15. huhtikuuta 2011

Kevätkylvön aika

En varsinaisesti ole puutarhuri, vaikka mielelläni olisinkin, mutta tällaisten pikku plantaasien kylvö keväällä saa sydämen sykkimään! Ohraruoho on kevään ihan ehdoton!Ilmassa on odotuksen tuntua... meille nimittäin tulee pitkästä aikaa ystäväperhe Joensuusta!!! Ihan huippua! Laatuaikaa tiedossa siis!


Löysin muuten meidän lähiruokakaupasta (ääääsmarket...) Tuollaista ihanaa lahjapaperia, jossa sisäpuoli oli yllätykseksi vaaleanpunainen ja pilkullinen!!! Molemmin puolin käytettävää! Mistähän tätä sais lisää???

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!!!<3Viivu

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa paperia! Mä löysin Tiimarista limen väristä, jossa valkoiset pallot. Yllätykseksi paperi oli toiselta puolelta raidallista :) Mä niin rakastan papereita! Sorrun ostamaan papereita, servettejä ja muffinssivuokia tämän tästä :)

Mulla on tuollainen samanlainen valkoinen korimaljakko.

Laitoin ohrat muutama päivä sitten multaan ja itänyt on. On se kasvun ihme aina tosi ihanaa!

- Kristiina -

Liina kirjoitti...

Toi ohran siemen on ihan huippua! Kasvaa nopeasti ja on niin kaunista. Mä kylvin omani sunnuntaina ja nyt ohra on itänyt jo 3-4 cm! En ole enää ostanut rairuohoa ollenkaan.

Pakkasakka kirjoitti...

Itse en ole ohransiemeniä koskaan kokeillut, mutta nähnyt olen pääsiäisen aikaan toki, ja komeat ovat kylvöt. Tässäkin asiassa taitaa laiskuun vaivata. Nyt toivottelen aurinkoista kevätviikonloppua!

pepita kirjoitti...

Minäkin yllätyin tuosta paperista :)Löysin Citymarketista ja etsin vaaleanpunaista sille kaveriksi, ei löytynyt ja kotona avasin, niin olikin tosi hauska yllätys tuo vaaleanpunainen :)

Päivi kirjoitti...

Juu, mä oon kans vähemmän puutarhaihmisiä, mutta nuo ohrat saan mäkin jotenkin kasvamaan... ;)

Kivaa sunnuntain jatkoa!

-Päivi-

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos ihanasta blogista!

Minä täällä utelen, miten laihdutusrintamalla menee? Täällä yritettään...

Aurinkoista pääsiäistä!