5. tammikuuta 2010

Raivausta

Vihdoinkin olen saanut raivattua pikkuhiljaa joulua laatikoihin. Ensimmäistä kertaa vuosikausiin en ole ollenkaan harmissani siitä, että saan pakata possut ja tontut pusseihin odottamaan joulua tulevaa. Yleensä viimeistään tässä vaiheessa iskee hirveä eroahdistus mutta tällä kertaa se on, ihme kyllä,  tipotiessään. Ilmeisesti aloitin joulun juhlimisen tänä vuonna riittävän ajoissa. Loppiaisen ollessa ovella alan jo kärsiä hiuksenhienosta jouluähkystä! Minä! Henkeen ja vereen jouluihminen! Syntynytkin joulukuussa :)


Samaan aikaan joulutyhjyyteen täytyy tietysti keksiä jotain tilalle. Autioituneille pöydille nostelin kaapista keväiset Tildapurnukkani. Nämä ovat meillä esillä ihan käytännönkin syistä. Ne nimittäin ovat syöneet kaikki nauhat ja narunpätkät joita käytän ompeluksissani.

Näyttää kovasti siltä, että pinkki luikertelee huoneisiimme tänäkin keväänä. Olen sisustaja, jolla ei ole mielessään mitään viisivuotissuunnitelmaa taikka suunnitelmaa ylipäänsä. Nostelen tavaroita esille ja piiloon sen mukaan miltä milloinkin sattuu tuntumaan. Nyt tuntuu pinkiltä!
Pöydällä olevista kukkasista tulee hiuslenkkejä ja pinnejä.


 Oletteko muuten huomanneet miten hassulta tuntuu kirjoittaa tammikuu -10 ?
Tammikuu -09 tuntuu jotenkin paljon luontevammalta...

Taikka syntynyt -01
ja
syntynyt -10.



Syntynyt nolla yks... syntynyt kymmenen...
Ihan kuin lapsia olisi syntynyt kymmenen...
Tätä täytyykin miettiä!

No, jokatapauksessa ihanaa tammikuuta -10 jokaiselle teille :)

Viivu

19 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Voi postauksesi oli kuin raikas kevättuuli kasvoilla!!Piristi ja virkisti, pyyhkäisi pois tämänpäivän tummuudensävyiset aatokseni kivun käsipuolessa!
Tosi kivat nuo sinun kynttilämaljat!!
Äitini höpisi loppuvuodesta kaikesta, että sitten ja silloin "nolla kymmenen" siis 010. Hömelöntuntuista sekin. Kun taas syntynyt "nolla yksi" 01 on luontevaa....
Tämä uutukainen vuosi siis pistää miettimään numerotkin uusin silmin;)

Anu kirjoitti...

Niin ihana postaus! Raikasti mieltä. Ja mä juuri tänään jouduin kirjoittamaan taas vuosiluvun ja mietin tuota -10 -juttua...tuntuu niin hölmöltä.
Meillä jouluraivaus on vielä tekemättä mutta huomenna pärähtää, kun mies on vapaalla ja minä saan kaikessa rauhassa järjestää koristeet pois :)

malla kirjoitti...

joo mullaki tuntuu ihan pinkiltä:))ja sisustaminen fiilis-pohojalta tuntuu niiiiin hyvälle!

Niina K kirjoitti...

Heh, Olen miettiny ihan samanlailla tuota vuosiluku hommaa.. Kirjoittelin eilen muutamaan arkistoitavaan paperiin päiväystä ja pelkkä 10 näytti niin tökeröltä vuosilukuna että vetelin pokkana papereihin 4.4.010 sanoi kuka mitä tahansa. Onneks oli omia papereita =) Vähä vähältä se poistuu joulu meiltäkin ja a mennäkkin vaikkei vielä kevättä tule tilalle niin joulu saa mennä.

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo uudenvuoden postaus-todella kauniisti kirjoitettu.

miten olet käsitellyt nuo kuvat-todella taitvasti ja kauniit!

SariHanne kirjoitti...

