10. toukokuuta 2010

Kaik kärpäläiset kuoli yhellä iskulla!

Kyllä nyt tekisi mieli oikein isolla kädellä taas kiittää op-kiinteistökeskusta hyvin tyrityistä kaupoista!!! (Sama firma muuten, jonka sivuilla yhä edelleenkin kaupataan paritalon toista päätyä omakotitalona.)

Käytiin siis tänään katsomassa tuota alhaalla esiteltyä taloa. Paikanpäällä oli neljä perhettä.  Herttanen täti vakuutteli, kuinka kellään ei tartte olla paniikkia tarjousten kanssa, koska he ottavat tarjouksia vastaan vasta huomisaamusta lähtien. Sovittiin aika, teimme järjestelyjä ja sovimme mieheni kanssa tarjouksesta.

Mutta mitä tekee täti?

Soittaa illalla klo 21.32, että nyt on kuulkaa kaveri tarjonnut täyden hinnan,
että ajattelitteko aamulla yli sen tarjota!!!

Siis oikeasti!!! 

Aikamoista vedätystä sanon minä!

Jos ei yli pyyntihinnan tarjota, eka tarjouksen tekijä saa tietysti talon, koska meitä vedätettiin, että tarjouksia aletaan ottamaan vastaan vasta huomenna.  Aivan törkeää! Nyt meidän oletetaan paniikissa maksavan talosta sitten enemmän kuin sen alkuperäinen pyyntihinta edes oli. Voitaisiinhan me tietysti lähteä mukaan leikkiin ja sanoa tarjoavamme mekin pyyntihinnan, mutta siinä tapauksessa toinen perhe saisii talon joka tapauksessa koska he "ehtivät" ensin, ja ennen sitä  puhelin kilahtaisi toisessa päässä ja sitä ylihintaa olisikin helppo alkaa sieltä kiskomaan vedoten siihen, että ME on luvattu maksaa täydet.

Olen sanaton.

Viivu's Home jatkaa siis entisestä osoitteesta ja jatkaa talon etsintää yksityisiltä markkinoilta.41 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

No voi ei..olipa törkeästi tehty!! Harmitta teidän puolesta. Mutta kyllä se Viivu vielä löytyy..tsemppiä!

Heli kirjoitti...

Eieieieieieieieieiiiiii... siis niin törppöä touhua!!!! Voi että mä toivon että kukaan ei tarjoo siitä MITÄÄN ja sit täti nuolee vaan tyhjiä näppejään lopulta. Musta kyllä tuntuu, että se on just vaan sitä että koitetaan saada ihmiset hulluna nostamaan tarjoustaan..

Nyt mars johonkin söpöön taloon, kolkutat ovelle vaan ja kysyt oisko myytävänä! On niitä taloja sillä laillakin ostettu!!!

Hirrrrveesti tsemppiä, sillä kyllähän varmaan taas niin kirpaisee tämäkin pettymys. Mutta UNOHA SE ja hyppää kohti uusia seikkailuja!! Talo ei tuu teidän luo, joten menkää te talon luo!!

Lisay kirjoitti...

Voi ei!
Mutta vaikka varmasti tympii tosi paljon,ajattele,etta se ei ollut teille tarkoitettu.
Sita tajuaa vasta sitten myohemmin,etta oli johdatusta matkassa.Ymmarran kylla,ettei varmasti nyt silta tunnu.
Voimia!

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin jo jännättiin, että nyt saatte Kodin. Meillä on vähän samantapaisia kokemuksia Kajaanin asuntojen myynnistä; välittäjä ehdotti myyntikohteellemme hinnan ja sitten käytti ensin omaa rouvaansa sitä katsomassa. Ja kun ei hälle kelvannut, niin kaksi ostajaehdokasta tarjosi yli pyyntihinnan. :((( Vähänkö sapetti. Ja myyjä halusi vielä bonuksen hyvin tehdyistä kaupoista. Miettikäähän asiaa vielä yön yli, josko se olisi kuitenkin enää muutamasta tonnista kiinni?

lumiomena kirjoitti...

Voi, tuli ihan vihainen ja harmistunut olo teidän puolesta :( Kiinteistövälittäjissä on niin monenlaista vipeltäjää, sen huomasimme viime kesänä omaa entistä kotiamme myydessä ja omakotitaloa etsiessä. Ihmiskunnan kirjo... Tsemppiä ja onnea jatkoon - ja eihän sitä tiedä, jos huomenna tilanne olisi taas erilainen <3

Viivu kirjoitti...

