31. elokuuta 2009

Pallottelua todellakin!!!

Nyt ärsyttää!!!
Kympillä!!!

Kaikki meni taas pieleen talon suhteen.
Taas luvattiin neuvotella,
taas neuvottelut peruttiin kaksi tuntia ennen tapaamista!

Tässon nyt jotain tosi outoa.

Pitäkööt talonsa!!!

Me ei olla enää siitä mitään tarjoamassa.

Grrrr!

17 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi kurjuus! Ehkä näin on parempi! Kyllä se oikea vielä löytyy, vaikka nyt varmasti tympii ja raivostuttaa. Voimia!

Viivu kirjoitti...

Joo, oikeastaan oon helpottunu, että tää vatvominen on nyt meidän osalta loppu. En viitsi tarkemmin selittää tilannetta näin julkisesti, mutta jotain hämärää täs koko hommassa on, ja on ollu koko ajan.

tinttarus kirjoitti...

Kaikella on tarkoituksemsa...niin tälläkin. Believe me!!
Tsemppiä ja kärsivällisyyttä!!

tinttarus kirjoitti...

Pst. Tahtoisin kovasti tilailla sinulta beigen tiskirätin.....
Onnistuuko???

Ira kirjoitti...

Ei oo tosi!!!! Todella outoo!!! Jos kuulen jostain kohteesta, ilmoittelen oitis. Tuttavaperhe osti kesän alussa ihan puskaradion kautta. Ihmetyttää kyllä tuo homma, mitä hittoo ne meinaa. Taktikointiako? :/

Viivu kirjoitti...

Tinttarus, vastasin tuonne sinun blogiisi jo. Tottakai onnistuu! :)

Ira, tää on tosiaan ollu aikamoista... julkisesti en viitti tätä asiaa puida, mutta jos haluat, niin laita joskus sähköpostia. Ja ihan huippua jos pidät silmäsi (...ja korvasi) auki :)

-sari- kirjoitti...

Tympeää! Edelleen varpaat pystyssä kodin löytymisen puolesta! :)

Olivieno kirjoitti...

No jo nyt on harmillista. Tiedätkö, kun me ostimme taloamme, tuntui, että kaikki vastoinkäymiset koettelivat... lähinnä pankin taholta. Pikku juttuja, jotka jälkeenpäin lähinnä hymyilittivät, mutta silloin tuli kyllä itku. Pankin moka, pyytelivät moneen kertaan anteeksi ja yrittivät hyvitellä skumppapulloilla sun muilla, mutta loukattuna (henkisesti) en taipunut ja vaihdoimme pankkia. Kaikella on tarkoituksensa, hyvä näin.

Sari. kirjoitti...

Olen pahoillani.

Mutta tämähän tarkoittaa sitä, että ihana ja täydellinen talo vielä odottaa teitä ♥

Viivu kirjoitti...

Voi te ootte kultasia!!! PUS kaikille! :)

malla kirjoitti...

no voi vitsi ku ÄRsyttävää!!!!!!
yritä jaksella kaikesta huolimatta!!<3 varmasti teitä oottaa jotain paaaaljon IHananpaa!!

maikku kirjoitti...

voi rasitus!! on harmillista touhua!
kiva koti odottaa teitä jossain..

vanamo kirjoitti...

No voi suretus sentaan... Mutta minakin luulen, etta jos nyt ei onnistu niin jotain parempaa on luvassa. Voimia tahan viikkoon, paiva kerrallaan:}

Viivu kirjoitti...

Kiitos Vanamo, Maikku ja Malla! <3

Heli kirjoitti...

Tulin tänne jännittyneenä kattoo mikä on talotilanne.. EIKÄ!! Tosi tylsää että kävi jotain kummaa. Mut ehkä se vaan sit on parempi ettei se talo teille tullukkaan. Jos siel on vaikka joku karsee vaurio jota ne haluaakin peitellä.. Mutta nyt vaan onnea etsintään edelleen!!

Ootteko te jättäny välittäjälle viestiä että kun tietynlainen talo tulee myyntiin ottaa heti yhteyttä? (no ootte varmaankin mutta yritys hyvä kymmenen tääki neuvo.. =D)

Tsemppi-vä!

Viivu kirjoitti...

Kiitos Heli neuvosta :) Ajatuskin lämmittää! Muutamalle on kerrottu, muttei varmaan ihan tarpeeks tosissaan vielä, kun oon tota yhtä toivonu...

Täytyy miettiä mitkä kaikki aseet täs on otettava käyttöön, kun ei näytä valamista tulevan!

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Ei ole totta Viivu! Meille on käynyt ihan samalla tavalla. Kun tontinomistaja ilmoitti kiinteistövälittäjälle laittavansa tontin uudelleen myyntiin (kolmannen kerran), me ilmoitimme, että tahdomme tehdä paperit seuraavana päivänä (ettei omistaja ehtisi taas muuttaa mieltään). Tapaaminen sovittiin. Jo samana iltana kv soitti ja sanoi, että omistajalle tuli este. Kv soittaisi, kun sovittaisiin uusi aika. Soittoa ei koskaan tullut. Kun me soitimme hänelle, hän sanoi, että kolmen kuukauden päästä uudelleen. Odotin kauhean sydämentykytyksen vallassa kolme kuukautta. Taas ei soittoa kuulunut. Me soitimme sinne. Kv sanoi, että omistaja on vetänyt tontin pois myynnistä! AAargh! Mikä ihmisiä vaivaa ihan maailmanlaajuisesti?