19. helmikuuta 2011

Sisustuskasvatus

Kun ekan kerran menin mieheni kotiin käymään, olin 14-vuotias. Muistan reissusta jännityksen vatsanpohjalla ja kengät kirjahyllyssä. Siitä asti olen naureskellut ja pikkaisen aina vieläkin kuittailen tuosta omaperäisestä "sisustusideasta" :)

Kengistä päästiin luopumalla kirjahyllystä, jota meillä ei muuten vieläkään ole. Voi olla, ettei myöskään tule! Eilen huomasin vanhimman pojan huoneeseen ilmestyneen uuden sisustuselementin: Sukset!


Ensimmäiseksi tuli mieleeni vahingoniloinen "ei se omena kauas puusta putoa", kunnes tajusin olleeni itse ehkä sittenkin suurin syypää... Piilokasvattajana! Toiset sukset nimittäin löytyivätkin yllättävän läheltä, olohuoneen nurkasta...


Miten sen nyt sitten 12-vuotiaalle pojalle selittäisi, että nämä "toiset" on hienot, ja nuo toiset... ne on VAIN sukset! 

Vai onko niissä oikeasti eroa?

Näihin mietteisiin,
Viivu <3

Ai niin ja hei, nettipuodissa kiva postikulutarjous!

6 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Noooh, kyllä mä noi sun sukset ottaisin mielummin nurkkiini kuin noi toiset..jos taas käyttöön niin ottaisin noi uudemmat. :D

Mä olen ollu 14 tai 15 kun ekan kerran mieheni kotona oon käynyt kans. :) Ollaan aika hassuja kun ollaan tunnettu niin kauan, että ollaan tavallaan kasvettu yhteen ja ajatusmaailma on niin sama.

Kirsi kirjoitti...

Mulla vähän vastaavia kokemuksia vaatteiden tuunaamisesta,tyttö oli leikannu paidastaan hihat ja mekostaan helman ihan vinksin vonksin ja ylpeänä esitteli niitä minulle;Äiti,kato mä duunasin mun vaatteita,niinku säkin välillä teet=D Ei siinä kyllä suuttua voinut,vieläkin naurattaa,kun muistelee!

Arja kirjoitti...

Taitaa niissä kumminkin olla vähän eroa ;-)
Mukavaa viikonloppua<3

Piupau kirjoitti...

Hi,aika hauskaa. Just nuin alkaa käydä kun lapset kasvaa. Alkavat kyseenalaistaa äiti-ihmisen sisustusjuttuja :) Ja siinäpä onkin selittelyä miksi äidin jutut on jotenkin paremmin sisutuksellisia.
Ihanaa sunnuntaita!

Niina K kirjoitti...

Älä vaan mee sanoon, voi olla meinaan, että pojalla on pikkasen toisenlainen näkemys tähän suksiasiaan. ;) Meillä sukset löytyy "kauniina" sisustuselementtinä veskin nurkasta heti siitä mun kuultomaalatun valkoisen pesuainehyllyn vierestä ja ne on kans tota mallia "pelkät sukset."

La Petite Princesse kirjoitti...

Mistä tuo teidän musta tähtitapetti olikaan?