Kiitos <3

Itseasiassa uskon, että tämäkin kääntyy parhaaksi. Jos se on meidän talo, ei sitä mikään meiltä voi viedä. Pikkuisen vaan kiukuttaa tuollainen!

Voihan olla, ettei suullisen tarjouksen tehnyt ilmaannukkaan kirjallista tekemään tai jotain... Tai sitten se ei vain ollut meille...

Mielestäni on kuitenkin tosi vastenmielistä, että ihmisiä noi vedätetään. Itse en ehkä pystyisi.

Eevi kirjoitti...

Voi Viivu :(
Itse vastaavan kokeneena tiedän että varmasti ärsyttää ja harmittaa kamalasti!
Meille kiinteistövälittäjä "unohti" kertoa, että toinen ostaja oli korottanut tarjousta ja myyjä oli sitten ehtinyt jo hyväksyä sen tarjouksen. No loppujen lopuksi hyvä ettei sitä taloa saatukaan, ei se ois ollu meille. Ja siitä ei menny kauaa, kun löydettiin tämä nykyinen. Toivottavasti teille kävis samoin ja löytäsitte pian teidän unelmakodin!!

Kiva kun kävit :)

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

T-Ö-R-K-E-Ä-Ä! Mutta kuten sanottu, saatte sen jos se on teille tarkoitettu...mutta ehkä se vanha puutarha odottaa jossain:)

Oletteko muuten liimailleet lyhtypylväisiin lappuja "Etsimme taloa tältä alueelta"?

malla kirjoitti...

:( mä oon sa-na-ton!

Hannele kirjoitti...

Voi itku, on teillä huonoa tuuria noiden talojen kanssa :( Mutta kyllä se oikea vielä löytyy, ihan takuulla :)

Viivu kirjoitti...

Tiiättekö ensimmäistä kertaa mulla on TOSI paha olo tästä!!! Oisin sitten oikeasti tainnu haluta sen talon, ja eniten tässä tietty harmittaa se, että tuntee vielä tulleensa täysin harhaan johdetuksi. Me nimittäin oltas oltu valmiita tekemään se meidän ostopäätös jo heti siinä ekassa näytössä. Sitä vaan ei otettu vastaan. TOSI kurjaa!

Ilmeisesti on ihan turha edes odottaa välittäjiltä mitään inhimillisyyttä, mutta ei ne kyllä ainakaan ostavaa asiakasta pelvele. Me on nyt yli vuosi etsitty taloa, ja välittäjä on soittanut tarjotakseen tasan kerran. Lupauksia kyllä annetaan, mutta niitä ei sitten pidetä.

Arja kirjoitti...

Uskomatonta:-((((

Onnenkyynel kirjoitti...

Voi harmitus=(
Mulla on kyllä kanssa välittäjistä jos jonkinmoista kokemusta..
MEitähän on moneen junaan.
Välittäjät ei vaan sais jäädä kyydistä!
Tehtäviin kuuluu kuitenkin pysyä ajanhermolla ja palvella niin myyjää, kuin ostajaakin parhaalla tavalla.

Harmi vaan, niin monet välittäjät
"seisoo jossain asemalla".
Itse en suostu välittäjää ottamaan.
Olen nähnyt pahimmillaan kohdetta kaupattavan pihalla juoruilulla.
Ei edes tervehditty uusia mahdollisia ostajaehdokkaita esittelyssä.
Itse saatiin mennä esittelemään useiden arvostelevien mulkaisujen jälkeen=(
On se vaan kumma, ettei ihmiset väärissä ammateissa sitä ymmärrä.
Varsinkin palvelualalla, gggrrrr..

Ärsyttää sikana teidän puolesta!!

Rauhantuomari kirjoitti...

Törkeää ja todella epäammattimaista. Laita firmalle palautetta!!!

Anonyymi kirjoitti...

