16. marraskuuta 2010

Tuotesijoittelua ja vastaus kysymykseen

Ihan alkuun varoitus, tämä postaus voi sisältää tuotesijoittelua!

Se on nimittäin ollut homman nimi nyt viime aikoina. Joulukausi on ihan täysillä jo päällänsä, ja olen alkanut valmistelemaan lauantaiksi jouluista tupaa olohuoneeseemme. Kivaa!!! Meinaan laittaa kaikki myynnissä olevat tuotteet esille niin, että niitä pääsee ihan oikeasti paikanpäälle katsomaan ja hypistelemään klo 12 ja 21 välillä.   Lupaan tarjota glögit! Niin, ja kaikki kaverit mukaan tietty :)

Tästäpä syystä meillä jo tontut suorastaan hyppii seinille. Samassa huiskeessa minäkin vähän väliä hypin seinille kun meidän esiteini järjestää kaiken muun kivan väliin kasvatuskeskusteluja (joissa onneksi ei kuitenkaan ole ketään ulkopuolisia osallisia...) etten vain pääsisi unohtamaan mikä se minun varsinainen tehtäväni tällä hetkellä tässä elämässä oikein on.



Tässä kiireessä en ole ehtinyt edes kommentoimaan teidän jättämiä kommentteja. Antakaa anteeksi! Kaikki uudet lukijat, olette <3 tervetulleita! Ihanaa, että teitä tulee vieläkin lisää. 

Jo aikoja sitten joku kyseli mitä kuvankäsittelyohjelmaa käytän. Vastaus on: ilmaista, netistä vapaasti ladattavaa PhotoScapea. Helppo ja ainakin minun taidoille täysin riittävä ohjelma, josta tykkään hirmuisesti. Läheskään kaikkia kuvia en kuitenkaan ajanpuutteen vuoksi ehdi käsittelemään, mutta noilla "vanhoilla valokuvilla" on hauska välillä leikkiä.


 Yritän palailla nyt vähän tiheämmin taas!

Lämpöisin terkuin, 



13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kunpa olisin lähempänä niin tulisin kyllä mielelläni!!!
Ihanat nuo mailegin tontut, ne on niin suloisia.
Oikein hyvää loppuviikkoa
Hellurei ja hellät tunteet
/Nina

Anu kirjoitti...

Miks sää asut niin kaukana? Blääh.
Ois hirmuisen kiva tulla...ihana juttu, että järjestät tuollaisen:)

Niina K kirjoitti...

Mun on kans pakko sanoa et hitsi kun on liikaa tota välimatkaa just tähän väliin. Toivottavasti moni saapuu paikalle!! :)

Arja kirjoitti...

Harmi kun asun niin kaukana..muuten kyllä tulisin:-)
Mukavaa joulun odotusta<3

Viivu kirjoitti...

Kuulkaas, mulla on loistava idea! Muuttakaa lähemmäksi! :)
Mielelläni teidätkin ottasin tänne <3

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

♥ Voi kun asuisin lähellä, tulisin käymässä!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Ei nyt varmaan tuu lähettyä vaikka matka ei esteenä ollutkaan silloin kun mieheni tuli kerran armeijasta iltalomilla käymään täällä. Vauhtia taisi kyllä olla :O Mutta kuulostaa ihanalta. Mullakin oli eilen illalla olohuone täynnä tavaraa kun pidin esittelyn kotona. Myyn kolmen eri firman tuotteita tällä hetkellä joten kivastihan niistäkin pöydät ja kaikki muutkin tasot täytty ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiinnolla lueskellut blogiasi jo tovin. Nyt vasta saan aikaiseksi jättää jotain merkkiä.. Olisipa kiinnostavaa tulla visiitille, mutta niiiin liian pitkä matka sinne.

Tähän en voi olla mainitsematta, että sieltäpä suunnasta olen itsekin kotoisin. Ja itse asiassa mun kotipaikka on siellä samalla kylällä kuin missä vanhempasikin asuvat ;) Näin olen ymmärtänyt, kun taannoin lueskelin blogiasi ja aloin summaamaan asioista, eli löytyi tällainen yhdistävä linkki :)

Kiinnostavasti kirjoitat+hienoja kuvia=tykkään blogistasi :)

-Jenni-

J kirjoitti...

Ihania tonttuja! Laitathan sitten kuvia myyntipöydästäkin :)

Anonyymi kirjoitti...

tulisiko se viivukin blogilistalle jotta täältä yhden innokkaan olis helpompi seurailla tätä suloista blogia?

Mari kirjoitti...

Ihania joulujutskia:)

Crista kirjoitti...

Uih, ihanat Mailegit ovat saapuneet uuteen kotiinsa! <3 Kaunis kiitos vielä Viivu ja oikein lämmintä ja tunnelmallista joulun alusaikaa! <3 .erin.

Viivu kirjoitti...

Hannele: :) Kokemusta siis sielläkin... Olen tässä ihmetellyt, että miten tämä kaikki onkin mahtunut meidän varastoon... Noh, toivottavasti huomenna ei olisi enää ihan näin paljoa takaisin pakattvaa :D

Jenni: Kiva kun jätit kommanttia! Mulla onkin aavistus kuka olet :) Taidat tuntea miun siskon vielä paremmin, ja on mekin joskus nähty. En ole silti varma tunnistaisinko enää :) Kiva jos jaksat lukea!

-J-: Ehdottomasti! Ja tunnelmasta muutenkin :)

Anonyymi: No kun se Viivupa onkin siellä Blogilistalla jo, ollut ainakin vuoden päivät, mutta kun se Blogilista ei tunnista jostain syystä tuota minun blogin nimeä kun sen hakuun laitta... :( Mene ja tiedä mikä mättää... Ees sun taas olen yrittänyt pyöritellä, van ei tykkää minusta se lista...

Mari: Eikös :) Kiva bongata siutkin kommenttiboksista pitkästä aikaa <3
Itse olen ihan mahottoman kiireinen, niin laiskuus on iskenyt toisten blogien kommentoimiseen, vaikka yritän aina käydä lukemassa. Että elkää ottako minusta mallia!

Erin: No huippua, että löysivät perille <3 Mulla iskee jo melkein ahdistus kun tontut alkaa käydä vähiin :) Niihin on jo jotenkin kiintynyt! :) Taidan adoptoida itselleni muutaman...

Kiitos kauniista sanoista ja ihanaa joulunodotusta sinne!