7. tammikuuta 2010

Pää pilvissä

Täällä tuoksuu vaniljakerma ja kakun kuorrute! Postipoika soitteli äsken ovikelloa (tai itseasiassa taisi koputella, tainnut pakkanen viedä mehut ovikellostakin) ja toi paketillisen tuoksuvia tuikkivia! Niitä täällä on nuuhkittu kilvan ja ilman täyttää nyt makean sokerinen tuoksu vaikka äiti tekee paperihommia. Pää pilvilinnoissa ja herkkuhajuista hullaantuneena suunnittelen tulevaa kevättä. Rustaan ja raapustan, ynnään ja yhteenlasken...

Kuka muistaa Kummelista kun aina esiteltiin joku toteutunut unelma "Unelmista totta":ssa?


Ihan mun suosikki! Ihan kuin suoraan mun elämästä!
Täällä unelmista tottassa tänään siis paperihommaa ;)

:)Viivu

Ai niin!
Ja justiinsa sinä siellä,
olet tehnyt minun yhdestä unelmasta totta!!!

Te ihanat uskolliset naiset olette hivuttaneet tuon lukijalaskurin sataan ja yli. En olis IKINÄ aloittaessani uskonut! Enhän mä edes tienny mitä tää blogaaminen on :) Kunhan aloin tekeleistä kuvia keräämään omaksi iloksi. Niinhän siinä sittn kävi, että tekeleet jäivät ja kirjoitus jäi ;)

No ei vains...
Täytyy tästä taas ryhdistäytyä!

11 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mikäs tuossa on laskuria kieputtaessa, kun on näin kivoja juttuja ja kuvia aina sulla!

Viivu kirjoitti...

Voi ihana Heli!!!

lumiomena kirjoitti...

Sinun blogisi on sellainen, jota lukiessa saa hyvän mielen :)
Hei, mitä kevään PartyLite-tuotetta suosittelisit, onko myynnissä joku ihana uutuustuoksu? Olen menossa kutsuille reilun viikon kuluttua.

maija maitoparta kirjoitti...

minäkin tulin utelemaan mikä on tuon kyntilätuoksun nimi?!kutsuille myös menossa parin viikon päästä!

Viivu kirjoitti...

:) Kiitos taas! Kyllä tässä itse tulee aina hyville mielin kun lukee muiden kommentteja ja saa vierailla teidän blogeissanne!

Kevääksi PartyLitelta on tullut aivan IHANAN herkullisia värejä sekä pilareihin, että myös muihin kynttilöihin! Nuo pirteän raikkaat värit tekivät ainakin minuun heti vaikutuksen.

Sitten kokeiluun ovat ehdottomasti tulossa suuret tuikkivat, ja tuoksuista tumma vadelma on aikasta herkullinen. Toki nuo tuoksu jutut ovat kovin makukysymyksiä... Ja jos makeasta tuoksusta tykkää, kakunkuorrute on ihan ehdoton!

Viivu kirjoitti...

...Ja sen tuoksun nimi tosiaan on kakun kuorrute :)

Wilhelmiina kirjoitti...

Niin samoin meni minullakin, kun aloitin bloggaamisen. Olin onnellinen ensimmäisestä lukijasta ja ajttelin että hei täällä on käynyt vieras. Ja niin se laskuri vaan raksuttaa.
Eikä pois voi pysyä ei.

Jotensa kysyn nyt kuitenkin , en malta -oletko vaihtanut kuvasi tuonne kaiken takana viivu ? On aina paljon mukavampi kirjoitella blogeihin missä on kasvot :)
Täytyypi kurkistaa sinne sun toiseen blogiin ... Mullakin olisi toistaiseksi jokin vyötärön metsästys alkamassa -kai

TainaSusanna kirjoitti...

Jee, toinen unelmista tottasta-fani! En ees muista kovin hyvin niitä sketsejä, mutta unelmista totta jäi lentämään :D

Mä en oo tilannut tuoksunäytteitä, täällä vaan koitan kuvitella ja ilmaa nuuskia, jotta miltähän uutuudet tuoksuvat? Hyviltä tietenkin, sehän on selvää :)

Oletko saanut ne aloitusesittelyt kasaan?

malla kirjoitti...

noi tuikkivat on kyllä niin ihania!!ja tuota kakunkuorrutetta on kyllä saatava:)intoa ja menestystä!!!!!sitä kyllä varmasti tuloo,ku myyjänä on pirtsakka-viivu<3

Valloittava valkoinen kirjoitti...

sellainen ihana on tämä blogimaailma!
Hyvää viikonloppua!
Anu

Viivu kirjoitti...

Wilhelmiina: kuva on vaihtunut juu, ja itse tykkään, että niistä blogeista joissa on kasvokuva näkyvillä tulee jotenkin tutumpia! Mulle ainakin jää kasvot paljon paremmin mieleen kuin nimet, ja sillätavalla tää blogistaniassa tutustuminen on helpompaa. Ja se vyötärö...grrr... jouluna hävisi taas!!!

Taina:Kasassa on nipinnapin... mielelläni otan lisää jos tarjoilet :) Ja meillä voidaan joku päivä nuuskia! Korvaa kevyesti herkkuhetken...

Malla:Kakunkuorrutetta haistellessani mietinkin, että tää sopii Mallalle ku nenä päähän!

Anu: Samoin siulle! Tuo on niin kaunis tuo sun kuva!