Moro!
Pahinta painajaista! Herää kyllä kaikki ihmetykset kaupanteosta, sillä AINA voidaan tehdä tarjous suoraan esittelyssä ja esittelyn jälkeen `tätien` kuuluisi ilmottaa tarjoukset omistajille.. En oo koskaan kuullu tollasesta, että `tarjouksia aletaan ottaa vastaan vasta ens kesän keskiviikkona..` Homma haisee sille, että jonkun toisen etua on ajettu ja lujaa.
Uskon että tuntuu pahalta. Pettymys, tuo sanahirviö!
Tsemppiä! T.Laamat

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurja!! Käsittämätöntä toimintaa, enkä voi millään uskoa että talon myyjäkään tyytyväinen olisi; koska tahansa vakavasti otettava ostotarjous pitäisi ottaa vastaan! Ihme täti, sinuna tosiaan pistäisin palautetta ja vaikka paikallislehden yleisöpalstallekin juttua.

Mekin saimme aikanaan oman pienen unelmatalomme kun tarjosimme täyden hinnan jo pelkän pihassakäynnin perusteella. ;D Hullun hommaa tiedän mutta kun se vain jo heti terassilla tuntui että oli tullut kotiin. Onneksi talo ei ole osoittautunut pommiksi. :D

Tsemppiä toivekotinne etsintään,

t.Susse

lumiomena kirjoitti...

Vielä (jatkan tästä, koska meillä oli viime kesänä niin tiivistä kodin etsintää ja pystyn jotenkin samaistumaan): Onko se eilisen tarjouksen tehnyt antanut sanallisen tarjouksen, ei kirjallista? Sanallinen tarjous ei kai merkkaa, jos nimiä ei ole papereissa? Silloinhan te voitte ehtiä ensimmäisenä!

(En toki ole 100 prosenttisen varma suullisen tarjouksen juridisista merkityksistä, koska humanistipoloinen olen vallan enkä tajua lakiasioista mitään.)

Niina K kirjoitti...

Toi on ihan tavallista, meitä vedätettiin aikanaan niin että meidän piti päästä ensimmäisenä katsomaan yhtä taloa joka oli vasta tulossa näytille. Kun sovittu päivä tuli, soitti välittäjän planttu että anteeksi nyt, mutta talo myytiinkin jo ekassa näytössä (joka siis piti olla se meidän kanssa sovittu näyttö) jälkeenpäin selvisi, että välittäjä diilasi talon joillekin tutuilleen eli käveli meidän yli. Pari kertaa kävi myös niin, että jälkeenpäin kuulimme ettei parista kohteesta jättämäämme tarjousta oltu koskaan edes viestitetty myyjälle asti. (kerran jopa näinmme kuinka eräs välittäjä laski pikapikaa siinä silmiemme alla oman välityspalkkionsa summan jonka olisi netonnut jos kauppa olisi toteutunut meidän tarjouksellamme ja sanoi ihan suoraan, että ei riitä (jäätiin miettimään että kummalle, myyjälle vai välittäjälle) ja se talo on muuten edelleen myymättä. Asuntovälitysbisnes on aina melko likaista sekä sekavaa bisnestä. (se on sitä ihmisten omien unelmien myyntiä se sekä mielikuvia)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Voi miten ikävää, ihan pisti kiehumaan tuollainen törkeydenhuippu käytös!!! :( Mutta eiköhän se teidän koti vielä löydy! Jos vaikka jo huomenna pilkistelee ilmoitus lehdessä tai kaupanseinällä, arvaamattomana kävelee vastaan! ;) <3

Anonyymi kirjoitti...

Siis Tosi hanesta!
Otan osaa ketutukseen.
Tsemppiä ja uskoa.

TainaSusanna kirjoitti...

Koeta Viivu jaksaa. Ihan pää on pyörällä, miten tuolla firmalla on mahkuja käyttäytyä noin. Me asiakkaat heidän palkkansa kuitenkin maksetaan.

Sari kirjoitti...

Törkeetä! Ei oo kaikilla samat säännöt, tai kaikki ei ainakaan niitä noudata...Tsemppiä edelleen metsästykseen! Lopulta kaikki kuitenkin kääntyy parhain päin! :)

Krista kirjoitti...

Tuo on vaan niin tätäpäivää tuolla alalla...
Meillä tilanne, että olemme tarjouksen jättäneet ja se on hyväksytty, nyt odotamme mitä sanoo kuntotarkastus... (pahaa pelkään, talo valm. vuonna 1904)
Välittäjä ollut TODELLA HUIPPU ainakin tähän saakka, ei pelaa kenenkään pussiin, vaan tasapuolisesti kaikkien :)

Harmi vaan kun näitä tällaisia välittäjiä on liian vähän! :(

Tsemppiä ja uskon siihen, että jos talo on tarkoitettu teille, se tulee teille, luotetaan siihen :)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Melko ketkua toimintaa! Taatusti ottaa päähän. Oikein suututtaa täälläkin päässä.
Ei kai voi muuta kuin avoimin mielin eteenpäin. Tsemppiä!


