28. tammikuuta 2011

Perjantai on toivoa täynnä

Sinne se taas hurahti! Kokonainen viikko. Aika kuluu niin, ettei tahdo perässä pysyä. Blogikin on saanut elää ihan omaa elämäänsä, paitsi että olen minä täällä käynyt lukemassa; nautiskelemassa! Sen verran minua on muistilla siunattu, etten sentään omia tekstejäni päivittäin tavaa, vaan oman blogini kautta seurailen myös montaa muuta ihanaa, innostavaa ja inspiroivaa naista. Kiitos teidän, meidän TV:n ja aikakausilehdet voidaan pian lomauttaa lopullisesti.

Tälle viikolle on mahtunut paljon kaikenlaista. Mainitsen niistä vain mukavimmat! Alkuviikosta postilaatikkoon tipahti kutsu HÄIHIN!!! Tähän ikään tultua näitä kutsuja ei enää tippuile joka päivä, ja siksi olen enemmän kuin innoissani! Me saatiin kunnia päästä juhlimaan ihan oikeisiin, ihaniin talvihäihin, ja sitä päivää täällä odotetaan innolla. Intoa ei yhtään vähennä se, että itseasiassa taidan olla syypää koko juhlaan, vaikka pesinkin käteni jutusta jo muutama vuosi sitten. Minä nimittäin olen ihan virallisesti "puhenainen". Nyt kai sen voi jo tunnustaa. Enpä olisi ikinä uskonut, mutta joskus voi näköjään olla vaistojensa kanssa oikeaan aikaan liikkeellä. Kaksi ystävää, molemmat kipeästi seuran tarpeessa, ja minä mietin puoli vuotta, että mahtaisivatkohan ne pärjätä yhden illan kahdestaa, ennen kun uskalsin alkaa treffejä järjestämään! Nyt ne haluavat olla yhdessä aina. Uskomatonta!Toinen uskomaton asia on se, että Viivu's Home taitaa saada seinät ympärilleen ja katon pään päälle... Nettipuoti avautuu pian, mutta yhtäkkiä, kuin tyhjästä on ilmaantunut myös muita mielenkiintoisia mahdollisuuksia, joista ihan varmasti kerron myöhemmin lisää! Täytyy ensin hieman itse mutustella, että kuinkas tässä näin kävi...
Näiden ajatusten ja lainakuvien myötä 

ihanaa viikonloppua kaikille <3
7 kommenttia:

-Heli- kirjoitti...

Oispa kyllä kiva päästä häihin! Vai että puhemies :) kiva kuulla että yhden illan pärjäämisestä tulikin ainainen yhdessäolo :) Hyvää viikonloppua!

Viivu kirjoitti...

:) Juu, ihanaa on, ja puhemieheksi ne nykyään mua tituleeraavat! On se aina uskomatonta, kun kaksi löytää toisensa... <3 Olen ihan mielettömän onnellinen, varsinkin kun molempien ensimmäiset polisot ovat niin nuorena nukkuneet pois. Ekstraonnelta tuntuu tämä!

Helmikumpu kirjoitti...

meilläkin tiedossa keväällä häät. Ihanaa! Mahtavia uutisia myös puotiasioissa! Onnea! Jään innolla odottamaan lisäkuulumisia aiheesta :)

Viivu kirjoitti...

Helmikumpu: Häät on ihania, ja juhlat ylipäätään! Tuntuu, että niitä ei ole koskaan liikkaa :) Kiitokset myös onnitteluista! Toivottavasti kaikki sujuu jatkossakin yhtä mukavasti :)

Senni kirjoitti...

Itsekin eilen illalla juuri miehelle puhelin että kun ei kukaan mene naimisiin meijän tutuista, olisi niin ihana päästä häihin....
Onnea nettiputiikkiin, odotellaan milenkiinnolla :)

Purnauskis kirjoitti...

Minullekin tuo blogien lukeminen on tullut vakkariharrastukseksi, lehdet sun muut alkavat tosiaan menettää mielenkiintoaan! Valitsen mieluummin elämänmakuiset kodit ja aidot ihmiset :) Ihanaa sunnuntaita!

Viivu kirjoitti...

Senni: Kiitos! Sitä Onneakin tosiaan tarvitaan :) Täällä elellään jännittäviä aikoja...

Purnauskis: Samoin ajatuksin minäkin blogeja mielelläni luen :) Samoin sinulle sinne ihanaa, leppoisaa sunnuntaipäivää! Meilläkin tämä menee ihan vain kotona "öllötellessä" ,ja sitä todella välillä kaipaakin arjen kiireen ja touhun keskellä!