24. elokuuta 2009

Keittiö

Huomaan vältteleväni kuvia kodistamme, vaikka alunperin tämän piti olla nimenomaan sisustusta ja omaa ympäristöä ja elämää käsittelevä blogi. Olen taas ollut NIIN tympiintynyt tähän ympäristöön, että näen punaista jokaisesta kuvasta joka on tässä nykyisessä asunnossamme otettu. En edes osaa kutsua tätä kodiksi. Se tuntuu edelleen hassulta.

Ajattelin nyt kuitenkin joitain kuvia räpsiä. Ehkä näitä joskus sitten katsoo kuitenkin muistellen. Onhan tämä ainutlaatuista aikaa pienten lasten kanssa, ja elämään mahtuu paljon iloa ja iloisia asioita, vaikkei sitä fyysistä kotia olekkaan. Ehkä koti kuitenkin syntyy perheestä. Siitä, että saadaan olla yhdessä. Olipa se ympäristö millainen tahansa.


Tämä on meidän arkipöytä. Keittiö on niin pieni, ja kulmikas, ettei sinne mahtunut oma ruokapöytämme mitenkään päin. Äiti ja isä sitten lainasivat tällaisen pienen käyttämättä jääneen nelituolisen kokonaisuuden. Ikinä en olisi tällaista kotiini ottanut! Mutta on sen ääressä jo monet aamupalat nautittu. Tuo lamppu on oikeasti joululamppuni, johon kuuluu tähtivarjostin. Nyt laitoin siihen väliaikaisesti tuollaisen perinteisen. Saatiin pieni valopilkku keittiöön. Muuten kun siellä onkin sitten vain loisteputket. Katossakin!!! (Huokaa syvään...)

Kellokin on vinossa. Se ruuvi nyt vain oli porattu siihen kohtaan. Uusia reikiä ei olla näihin kiviseiniin porattu, kun toivo elää, että tilat saisivat mahdollisimman pian meidän jälkeen ihan muuta käyttöä. Uusia asukkaita tähän ei enää tule. Olemme siis viimeiset. Toivottavasti enää hetken aikaa...


Vea on tyytyväinen kotiinsa. Onhan keittiön oven karmissa ihan oma hyppykiikku! Aura vartioi leikkihetkeä.


Isoveikka laittoi oman perhosen hyppykiikun korkeudelle, että sisko voi sitä hyppiessään katsella. Olen punninnut vaihtoehtoa alkaisinko maalaamaan nämä ovenkarmit valkoisiksi. Se toisi hieman valoisuutta ja oman näköistä ilmettä asuntoon, mutta takaraivossa kuitenkin toive, ehkä me jo ensi viikolla päästään täältä omaan kotiin...


6 kommenttia:

siirisofia kirjoitti...

Heissan ja kiitos käynnistäsi! Tulinkin vastavierailulle. Kiva blogi sinullakin ja varmaan se uusi kotikin pian löytyy :)

MariaK kirjoitti...

Nyt on pakko kysyä, ihan uteliaisuutta: Etsittekö valmista taloa, oletteko rakentamassa vai uutta (vuokra)asuntoa etsimässä?
Tiedän tuon väliaikaisuuden tunteen. Sellaisessa mekin ollaan oltu useamman kerran. Se väsyttää, masentaa ja ahdistaa. Varsinkin lasten kanssa kotona olevaa koti-ihmistä. Niinkuin me kumpikin taidetaan olla. :)
Lähetän täältä ison ja lämpimän halauksen ja toivon oikein suuresti, että toiveenne pian toteutuu!

Possumamma kirjoitti...

Mulla olis sulle pieni pyyntö itseni, sekä muiden (mm.PikkuBertan) niiden, jotka käyttävät Mozillaa, ja kommentointi ei onnistu, puolesta, että voisitkos sinäkin käydä vaihtamassa yhden ruksin paikkaa blogisi asetuksista-> nimittäin semmoista, että kommenttiloota aukeaisi uuteen ponnahdusikkunaan, jolloin kaikilla pitäisi kommentointi onnistua!

Minäkin siis käyn täällä sun postaukset lueskelemassa, mut kommentointi useimmiten aina jää, ku pitäis vaihtaa selainta sitä varten:(

Tämä mystinen ongelma ilmeni keväällä, ja tosiaankin vaivaa osaa niistä, ketkä käyttää Mozillaa (nyt käytän poikkeuksellisesti Exploreria, jota vihaan, kun se keksii omia koiruuksiaan!). Mutta, tuokaan ei siis vaivaa kaikkia Mozillan käyttäjiä, sillä kun mulla oli toinen kone käytössä, jossa olikin eri käyttöjärjestelmä, niin Mozillan kanssa kaikki menikin ok... Ei näistä ota selvää! Mut, kiva olis, jos vaihtaisit ne asetukset -samoin kuin toivoisin muidenkin näin tekevän:) Hmm, saikohan tästä suu vaahdossa kirjoitetusta tekstistä mitään selvää...

Viivu kirjoitti...

Heippa taas kaikille!

Ja kiitos kommenteista!!!

Possumamma: Täytyypäs tarkastaa tuo juttu! Hyvä kun kerroit :)Eihän tuollaista ole tullut edes ajatelleeksi!
Kiitos! Ehdottomasti halutaan kuulla teidänkin kommentit!

MariaK: Teinpäs ihan oman meriselvityspostauksen, kun muutkin ovat kyselleet miten tänne on jouduttu, ja mitä oikein etsitään. Kiitos juttuvinkistä :)

Viivu kirjoitti...

Vielä sen verran, että ainakin "luulisin" korjanneeni tuon asetuksen nyt niin, että kommentoiminen onnistuu...

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Voih! Tiedän tuonkin tunteen, ettei viitsisi laittaa kotia niin kovasti, kun on jatkuvasti toinen jalka jo ulkona. Meillä tätä mökkiämme ei voi tosiaan pahemmin enää laitella, kun niin täynnä tämä jo on, mutta ulkona olisi paljon tehtävää. Aina on kuitenkin mielessä, että "jos minä nyt näen tämä suuren vaivan täällä ja muutaman kuukauden päästä se onkin turhaa..." No, meillä on sillä tavalla eri tilanne, että emme aio luultavasti myydä tätäkään paikkaa, vään jättää tämä "lomapaikaksi". En sano "kesäpaikaksi", sillä täällä on kesällä ihan liian kuuma ja se onkin yksi syy, miksi yritämme löytää paikkaa kodillemme jostain muualta.
Tsemppiä odotteluun ja etsiskelyyn, samassa paatissa yhä ollaan!