12. tammikuuta 2011

Sisustusmietteitä


Turkoosin seinän lopulliseksi sijoituspaikaksi on arpoutunut makkari. 
Alunperin suunnittelin sinne vaaleanpunaista prinsessan valtakuntaa (nukkuuhan meitä siellä sentään kaksi kultakutria), mutta turkoosi taitaa viedä voiton. Makkari onkin vielä kokonaan remontoimatta muuton jälkeen, joten jospa piankin päästäisiin tuumasta toimeen...  Voihan sitä pinkkiä sitten ripotella joukkoon sinne tänne. Niinkuin nyt vaikka tämän söpösen kirahvin, joka muutti sekä putiikin että meidän hyllylle. Tästä tulee erehdyttävästi mieleen nalle, jonka ompelin yli vuosi sitten...


Ehkäpä tuo kirahvi juuri nallen takia pääsikin valikoimiin. 
Olen nimittäin tykkäillyt nallesta hurjasti!

Viime aikoina olen metsästänyt myös sänkyä meidän jo isoksi kasvaneelle vauvalle.
Pinnasänky meni alta joulun alla (serkkutytön tyttärelle, perintökalu), eikä uutta enää kannata ostaa, vaan on aika siirtyä ihan oikeiden lasten sänkyyn.
Alunperin ajatuksissa oli vanha, puinen päästä vedettävä, mutta koska huoneesta taitaakin tulla nyt ainakin seinän puolesta meidän kodin väripilkku, niin sänky saisikin ehkä olla vähän "kevyempi".
Ei mene liian paatokseksi...

 Ikeasta löytyisi sopivan kevyt vaihtoehto.
Myös hinnaltaan...

Nyt pitäis vaan perustaa se Ikea näille korkeuksille.
Vapaaehtoisia?

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!


9 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

Ei muuta kun silmä kovana josko ne teidän seudun "paikallismummot" tekis jonkun pakettimatkan a'ka bussireisuun ikeaan ja ei kun Viivu matkaan mukaan sänkyä noutamaan! ;) Mulla on täällä n.30km säteellä nyt ikea ja viimeks tänään siellä pyörähdin, mutta harmi et en pysty viskaamaan sänkyä ilmateitse sinne teille!!

Helmikumpu kirjoitti...

Meillä on neidillä ollut nyt reilu vuoden päivät tuo sänky ja se on kyllä aivan IHANA! Paitsi, että neiti itse on ikionnellinen prinsessasängystään, se miellyttää myös äidin silmää, eikä tosiaan ollut hinnalla pilattu. Se on myös hyvä ensimmäiseksi sängyksi pinniksen jälkeen siksi, että pienimmilleen koottuna tuohon keskelle jaa vain pieni rako, ja laidat tulee muutoin melko korkealle. Meidän unissariekkujakaan ei siis ole tippunut siitä kertaakaan. Mites ikean nettikauppa, onko tuo sänky siellä valikoimissa?

nasba kirjoitti...

Ikeaksi en voin muuttua, mutta olisin voinut laittaa matkahuollon kautta tulemaan vanhan päästä vedettävän puusängyn. ;)

-Heli- kirjoitti...

Voi kun on nätti sänky :) Joo ikeaan on minullakin hieman matkaa..olisi niin kiva jos ikea olis lähempänä, mut näillä mennään!

Kati kirjoitti...

Ei muutak uin Haaparannan Ikeaan reissua pystyyn, sinne mekin täältä Keski-Pohjanmaalta mennään... On muuten yleensä ottaen edullisemmat hinnat kuin Suomen Ikeassa.

Miia kirjoitti...

Ei taida Kuopioon rakenteilla oleva Ikea ehtiä auttamaan, käsittääkseni se on valmis ehkä loppuvuodesta tai ensi vuonna... Jos nyt muistan sinne päinkään. Tuo sänky on kyllä nätti kuin mikä. Meillä olisi yksi vai kaksi rullaa turkoosia paperitapettia, jotka jäi yli edellisen kodin pintaremontista... Lojuvat käyttämättömänä milloin missäkin. On sellainen hempeä turkoosi/aqua, ei sellainen syvä turkoosin sävy. Joutaisivat pois. :)

Purnauskis kirjoitti...

Ihanainen nallukka! Puhumattakaan kirahvista. Innolla odottelen turkoosin seinän näkemistä...

lattenainen kirjoitti...

Eikös Ikealla oo nettikauppa??? Että sieltähän vois tilata..

Ja kuopion ikeaa ei oo vielä alettu rakentamaankaan. Valmistuu ehkä kesäksi 2012. Näin luki mun mielestä paikallislehdessä... Korjatkaa joku, jos meni metsään..

Viivu kirjoitti...

Kiitos vaan sängynviskaustarjouksesta ;) Juu, se hyvä puoli tässä on, että sisko asustaa aikalailla siinä Vantaan Ikean kupeessa, että josko vaikka joskus olisivat peräkärrymatkaa suunnittelemassa tänne päin... vink vink!

Helmikumpu: Muutkin on tuota kehuneet :) Ikealla on nettikauppa juu, mutta sieltä on tosi harvat tuotteet saatavissa. Sängyn pohjaa kyllä lähettävät, mutteivät itse sänkyä :(

Nasba: Ihan totta! Voi itku! Sekin olis kyllä ihana... Mut ehkä mie nyt kuitenkin haluun tuon keposen rautaversion. Itseasiassa kävi ennen joulua kyllä mielessä, että pitäs sitä sänkyö täällä netissä huudella...

Heli: No äläs muuta sano! Mutta on se sitten juhlaa, kun sinne kerran pääsee :)

Kati: No oho, enpäs oo tuotakaan tajunnu, et hinnat vois olla eri... Kiitti vinkistä :)

Miia: Ai sinne on tulossa? HUIPPUA! Kuopio alkaa jo olla kohtuullisen matkan päässä. Sitäpaitsi siellä on aina jollain käyntiä. Sukulaiset varokaatten... :D

Purnauskis: Niin minäkin :) Nyt on vaan vähän ruuhkaa kalenterissa, mutta koitan saada aikaiseksi.

Lattenainen: No tässä tapauksessa vois sanoa, että onneks aika kuluu nopeesti :) Kuopiossa tulee kyllä sit ihan varmasti käytyä!