3. kesäkuuta 2011

Työleiri

Heipsis täältä työleiriltä!
Tosi hassua, kun kaikki valmistautuvat koulujen loppuun ja jäävät kesälomille mutta tällä kertaa se ei koskekaan minua. Täällä kiirus vaan lisääntyy, ja nyt alkaa olla viimeinen viikko ennen kaupan avaamista käsillä. Jänskättää!


Kaupalla on tähän mennessä paitsi tapetoitu ja ruuvailtu ruuveja seiniin, myöskin pelattu sählyä ja makoiltu lattialla tehden kevään viimeisiä koulutehtäviä ennen huomista todistusten jakoa. Tila muuntuu siis moneen, se on testattu! Parasta on, kun saa pitää perheen mukana, ja ilmassa on ollutkin ihan oikeesti sitä leirin tuntua :) .


Toivon todella, että osaisin jakaa sopivasti aikaa työlle ja aikaa perheelle. Sitä me kaikki äidit aina varmasti toivotaan! Eikä se aina ole ihan helppoa. Olis niin kiva, jos tästä kesästä jäisi kivat muistot kaikille, äidin hommailuista huolimatta...


Sata hommaa vielä edessä, mutta ainakin sata yks jo myös tehty! Huomenna pitäisi yrittää kammeta aikaisin ylös ja koululle, kun meidän ensimmäinen vauva lopettaa alakoulussansa. Hui! Mihin tää aika oikein katoaa?
Koululla olivat painaneet kaikille kivat koulupaidat muistoksi, ja meidän Viltsun piirtämä graffiti oli voittanut kuvakisan. Kyl sitä sit kuvattiin ja ihmeteltiin, on se niin hiano!!!Mukavata viikonloppua sinne!
Mullon päivät ihan sekasin ja tuntuu ihan, että huomenna olis maanantai...
Noh, väliäkö noilla!

Nythän on kesä!!!

8 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Höh, minun on nyt vähän vaikea tajuta että miten sulla voi olla noin isoja lapsia?? Muka!!?? :O

Kauppa näyttää ihanalta!

Aurinkoa Viivulle! <3

-Tanja

Senni kirjoitti...

Tuleepa siitä hieno! Työniloa! :)

ps. miten karppaukset??? Ainakin näyttää hyvälle! ;)

Päivi kirjoitti...

Voi vitsit, oon ihan täpinöissä sun putiikista! Kohta sä saat sen auki, ihan mahtavaa! :)

Ja mäkään en kyllä tajua, miten sulla muka voi olla noin isoja lapsia... ku oot itekin vielä noin nuori! :)

Kivaa kesäistä viikonloppua!

-Päivi-

Viivu kirjoitti...

:D Voi teitä! En minä nyt enää kuulkaas niin nuori ole, lyhyt vain ;) Itse olen kyllä kans tuota lapsiasiaa ihmetellyt, ja ehdottomasti sitä mieltä, että pojat menee kohta ohi paitsi pituudessa, myöskin iässä :)

Putiikissa kävi muuten tänään ihan ensimmäinen oikea asiakaskin, vaikka oltiin siellä taas vaan ihan tapettihommissa. Olipa silti kiva "korkata" tämä kaupantätinä olo nyt sit ihan paikanpäällä. Taidan tästä vielä lähteä illaksi sutimaan maalia vanhaan puuoveen, josta tulee myymäläpöytä! <3

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille teille!

Viivu kirjoitti...

Ai niin... ja siis karppauksen olen toistaiseksi lopettanut...
-7kg oli lopullinen tulos. Hyvin on pysynyt, mutta painon putoaminen kyllä loppui samalla kuin karppauskin. Lisää ei ole silti tullut, ja se onkin nyt ollu se tavoite. Kenties otan vielä toisen "spurtin" vielä myöhemmin, mutta nyt alko tuntua, että paino putosi sellasta vauhtia, ettei pysyny "pää" ja muu keho perässä, joten ihan hyvä varmaan tässä totutella vähän aikaa :)

Onnellinen Koti kirjoitti...

Voi ihanuus <3 Sulla on niin ihana ja jännä kesä siellä :)

Halauksia :)

Katsuja kirjoitti...

Pitää yrittää poiketa kesällä putiikilla, kun menen mökille Valtimolle :)

Senni kirjoitti...

Piti tulla kahtoon että onko tänne tullut vastausta karppaukseen ja olihan se :)

Hienosti mennyt, mahtava suoritus! Kannattaakin antaa elimistön totutella välillä, on se aikamoinen muutos kuitenkin!