23. toukokuuta 2011

Erilainen päivä

Aamulla ovelta kuuluu tuumaileva kirkas lapsen ääni: "Ei oo mummo... ei oo iti...".
 Oli remppareiska, joka "tetä":ksi ristittiin!

Tetä tuli ja kertoi meidän vessanpöntön viemäriputken vuotavan...ja me kun ei olla huomattu mitään! Onni onnettomuudessa on se, että ilmeisesti meidän ******* haisee naapurin puolella eikä päinvastoin! Tetä tuli ja tukki koko eteisen letkuineen ja kaivautui pöntön sisuksiin. Niinpä me jäätiin loukkuun sisäpuolelle, eikä näistä aamuhommista tullut sitten enää oikein mitään. Yksi haukkui vierasta miestä vessanpöntössä ja toinen ei malttanut syödä kun "tetä" oli paljon puurolautasta kiinnostavampi. Itse taas päätin jättää aamusuihkun väliin ihan vain "tedän" työrauhan turvaamiseksi. Niinpä me saatiin kotipäivä! Yrittäjyyden hyviä puolia :) Sedät voivat päättää työajoistasi!

Täällä on valmisteltu putiikkia pikkuhiljaa ja rapsuteltu vähän kukkapenkkiä, joten ihan hirveessä tapahtumien polttopisteessä ei olla oltu, ja niinpä kuvaaminen ja blogailu on jäänyt taas vähille. Muutama kuva meidän pikkukuistille ilmestyneistä Pelargonioista, jotka vielä on vähän kitukasvusia, mutta hengissä!Mukavan kesäistä viikkoa kaikille <3


3 kommenttia:

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Heips, tuo samainen punapilkullinen kastelukannu läks meiltä yhdelle pikkuneidille lahjaksi. Ittelle sitä ei voi ostaa, koska tulee kohtaus liiasta värikkyydestä.

Lovviisa kirjoitti...

Onneksi on se putkimies :)

Malou kirjoitti...

Hahaa! Minä en ehkä suhtautuisi yhtä leppoisasti jos "tetä" ilmestyisi meidän ovelle. Mutta eihän se viemäri hermoilemalla tokene.