime päivät väkerrellyt. Erityishuomion ansaitsevat pienen jakkaran liitostapit, jotka ihan itse omin pikku kätösin sorvasin! Olin aika ypeä itsestäni, kun sen verran pysyi taltta kädessä. Tuo isompi tuoli oli aika villi ennen entisöintiä. Ihan harmittaa kun en saanut siitä kuvaa teille! Maalin väri oli kirkkaan keltainen ja istuin osa oli verhoiltu tummanruskealla tikkikankalla. Kankaan alus oli täynnä hiekkaa ja kaikkea moskaa! Kierrätyskeskuksesta tuolin koululle raahasin, ja nyt se on ihan kelpopeli! Tulee varmasti yhdeksi ruokapöydän tuoleista.


Sen verran sain kipeästä selästä huolimatta aikaiseksi, että kipusin katonrajaan ja ripustin Vean sängyn päätyyn tän vuoden ekat jouluvalot. Lokakuulle päästiin!

Joko te olette näitä ripustelleet tai onko suunnitelmissa?

Ihanaa viikonloppua kaikille!





20 kommenttia:

Anu kirjoitti...

:) laitoin viime viikolla ekat valot ruokailuhuoneeseen. Ihana tunnelma niistä kyllä tulee! Ulos laitan valot perinteiseti lokakuun lopulla, pyhäinmiesten päivänä. Silloin on niin järkyttävän synkkää ja pimeää, että silloin tuntuu, että nyt on SE aika vuodesta :)

Marja kirjoitti...

Hih, mä just äsken kävin laittamassa "jouluvalot" olkkarin verhoihin.. siis ne on *häpeää tunnustaakin* roikkuneet koko vuoden verhoissa ja äsken sitten petti pokka... :) Mutta tulipa heti tunnelmallisempaa! Enkä pidä noita jouluvaloina vaan tunnelmavaloina pimeään aikaan. Tyttöjen huoneessa on ledivalosarja ollut jo jonkin aikaa yövalona.

Ihania juttuja olet entisöinyt!! Tuo on sellainen taito mistä minäkin haaveilen...

Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Anu kirjoitti...

Meillä alkaa kans koulussa ens viikolla verhoilukurssi ja samoin minä kävin kierrätyskeskuksesta "pelastamassa" yhden hieman rupsahtaneen tuolivanhuksen...tuoli oli siinä kunnossa, et jopa myyjä ihmetteli et "Haluutko ostaa TUON tuolin!?" Mut mä luotan tuoliini...siitä kuoriutuu vielä sun tuolisi lailla todellinen kaunotar esiin! :D

Ja tottahan toki tähän aikaan pitää jo valoja sytytellä!!! ...joskin vähän mietin, et voiko prinsessan perhosvaloja kutsua jouluvaloiksi!? ;)

Helpotusta selkääkipuusi toivotellen,

Anu

malla kirjoitti...

täällä jo joulufiilistellään täysillä:))ei tästä syksystä muuten seleviä!:)

toivottavasti selekä paranoo pian!!!

Anne kirjoitti...

Hienot entisöinnit!

Rautasänkyyn juuri virittelin vähän valoja jo, kiva, että muutkin näemmä ;-) Mutta näin pimeänä syksynähän niitä valonpilkahduksia just tarvitaan, joten nautitaan vaan menemään!

Katja kirjoitti...

Meillä on monesti valoja koristeena pitkin vuotta. Nyt olkkarissa ollut ikkunassa jo useamman viikon :D

pioni kirjoitti...

Mulla on ollut yhdet pikkuvalot viime joulusta asti keittiön verhotangossa;)

Toki valot ovat olleet päällä vasta viime viikkoina:)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Ihanat jouluvalot :) Meillä ei vielä , mutta kynttilöitä senkin edestä. Pian alan kumminkin laatikoita kaivelemaan :)

Toivottavasti selkäoikku menee pian ohitse. Antoisaa viikonloppua sinne :)

Anonyymi kirjoitti...

Pian aion laittaa valokranssin, koska se ei ole jouluinen. Varsinaiset jouluvalot laitetaan perinteisesti ekana adventtina.

Tekemäsi liitutaulu on tosi hieno!

Vinkkaapa kivoja paikkoja siellä teilläpäin! Olemme syyslomalla tulossa veljeäni tervehtimään. Hän löysi ihanan tytön ja lähti etelästä hänen peräänsä... Niin voi käydä nuorelle miehelle!

Yst.terkuin. Kristiina

Sanna-Mari kirjoitti...

Jep, jep, valoja on ollu jo monta viikkoo :)

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Yläkertaan laitoin lyhtyyn ekat valot tänään ja ajattelin olla ihan hiljaa asiasta, mutta voinkin kertoa sen nyt kun muutkin tekee niin... ;) Yleensä olen kyllä yrittänyt venyttää marraskuulle kynttilöiden voimalla...

Mukavaa sunnuntaita ja selälle parannusta!

Wilhelmiina kirjoitti...

Laitoin samat perhoset lyhtyyn tällä viikolla joten saapi noita jo viritellä maltillisesti ainakin meillä.
Hienot olet tehnyt ja voin kuvitella sen keltaisen rähjäisen tuolin ennen tuunausta.

Mikä sun selkään tuli?

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Nyt tulee melkein ahdistus: jään näissä jouluvaloasioissa kerrassaan jalkoihin! Ihana postaus. Jouluvalot ovat tärkeä juttu, vaikka sitten lokakuussa.

Jonna kirjoitti...

Voi toivottavasti selkä pian paranee! Sievät nuo jouluvalot.. meillä ei vielä mutta kynttilöitä tulee kyllä polteltua paaaljon :) Ihana pikku jakkara!

Tuire kirjoitti...

Pienempi alkoi itkeä nukkumaan mennessä, taisi olla liian pimeää iltaisin. Siksi kaivoin hänelle mistelinoksavalot nukahtamiseen. :)

Kakkulampusta tuli hieno myös!

Niina K kirjoitti...

Tulikin juuri mieleen, että mihinköhän jemmasin mun valopurkin..pitääkin kaivaa se esiin. Ja mull on kans makkarissa roikkunu koko vuoden ympäri yhdet jouluvalot, tosin vasta viime viikolla niissä oli ekakertaa valot tänä syksynä.

Viivu kirjoitti...

Ihanaa, että meitä malttamattomia on muitakin!!! Ja itseasiassa noissa perhosissa ei oo kyllä mitään jouluista, oikeassa olette!

Sitä en tiedä mikä selällä on. On kuin puukolla pistäisi ja säteilee ihan jalkoihin asti...joku noidannuoli vissiin...kestäny nyt jo pari päivää, mutta josko se alkas jo tänään helpottaa... :) Joskus kävin saman vaivan takia lääkärissä ja sain tappoannoksen särkylääkkeitä. Sinne en siis tällä kertaa vaivaudu...ainakaan vielä...

Taca kirjoitti...

Mistä sait nuo perhosvalot? Olen koettanut etsiä niitä, mut tuloksetta.

Laura kirjoitti...

Heips! Uudeksi lukijaksi ilmoittaudun! Kovin kaunis Blogi ja Koti!

Meilläkin jouluvaloja Talvivaloiksi kutsutaan, ja harvemmin mihinkään häviävät... :-) Vaihtavat vain paikkaa...

Taika kirjoitti...

Hei,

lainasin kuvaasi perhosvaloista blogiini, kuvaan linkitin myös blogisi osoitteen. Toisottavasti et pahastu.