8. kesäkuuta 2011

Avajaishässäkkää

Tiesittekö, että pinkeitä hermoja voi nykyisin teipata? Joo-o, joku fysioterapeuttien uusi juttu. Kaveri käväsi eilen ja käsi oli kaulaan asti teipattuna. Tänne kans yks rulla heti! Mulla meinaa mennä välillä (onneks vain välillä)  hermot näiden kassa-johto-piuha-hommien kanssa! Tarttee AATEEKOOTUKIHENKILÖN!
Vapaaehtoisia?Noh, joka hommassa on ne varjopuolensa, ja onneksi olen enimmäkseen purkanut uusia ihanuuksia tuolla pihalla auringonpaisteessa :) Tekis jo mieli niin laittaa kuvia, mutta vanhoilla mennään, lälläslää, että saatte sitten lauantaina tulla ihan paikan päälle katsomaan miltä näyttää Viivu's Home! Tällä hetkellä se näyttää vielä siltä, että joku on muuttamassa, muttei voi olla ihan varma että sisäänkö vaiko ulos...  Mutta lauantaihin mennessä pitäis olla valmista! Avajaisia vietellään nimittäis silloin klo 12 alkaen aina klo 19 saakka.

TERVETULOA!
12 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Onnea & tsemppiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kovasti! Mä oon jo kutsunu itseni systerin luokse kylään heinäkuussa, eli varmasti tullaan ostoksille-joko kirjekamun kanssa tai ilman ;)
Heini

Elämän Helmiä kirjoitti...

Pitääpäs katsoa jos vaikka tulis käymään, kun siinä lähellä tulee nyt kaytyä useampanakin viikonloppuna =)
-päivi-

Kikke kirjoitti...

Voi että puoti on vissisti yltiöihana :)!
Onnea hankkeellesi <3

Anonyymi kirjoitti...

Jos tarkoitat näitä kapeita, erivärisiä teippejä, joita teipataan silleen pitkittäin ja muutama ristiin niin kokemuksesta voin sanoa, että ovat todella toimivia.

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin kauppa aukee, jibii!! Sormet ihan syyhyää päästä näpelöimään ihania sisustusjuttuja...
Tykkään Viivu blogistasi kovasti,
tää on yks parhaista!
Isosiskolle tervetuloa kylään :)

t. Raisa (Heinin sekä kirjekamun sisko)

Niina K kirjoitti...

Hih, meitin pappa kulkee teippi pohkeessa ja duunikaverilla on teipattu miltei koko selkä ja olka niskaan saakka. Se on nyt ilmeisesti "muotia" se teippaaminen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Onko keskusta kuinka pitkä/lyhyt matka liikkeeseen?

Anni

Anonyymi kirjoitti...

siis keskustasta...

Anni

Saila kirjoitti...

Just tänään ajelin Kajaaniin ja olit mielessäni kun itekseni pohdiskelin, että missähän tää sun putiikki mahtais olla! :) Mieki tarttisin tuota teippiä ku meinaa hermot olla vähän pinkeenä vilkkaiden muksujen kans ;).

Malou kirjoitti...

Tsemppiä loppukiriin!

Anonyymi kirjoitti...

Putiikin osoite olisi hyvä olla, kun mainostaa liikettään:)

Riitta