Mukavaa viikkoa!

Krista kirjoitti...

Niin ja piti vielä laittaa, että voittehan mennä antamaan kirjallisena oman tarjouksenne, sillä se vasta on sitova! Onhan se mahdollista ettei suullinen tarjoaja tule ollenkaan...

Viivu kirjoitti...

Krista: Tarkoitus ei tosiaan ole ollenkaan mollata koko ammattikuntaa, koska ihan varmasti löytyy myös hyviä ja reiluja välittäjiä!

Meilläkin on edellisen kodin ostosta ja myynnistä tosi hyvät kokemukset. Sillon kysymyksessä oli sellainen pieni firma Joensuusta.

Johanna kirjoitti...

Voi eiiii Viivu :(
Mutta sulla on tosi kiva blogi ja ai että teki hyvää lukea tosta, miten mies löytää kaikesta vikaa ja sun tekee mieli jo luovuttaa<3 Tiedän niiiin miltä tuntuu. Harmillisen ihanan näköinen oli tämä huijauskohde, jään innolla seurailemaan :)

Viivu kirjoitti...

Kiitos Johanna! Olen itsekin käynyt aina sun blogissa "sympatiseeraamassa" näitä talo ja mies kiemuroita :)

Mutta uskotaan että molemmille vielä se oma paikka tästä maailmasta löytyy! Kuin myös kaikille muille joiden tiedän painivan saman asian kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.. Vasta saavuin blogiisi ekaa kertaa Johannan blogin kautta. Kiinnostuin kun kerroit OP:n toiminnasta. Olen viime aikoina ollut paljonkin tekemisissä eri kiinteistönvälitysfirmojen kanssa ja voin sanoa, että tuo tapa, että JUURI saatiin toinen tarjous on ihan yleistä. Sillä koitetaan luoda tietynlainen paniikki ostajalle ja saada vedätettyä ostajaa. Älkää ihmeessä antako mitään tarjousta, tuskin siellä mitään tarjousta edes pohjalla on!

Me oltiin kanssa kiinnostuneita yhdestä talosta ja heti kun ilmastiin halukkuutta tehdä tarjousta niin alko muita ostajia ilmaantua. Vetäydyttiin taaksepäin ja kas kummaa, sama talo on edelleen 2 kk jälkeenpäin myymättä, eli pieleen meni.

Lisäksi nuo tarjoukset ja niiden oikeellisuuden pystyy aina tarkistamaan!

Johanna

Viivu kirjoitti...

Heippa Johanna!

Ensiksikin tervetuloa!

Tiedätkö se välittäjä soitti nyt päivällä vielä perään, että tulenko tekemään kirjallisen tarjouksen. Kysyin vähän ihmeissäni, että onko tilanne sitten jotenkin muuttunut? Olihan se. Nyt on kuulemma jo kaksi ostajaa tarjonnut täyden hinnan. Toinen kirjallisena. Minun pieneen päähäni ei vain mitenkään mahdu, miten se talo voi vielä olla myynnissä, jos kaksi on siitä jo täyden hinnan tarjonnut!!!

Eikö se ole sillä hetkellä myyty, kun siitä joku täydet tarjoaa?

Eihän me uskalleta siitä edes täysiä tarjota,tai ylipäätään mistään kohteesta, jos se ei ole edes takuu sille, että talo sitten lopulta myös jää meille.

Eikös tollasta kauppaa kutsuta huutokaupaksi, ja se pitäis mun mielestä sitten kans ilmottaa huutokauppana! GRRRRR!!!

Viivu kirjoitti...

Mistäs ne tarjoukset muuten pystyy tarkastamaan?

Nan kirjoitti...

Minunkin piti kommentoida jo aikaisemmin aamulla, mutta onnistuin säheltämään kommentin johonkin... :O

Täydet sympatiat täältäkin! Meilläkin etsitään taloa ja yksi varteenotettava onkin löytynyt. Tämä vain on sellainen tarjouskauppakohde ja mepä tarjottiin pari tonnia alle minimihinnan joten sinänsä asia on ihan auki. Mutta ei siitä yhtään parempiakaan tarjouksia ole tullut eli tässä odotellaan...

