20. tammikuuta 2010

Siunattu Runeberg

Siinä se on.
Lempitorttu!
En edes kerro montako näitä on jo mennyt.

Tätäkin yksilöä piti päästä pohjasta nakertamaan ennen kuin ehdin kameraryhmän kanssa paikalle.



Ainoa oikea tapa syödä Runebergintorttu onkin aloittaa pohjasta ja jättää
hillo kera möhnärinkulan viimeiseksi.



Kahviseurana tänään "Tukilammas".
Ostettiin Vealle tueksi leikkausta ajatellen.
 Ylihuomenna sitten lähdemme matkaan ja Tuki hyppää kyytiin viikonmittaiselle sairaalajaksolle.

 

Yritän ehtiä Helsingissäkin jotain kirjottelemaan.
Luulenpa, että te olette mulle melkoisia tukilampaita :)

<3Viivu

13 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Höh..eikö se ole öllö makeaa se hillo-osa? Meillä mies syö mun tortusta aina tuon hillon/kuorrutteen ja mulle jää vain se alaosa :D Makuja on monia..
Voimia sinne Hesan keikalle!

Viivu kirjoitti...

:D On se! Ihanan öllömakea!

LeenaJohanna kirjoitti...

Ihana Runebergin torttu.
Syön itsekin aina ensin pohjan ja sitten viimeiseksi se öllömakea sokerikuorrute ja hillo.
Nam!

malla kirjoitti...

enkeleitä ja varjelusta sairaalareissuun!<3

pitää vissiin tänää hipsiä kauppaan...;)

JOHANNA kirjoitti...

Toivotaan, että teidän sairaalareissu menee hyvin! Meilläkin odotellaan prinsessalle leikkauskutsua.
Helsinkiin meilläkin suunta ensiviikolla mutta ihan sukuloimaan ja tietenkin vähän shoppailemaan...:)

TainaSusanna kirjoitti...

Mulla on menny koko Ruuneperi ihan ohi, kiitos vaan muistutuksesta!

Hirpusti tsemppiä ja voimaa sinne Helsinkiin. Vealle hali ja terveisiä Leeviltä <3

Pieni Lintu kirjoitti...

RuusuLiisaa komppaan. ;)

Tsemppiä sairaalareissuun!!!

Rauhantuomari kirjoitti...

Onnea matkaan!!!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Vealle paljon tsemppiä ja rohkeutta! Ja sinulle myös! <3

En ole itse mikään Runebergin torttujen ystis. Muistan lapsena, kun se karvas manteliöljy ei lähtenyt kieleltä pois moneen päivään. Myöhemmin olen tehnyt tortut itse. Vähän muunnellulla reseptillä.

Sini kirjoitti...

Hirveä makeanhimo täälläkin päällä... Onnea matkaan!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Voimia leikkaukseen ja Helsingin matkaan!
Runebergin tortut ovat niiiin hyviä. Itse koetan ostaa niitä vain juuri ja juuri Runebergin päivän ympärillä, joten pari viikkoa täytyy vielä kitkutella ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea hyvää reissuun Vealle ja joukkioille!Toivoo sellainen, joka aloittaa siitä öllömakeasta ja jaksaa nippanappa kuivahkon loppuosan syödä,jos torttu on tuota koko luokkaa.

Virpi kirjoitti...

Pienelle rinsessalle enkeleitä ja vanhemmille voimia tulevaan reissuun!

Herrrkullisen näköinen torttu, lurps :)