26. elokuuta 2009

Aamukahvilla osa 3

Nyt se sitten vihdoinkin tapahtui!
Ensimmäinen ihan ihka aito ja oikea aamukahvi kolmeen vuorokauteen!!!
Mitä muuta ihminen enää tarvitsee.

Onneani hieman himmensi kiljuva ja räkää valuva lapsi kainalossa.
Eilisillasta asti on kaikki ollut huonosti.
Räkä valuu,
nenä pärskii.
Ei nukuta noin,
ei nukuta näin,
ei nukuta mitenkään päin.
Äiti on siis tänään vähänpaljon väsynyt.


Kahvia juodessani mietiskelin syntyjä syviä. Blogimaailmassa olen törmännyt uuteen ilmiöön. Kanssamatkaajista osa uupuu matkan varrelle. Mieleen hiipii ajatus, onko tässä mitään järkeä. Se on ihan ymmärrettävää. Nimittäin jos totta puhutaan, niin siitä järjestä en kyllä tiedä. Mutta on tämä vain niin mahdottoman mukavaa! Ja jos itse iloitsee tekemisestään, niin eikö se silloin jo kannata. Olipa siinä sitten järkeä tahi ei.

Kyllähän se ajatus hiipii välillä omaankin mieleen kun tämä meikäläisenkin kuulumisten taso on taas tällä hetkellä luokkaa Onko mamma saanut aamukahvinsa nautittua vaiko eikö, mutta sellasta se välillä on, kotiäidin elämä. Ei tästä menestyselokuvaa tulisi, ja siksipä jatkan blogin kirjoittamista. Ihan vaikka omaksi ilokseni!


16 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Täällä ainakin yksi vakkarilukija pysyy matkassa mukana! :D

Hyvä että sait kahvisi!! Meillä yleensä kirjoitetaan kauppalappuun että KAHVIA heti kun viimenen paketti tyhjätään kaapista purkkiin..ettei vaan pääse loppumaan! ;)

vanamo kirjoitti...

Jatka vain, minunkin ilokseni:) Pakettisi tuli muuten perille, KIITOS!!!

Vekarus kirjoitti...

Jatka nyt vaan meidänkin iloksi! Mukavaa päivää!

MariaK kirjoitti...

Mukana pysyn! Anna palaa! :))
(Ei kaikessa tarvitse olla järkeä!)

mimmuli kirjoitti...

Arkihan se on mikä meitä kannattelee. Itse kirjoitan tai olen kirjoittamatta sähköistä päiväkirjaani ihan omaksi huvitukseksi. Voimia sinne pienen nuhanenun kanssa<3

Viivu kirjoitti...

Kiitti ihanat!!! Ei täällä olla lopettamassa ollenkaan :D

Olen ihan innoissani kaikista teistä ihanista uusista ystävistä!!!

maikku kirjoitti...

juu, ei kaikki tarviikkaan aina olla niin järkevää..;)
kans kirjottelen ja laittelen kuvia lähinnä omaksi iloksi,
ja mukavaa tämä on!
mielenkiinnolla myös seurailen sun jutusteluja..

Viivu kirjoitti...

Ihana kuulla, että sielläkin seuraillaan! Tää on molemminpuolista! Sen lisäks, että saa itse omaksi ilokseen kirjuutella, saa myös lueskella toisten hassuja juttuja :)

Olivieno kirjoitti...

Jeah, samaa mielipuolta ollaan;-) Kyllä täältä pääsis aika ärräpäitä jos kahveeta ei sais yhtenäkään päivänä.

Sari kirjoitti...

Omaksi ilokseni aloitin minäkin omani kirjoittelun ja olen nauttinut myös muiden blogien lueskelusta. On ollut ihana huomata, että täältä löytyy ihan yhtä "hurahtaneita" kanssasisaria!

Blogiasi on ollut ilo lueskella!

Kivaa viikkoa!

Anrinko kirjoitti...

Mukana olen.
Tää on juuri oman pään tuulettamista ja omien mielenkiintojen tai taitojen näyttämistä muillekin. Elämänsä jakamista ihan itse valitsemassa paketissa.
Kutsun tätä kotiäidin mielenterveyslääkkeeksi. Sitä se mulle ainakin välillä on. =)
Eli raapusta vaikka leivänpäälisistä. Aina joku lukee. =)

malla kirjoitti...

täällä kans heilutteloo yks,joka ei lopettamista mieti,vaikka joskus tosiaan meinaa huvittaa ihteäki omat,järkeä vailla olevat jutut:D

meillä tai siis mulla ja onni-elmerillä räkätauti vetelöö viimesiään!onneks...oottaen kehen iskis täällä seuraavaks!:)

Heli kirjoitti...

Minäkin oon miettiny välillä että mikä tähän kirjotteluun ajaa.. mutta se vaan on kivaa. Tiiän ihmisiä, joiden mielestä tää on ihan älytöntä, esitellä itteään ja elämäänsä julkisesti. Mutta ei me niistä välitetä!

Että juu, vakkarilukijasi olen minäkin ja oon muuten tosi iloinen, kun sinä näyt käyvän minun blogissani usein!! Se on jotenkin ainakin minulle aika tärkeetä, että homma on vastavuoroista. Ja kommentit tosiaan on aina ihan mahtava ilon aihe; joku on käyny ja ehkä jopa pitäny näkemästään!

Niin ja nää kirjottelujen aiheet.. kyllä se vaan niin on että ihan mielellään sitä lukee tosiaan vaikka leivänpäällisistä. Arkinen elämä on mielenkiintoista!

Viivu kirjoitti...

Kiitti juttuvinkeistä! Seuraavat kaks viikkoo tuleekin sit leivänpäällisistä ;)

No ei vains :)

Toivottavasti Mallan ja poppoon räkätauti helpottaa. Meillä käytiin jo korvia näyttämässä kun ei oo 15 min pidempää yhtenäisen unen pätkää, mut mitään ei näkyny kun korvat oli täynnä vaikkua. Jos oireet jatkuu, aamulla uudestaan. Erityinen alttius tulehduksille, kun meidän rimprempsalla on suulakihalkio... Suora yhteys siitä sit korviin.

Hanna kirjoitti...

Mukava se on kirjotella blogiin vaikkei sinne aina tulvimalla tule kommentteja =D. Itse kyllä koluan muiden blogeja, mutta olen välillä liian "kiireinen" kommentoimaan =D. Toivottavasti pikku prinsessa paranee flunssasta niin saat levätä.

Viivu kirjoitti...

Hanna: Mukava että nyt maltoit kommentoida :) Enpäs muuten olisi tiennyt, että sinäkin lueskelet juttujani! Hieno homma!

Ihanaa syksyn jatkoa sinullekkin, ja törmäillään täällä toistenkin :D