8. joulukuuta 2009

Parempi myöhään

...kuin ei silloinkaan!Käväisin katsastamassa paikallisen sisustusliikkeen ja sain sieltä havittelemani adventtikynttilänumerot alennettuun hintaan :)
Niinpä saimme siis adventtikynttilät hieman jälkijunassa, mutta väliäkös tuosta. Nyt vain urakalla poltellaan kahta ensimmäistä niin täydestä menee!Muutenkin laittelin kotia hieman uusiksi joulua odotellessa. Toisinsanoen siirsin parin huonekalun paikkaa, mutta siitä lisää myöhemmin. Mukavaa joulutohinaa kaikille!

:)Viivu

8 kommenttia:

Taca kirjoitti...

Ihanat kynttilät. Komppaan muute täysin muita, että teillä on aivan ihana joulukalenteri! <3

Terkkuja täältäpäin!

Pauliina kirjoitti...

Samanlaisia numeroita olen metsästänyt täältä mutta ei missään ole. Saksalaisilla onkin kyllä hiukan toisenlainen tyyli sisustaa ;)

Tania kirjoitti...

Täytyypä käydä katsomassa, josko minäkin löytäisin vielä adventtinumerot. Olisivat sitten ainakin ensijouluksi valmiina.

Mukavaa viikkoa
Tania

Heli kirjoitti...

Tilasin just nuo numerot yhdestä nettikaupasta, ja sitten olivatkin loppu. Joten ei ole tänäkään vuonna adventtikynttilöitä meillä.. =D

Viivu kirjoitti...

:) Kiitos Taca! Mulla on itselläni noista kuvista koottuna pojille muistoksi sellainen ihana albumi, jota meillä selaillaan ahkerasti joka joulu :)

Pauliina: Mullakin ne vasta nyt ekan kerran kävelivät vastaan, vaikka mielessä olen yrittänyt pitää aina välillä vilkasta olisiko niitä saatavilla. Taitavat olla aika suosittuja :)

Tania: Nyt niitä voikin saada edullisesti :)

Heli: Ensi jouluksi sitten!

Arja kirjoitti...

Parempi myöhään kuin ei koskaan :-))
Minä näin niitä pohjosen liikkeessä,
alennettuun hintaan kans.
Mukavia joulupuuhia!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kynttilänelikko numeroineen!
Itseasiassa juuri noista sain idean siihen omaan tekeleeseeni ;)
Se onkin kyllä sitten selvästi ehtaa teeseitseä,toisin kuin,
mutta kyllä se meille käypi ;)

Iita kirjoitti...

Kauniit ovat!