8. joulukuuta 2009

Joulumielen lähettiläs

Joulukalenteri jatkaa kulkuaan kohti ihka ensimmäistä joulua, mutta sallittakoon tänne väliin taas tällainen hieman arkisempi postaus... Toisaalta tekisi mieli antaa Marian ja Joosefin matkata ihan rauhassa, mutta enhän minä malta olla näin kauaa hiljaakaan olla. Varsinkin kun on näinkin mukavia asioita kerrottavana :)

Joulukalenteri tosiaan on saanut lämpöisen vastaanoton, ja olen ihan ymmyrkäisenä kaikista ihanista palautteista joita olen siitä saanut. Iso kiitos Tainalle, valokuvaajalle :) Ja kaikista suurin tietysti lapsille, jotka olivat ihan täysillä mukana juonessa kaikesta kylmyydestä ja kosteudesta huolimatta! Johdatelkoon tämä kalenteri meidät oikeaan joulun tunnelmaan...
Minnamarikalta lumivalkoista -blogista sain tänä aamuna tällaisen ihanan joulumielen lähettilään, jouluisen tunnustuksen! Kiitos ja lämmin jouluhali sinulle <3 Kaikki blogit olisivat tunnustuksen ansainneet! Muiden jouluvalmisteluja lukemalla saa itsekin kummasti intoa tarttua toimeen :) Mielestäni on kuitenkin kiva ilahduttaa aina jotakuta erityisesti, ja tällä kertaa tunnustus lähteekin eteenpäin 1. Mi:lle Köyhän kartanoon
2. Vanamolle Hipsutellen jouluun -blogiin
sekä
3. Emilialle uuteen kuuhun

<3 Olkaatten hyvät! <3

4 kommenttia:

vanamo kirjoitti...

Suloinen kiitos sinulle Viivu! Otan tunnustuksen ilomielin vastaan:)

Taina kirjoitti...

Ei kiittämistä, tuo oli sentään kivoin joulukuvaelma, mitä oon ollut tekemässä:) Ja parashan on vasta tulossa seuraavina päivinä! Odottelen kahta omaa lemppariani :)Kiitos itelles ku annat näille taas uuden elämän ja katsojat!

Viivu kirjoitti...

juu, itsellänikin olisi jo kiire loppuhuipennuksiin :) Melkein harmitti kun näitä oman naaman kuvia tulee näin paljon, mutta halusin saada luukut joulukalenterin viimeisillekkin päiville :)

Innolla tietty odotan jouluaaton jälkeen paljastuksia mitkä ne oli ne kuvaajan lempparit ;)

LENNU kirjoitti...

Hei Viivu!
Kiitos vierailustasi. Tulinkin katsomaan millaista blogia sinä pidät ja niitähän onkin monta, jotka kävin kurkkimassa. Putiikkiasi myöten, kauniita sydämiä olet tehnyt.

Hauskasti kerrottu lapsille joulun sanomaa. Nykyään kun on Joulu muuttunut kaupalliseksi enemmänkin.