18. elokuuta 2009

Hiuksen hienoa...

Kiitos ihanista kommenteista tuonne hiuspostaukseen!
Yllättävän monella oli kokemuksia hiusten itse leikkaamisesta tai epäonnistuneesta värjäyksestä. Kommenttien innostamana ajattelin jakaa oman kokemukseni, koska juttuhan menee niin, että aikuisten oikeastihan:

Minä olen blondi.
Olen, ja olen aina ollut!
Kunnes...


Joskus prinsessasynttäreitteni jälkeen halusin muuttaa hiusteni värin tuhkanvaaleaksi. Olin kyllästynyt kellertävään kutriini. Kuinkas ollakkaan, en silloinkaan turvautunut kampaajaan vaan värjäsin omatoimisesti itse hiukseni:

Sinisiksi!

Enkä valehtele pätkääkään kun sanon, että ne olivat aivan totaalisen mustikkapirtelöt!

Samalta seisomalta painelin pipo syvällä päässä, hiukset litimärkinä lähikauppaan ja ostin mitä vain mikä peittää virheen.

Siitä lähtien olenkin ollut tumma.

Ja yleisön pyynnöstä:


Siinä ne nyrhityt..


9 kommenttia:

malla kirjoitti...

nehän näyttää tosi hyville!pituuttaki on vielä hyvin.:)

virva kirjoitti...

Ensinnäkin,tulihan se kuva sieltä,vaikka niin toista vannoit :D Hähähäää,kiitämme.
Toiseksi,ei ees oo pahat ku ihan hyvät!
(jos tuntuu ettei ne pelitä ni ainahan omat hiusmokat voi peittää vaikkapa..noh,sähkönsinisellä :0)
Kolmanneksi,hassua ajatella sut luonnostaan vaaleana ku tummana aina "nähny" :)

Viivu kirjoitti...

Onneksi pituutta sentään jäi :) Vauvan kanssa tykkään että hiukset pitää saada kiinni tarvittaessa.

Ja Virva, jos minut paremmin opit tuntemaan, huomaat, että vannomatta paras... Yllytyshullu mikä yllytyshullu :D Sitäpaitsi ensiapuaika kampaajalle varattu. Nyt kipin kapin neuvolaan ja piikille ;)

Mi kirjoitti...

itse värjään ja leikkaan aina omat hiukseni...tosin on niitä tullut hius mokiakin esim viime keväinen vaalennus ei oikeen onnistunut-olin kuin peppi pitkätossu porkkanan punaisessa tukassani-no lapset tykkäs

maikku kirjoitti...

niin tuttua mullekin tuo tukan kanssa värkkääminen.. viime joulun maissa viimeksi sai kulkea pipopäässä muutaman viikon, kun tukan blondaus "hieman" epäonnistui..
no, yleensä turvaudun tukkani kans ammatti-ihmisiin, mutta välillä kuvittelee säästävänsä kymmeniä euroja kun tekee ite.. mut lopulta kustannus on moninkertainen..;)

Viivu kirjoitti...

Justiinsa noin se menee... ite tekee jotain ja paikkauttaa sitten ammattilaisella samantien. Tosin sillätavalla saa niitä radikaalejakin muutoksia, joita kampaajat ei välttämättä uskalla lähteä tekemään. Eipä olis varmaan saanu kampaajan suositusta tuo mun blondin värjääminen kertaheitolla mustaks :)

(tai no joo... sinisen kautta...)

Heli kirjoitti...

Laita vaan parempikin kuva näytille.. eihän tossa tukassa oo mitään hävettävää, ennemminkin se on hyvän näkönen!! Minusta on hauskaa, että joku on rohkea (hieno vaihtoehto sanalle yllytyshullu, vai mitä..=D) ja tekee välillä ihan radikaalejakin muutoksia!

Minä värjäsin aikanaan aina vaaleammaksi, sitten jossain vaiheessa punertavaksi, mutta nyt on vakiintunu tää tumma tukka joka tuntuukin eniten minulta. Tänään tulee ihana ystäväni just ja laittelee koko pesueen tukan, ja sitä tummaahan tässä ois taas tarkotus lisätä..

Tytär 14v on nyt sellasessa kokeiluvaiheessa, sillä on luonnostaan aika vaalea tukka, mutta ollu jo välillä hyvinkin tumma, sitten ollu aika oranssia, nyt haluis vissiin sitten vähän hillitymmän kun sanoi että väriksi ruskee ja jotain raitaa..

Eiks oo aika kivaa kun mokomalla kuontalon värjäilyllä saa iloa ja piristystä ja välillä vähän jännitystäkin elämään!!

Tarja V. kirjoitti...

Hyväthän nuista tuli ja parturi kyllä korjaa virheet,jos niin haluat =))

Henska kirjoitti...

Ei mitään vikaa. Turhaa kauhistelit :) Ei muuta ku jatkat vaan valitsemallasi tiellä... :)