Mulle tuli kans jonkinmoinen jouluähky... joulukoristeita on raivattu säälittä ja kevät pilkehtii jo silmäkulmassa... hyvä ettei kesäverhoja oo jo laitettu... x)

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas siirsin tuon samaisen sinisävyisen purkin tänään poikien huoneeseen ja yhden greengaten sinertävän myös.Sopivat niin hyvin huoneen sävyyn pieniksi lelupurkeiksi,ja aivan hyvin passaa olla ruusua tuonikäisillä pojilla ;)Hyvää kymmentä siullekin!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Pinkki on hieno väri :) Ihanan keväinen. Mulla ei ole vielä jouluähkyä, vaan koen hienoista surua vuoden ihanimman ajan päättymisestä. Tänään tosin tuntui ihan hiihtolomalta, kun oli niin kirkkaan kaunis talvipäivä.

Viivu kirjoitti...

OHO! Tuollainen 010 ei ole kyllä käynyt mielessäkään! Eikös tuohon olisi jo sama sitten laittaa se kakkonen kaupanpäälle?

Mutta luovuus kunniaan! Tapoja on monia :)

Ihan olin taas mykkyrällä teidän kommenteista sitäpaitsi :) Kyllä valaistui minunkin päiväni.

Mi: Kuvat olen nykyisin muokannut PhotoScape -ohjelmalla. Sitten välillä paremmalla ja välillä huonommalla menestyksellä käytän foliopaperia salaman valoa heijastamaan... Joskus onnistuu, joskus ei :)

Wiltsu kirjoitti...

Ihanaa pinkkiä!

Minäkin tuskastelin tänään noiden vuosilukujen kanssa. Ekaa kertaa tänä vuonna jouduin kirjoittamaan päivämääriä. Ja olipahan hankalaa saada oikeat numerot paperille ;) Eiköhän tähän joskus totu taas :D

Vekarus kirjoitti...

Sellaista se on prinsessojen kanssa, tuovat vaaleanpunaisen mukanaan :-)

Joana kirjoitti...

Meillä tuossa pinkissä purkissa säilytetään lämpökynttilöitä, joten koko joulun on purkki ollut kovassa käytössä.

Aika monessa blogissa tuo pinkki on vilahtanut tällä viikolla. Ihana väri!

Mukavaa loppiaista!

Arja kirjoitti...

Niin ne keväiset värit alkaa valtaamaan kodit :-)) leppoisaa loppiaista!

Viivu kirjoitti...

:) Niinpä! Katsotaan raahaanko näitä taas ensi viikolla varastoon :D

Helikaroliina kirjoitti...

Ihan samoissa fiiliksissä minäkin raivailin tänään joulujutut pois ja kerralla kaikki, yleensä olen tehnyt sen vähitellen, nyt tarvii jotain raikkaampaa!

-sari- kirjoitti...

Ihania sävyjä! Vaaleanpunainen on ihq väri! :D
Mulla tulee ihan automaattisesti päivämääriin se 0, niinkuin 09, mutta onneksi ykkönen on helppo tiputtaa sinne väliin.
Ja jouluähky oli täälläkin, ihan ahdisti, vähän, ylimääräinen tavara.
Mukavaa loppiaista! :)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Minä poden ihan hirveää eroahdistusta joulusta :D En varmaankaan sitten aloittanut riittävän aikaisin. No, tämän päivän vielä nautin kuusesta ja muusta ja huomenna sitten pannaan joulupillit pussiin. Nuo Nuorekkuus-somisteet on niin mun suosikit. Varmasti eniten käytössä meillä :)

Unelma-alli kirjoitti...

Ihania kukkia olet virkannut. (?)
Sain joululahjaksi kirjan jossa on erilaisia kukkienvirkkausohjeita. Virkkaaminen on mulle uus juttu, enkä oo vielä mitän koittanut virkata. Mutta nuo kukat on niin söpöjä et voisinpa yrittääkin, ja "varastaa" sulta idean tehdä niistä hiuslenksuja... ;D
Mukavaa vuodenalkua 2010 sulle!

Mari kirjoitti...

Minulla on tapana nimetä ottamiani valokuvia aina tähän tietokoneen kuvakansioihin aina päivämäärän mukaan tähän tyyliin: 31.12.09.

Nyt sitten kun ollaan vuodessa 2010 niin huomasin etä tuntuukin ihan hassulta nimetä kuvia päiväyksellä 1.1.10, joten olen sitten pidemmän kaavan mukaan kirjoittanut 1.1.2010.

Saa nähdä opinko joskus lyhentämään vuosiluvun, nyt se ainakin tuntuu ihan hassulta lyhennettynä :)

Ihania kuvia sinulla täällä blogissa! Kaunista, kaunista :)