Mutta kyllä talo omistajansa tuntee eli eiköhän se meille kaikille tule kun on tullakseen. :) Odottaminen on tietysti tylsää...

-Jassu- kirjoitti...

Voi kyrsä!!! :-(
Tuota vedätystä pelkään minäkin. Meillä pikkuisen tähtäimessä yksi talo, mutta ei päästä tekemään tarjousta ennen kuin oma mennyt, ahdistaa niin pirusti.

Onneksi emme valinneet OP:tä välittämään omaamme, jos kyseisen firman arvot ovat tuollaisia. Ei kait niitä kauppoja ole pakko pyyntihinnalla toteuttaa, vaan hinta voi tosiaan nousta yli pyynnin.

Tsempit teillekin etsintään! Vuoden kuluttua katsotte tätä hetkeä taakse päin ja huokaisette helpotuksesta, että onneksi ette ottaneet tätä kun tuli sittenkin parempi eteen!

allidaalia kirjoitti...

VOI EI!!!
Isot firmat ja niiden konkelot...ei pieni ihminen voi ymmärtää :(
Kyllä se koti löytyy! Ihan varmasti :)

Iida kirjoitti...

Voi ihme mitä toimintaa!!! Kannattaa soittaa kuluttaja-asiamiehelle, ihan vaikka vaan huvikseen. Kysyä, saako tuollalailla toimia? Ei kannata painaa asioita villaisella ja jäädä katkeroitumaan vaan puolustaa itseään ja omia oikeuksiaan. Tuossa teille aivan selvästi valehdeltiin.


Kuluttaja-asiamiehet ottavat asiat aina kuuleviin korviinsa ja toimivat.

Lotu kirjoitti...

Moi, ekaa kertaa tulin piipahtamaan blogiisi, joka vaikuttaa oikein kivalta.

Kurja homma, että ihana talo tuntuu menevän sivusuun vedätyksen takia :/ Mutta pariakin asuntokauppaa läheltä seuranneena täytyy todeta, ettei tuo välittäjän toiminta kuulosta mitenkään ihmeelliseltä.

Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta käsittääkseni asunnosta saa useampikin henkilö tarjota saman hinnan. Jos kukaan näistä tarjoajista ei sitten korota tarjousta, myyjä saa päättää, kenelle tarjoajalle asuntonsa myy tai jatketaanko myyntiaikaa kenties vielä hetki ja odotellaan parempaa tarjousta.

Mun käsittääkseni asuntoa ei tarvitse myydä sille, joka on jättänyt ensimmäisenä myyntihinnaksi päätetyn tarjouksen, vaan samansuuruisten tarjosten jättäjistä valitaan paras. En tiedä, miten tilanne menee Suomessa, mutta ainaki Englannissa usein tässä kohtaa selvitetään, kuka tarjoajista saa parhaiten maksettua asunnon. Asunto menee sitten usein maksukykyisimmälle ostajalle, ei siis automaattisesti tarjouksen ensimmäisenä jättäneelle. Mutta ei kaikki sitä maksukykyäkään selvitä, vaan osa myy talonsa sille ostajalle, joka on eniten vaikuttanut rakastuneen taloon :)

Toivottavasti se täydellinen uusi KOTI tulisi teille pian vastaan :)

ii kirjoitti...

Omakotitalon ollessa kyseessä muistaakseni kirjallinen tarjouskaan ei ole sen jättäjän puolelta välttämättä sitova (toisin kuin kerrostalon osakkeissa). Mä en nyt muista, et mihin se perustui ja miten se oikeasti meni...

Meillä oli kans asuntoa ostaessa ensin sellainen tapaus, että jätettiin tarjous ja sen välittäjän piti ilmoittaa tiettyyn päivään mennessä, et kuinka kävi. Sit se ilmoitti n. päivän myöhässä, että sori, se on nyt myyty. Kehtasi vielä tuon jälkeen soitella sataan kertaan, vaan enpä vastannut enää ikinä puhelimeen :D

Viivu kirjoitti...

Lotu: Juu, ilmeisesti se menee juuri noin, että vaikka maksat pyyntihinnan saattaa joku toinen silti vielä saada sen talon...

Jotenkin se tuntui niin uskomattomalta, mutta ihan laillista se ilmeisesti kuitenkin on... huokaus..

Mutta tervetuloa blogiini :) Kiva saada uusia lukijoita :D

Kaikille muillekkin ihan hirmusesti kiitos kommenteista! Jokaisen olen tarkkaan lukenut, vaikken näihin talojuttuihin nyt ala henkilökohtasesti kaikkiin vastaamaan.

Eeva kirjoitti...

Moi,
Myyjä saa kaiketi päättää kenelle myy eli kenen tarjouksen hyväksyy ja kenen ei. Ja jos ei tule pyyntihintaan yltäviä tarjouksia, niin myyjän ei ole pakko hyväksyä mitään. Jos taas tulee yksikin pyyntihinnan suuruinen tarjous, eikä myyjä sitä hyväksy, niin myyjän tulee maksaa välityspalkkio välittäjälle kuitenkin.

Jännää kuinka paljon välittäjät voivat vedättää näillä haamuostajilla? Mitäköhän laki sanoo asunnon välittämisessä näistä seikoista?

Mun mielestä sun olis hyvä laittaa jotain palautetta tuosta asiasta ko. firmaan. Jos kerta sanoo, että tarjouksia otetaan vastaan huomisaamusta, niin miten sitten voidaan mainostaa, että yksi tarjous saatiin jo illalla???

Mulla ei ole kovin hyviä kokemuksia välittäjistä, ekaa omakotitaloa ostettaessa neuvoteltiin hinta suoraan myyjän kanssa, vaikka kohteessa olikin ulkopuolinen välittäjä :) Tässäkin tapauksessa välittäjä sanoi, että alle 80t€ ei kannata tarjota, koska sitten mennään jo niin alas, että myyjä loukkaantuu. Myyjän kanssa kun juteltiin, niin hinnaksi sovittiin 75t€. Ja jälkeenpäin myyjä paljasti (kun rakensi naapuriin talon ja muuttui ystäväksi) että olisi myynyt talon jopa 73t€ tarjouksella... että se siitä välittäjän rehellisyydestä!

Ja kun se oikea tulee kohdalle (ja vaikka sitä välittäisikin ammattilaisvälittäjä) niin kannattaa miettiä sen tarjoamista kuitenkin. Loppuviimein sen välittäjän kanssa olette tekemisissä paljon vähemmän aikaa kuin sen unelmatalon!

Tsemppiä talonetsintään!

pirre kirjoitti...

op kunnostautui muutama vuosi takaperin myös meidän asuntokaupoissa. kävimme katsomassa taloa seuraavana päivänä jätin tarjouksen. tarjouksemme kuultuaan alkoi rouvakiinteistönvälittäjä nauramaan minulle ja sanoi, että hän ei kehtaa noin alhaista tarjousta edes esittää myyjille, että kuinka kehtaan tarjota noin vähän. sanoin, että ei sitten ja vedin tarjouksen pois, sillä talo ei mielestämme ollut lähellekkään pyydetyn arvoinen. kahden päivän kuluttua välittäjä soitti, että omistajat olisivat kuitenkin halukkaita neuvottelemaan, mutta meidän kohdalta peli oli ohitse. sitten törmäsimme samaan välittäjään muutama kuukausi myöhemmin toisen talon kohdalla ja sama laulu. sanoin tätille, että tarjouksen esittäminen myyjälle on nähdäkseen hänen työnsä eikä hänen tehtävänsä ole arvostella tarjouksen suuruutta vaan kipittää kiltisti esittämään se myyjälle. kummaa väkeä tuossa firmassa. millähän eväillä tuokin täti oli alalle alkanut...?

Viivu kirjoitti...

Eeva: Juu, ei me aleta kaunaa kantamaan, vaan tottakai jos kyseisessä firmassa tulee tarjolle varteenotettava kohde, tehdään siitä tarjous. Sen varran kauan on meille pesää etsitty :)

Mutta sen verran viisastuttiin, ettei todellakaan aleta odottelemaan seuraavaan päivään, vaan lyödään ne rahat tiskiin saman tien tyyliin "ota tai jätä". Pakko kai niiden silloin on myydä jos pyynnin tarjoaa... luulis... Vaikka ei se vissiin ihan niinhään yksinkertaista ole... huokaus!

Kurja kokemus teilläkin :(

Pirre: Kiitos sullekkin kommentista! Me on kans nähty ihan ihmehintoja, jotka ei vastaa talon arvoa ollenkaan!