14. tammikuuta 2010

Tyhjäkäyntiä

Kotiäidin päivissä pienessä kaupungissa ei ole liikaa vilskettä, ja niinpä sitä aina innolla odottaa edes jotakin tapahtuvaksi. Jos illalla on meno, sitä valmistautuu koko päivän siihen valtavaan tapahtumaan! Tänään piti alkaa yrittäjäkoulutus, johon olin innolla valmistautunut. Oikein ajatuksen kanssa kävin suihkussa, meikkasin, kampasin, sulattelin kohmeisen auton ja lähdin matkaan. Ihanaa!  Pääsisin tekemään liiketoimintasuunnitelmaa ja tekemään kustannuslaskelmia! Oikeesti, pääsisin...matikka on aina ollut mulle mieleen :).

Mutta kuinkas kävikään... Ovet ei auenneet mulle! Siellä istuin autossa vanhan palolaitoksen tornin kupeessa ja yritin pitää auton lämpimänä tyhjäkäynnillä. Kukaan ei tullut! Ei edes kouluttaja! Ja siinä paperissa ihan satavarmasti lukee torstai 14.1.2010! Mieskin sen tarkisti (ihan niinku muka olis tarvinnu!) heti kun palasin kotiin.

Tyhjäkäyntiä, sanon minä!


Tulin siis kotiin selailemaan maahantuontiliikkeiden kesäkuvastoja.
Ihanuuksia, sanon minä!
Että ehkä tämä ilta ei nyt sit ihan tyhjäkäynniksi mennytkään <3

Mutta miten ikinä noista kaikista ihanuuksista osaa valita?

Kuvassa lankapurkki Joensuusta, Valkoisesta tilasta,
emalimuki ja veitset kirpparilta.

:)Viivu

7 kommenttia:

Niina K kirjoitti...

No voi PEE** Kannattaa antaa kyllä palautetta ja ihmetellä kovaan ääneen!! Katselin kanssa netistä koulutustarjontaa ja silmiin osui yrittäjyyskurssi mutta klikkasi siihen että siinä mainittiin että tulisi olla heti se liikeidea ja yritys tulisi perustaa heti, Että sitä ei voi ainakaan täällä meilläpäin käydä ns. takataskuun varalta. Mua harmittaa sun puolesta, Inhottaa jos joutuu turhaan odottamaan etenkin kun on hartaasti odottanut!!

Helikaroliina kirjoitti...

No voi höh, aika kökköä toimintaa kurssin järjestäjältä!! Voin vaan kuvitella kuinka paljon sua harmittaa!

Viivu kirjoitti...

No harmittaa kyllä, mutta kuunnellaanhan ensin niiden selitys... Laitoin sähköpostia menemään, eiköhän ne huomenna ilmottele :)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Hitto, tiedän niin tuon tunteen. Jotain kun odottaa ja valmistautuu ja sitten...pettymys.
Se on aina niin suuri juttu kun on joku meno. Itsekin sheivaan äina sääretkin, vaikka niitä ei olisikaan mikään tarkoitus esitellä. Tulee vaan hyvä mieli, kun voi valmistautua johonkin hyvään. Omaan juttuun. (toisaalta ihan hyvä niitä sääriäkin välillä ajella, ettei ihan holtittoman näköiseksi muutu!)

Tukku- ja maahantuontifirmojen kuvastot on niin ihania!!!! Miten tosiaan osaat valita. Itse en pystyisi. Haluisin kaikki ympärilleni!!! :)
Mutta ehkä just siks musta ei ole hommaan ja susta on!
Häntä pystyyn Viivu! Sulla on kohta oma putiikki!!! <3

Miia kirjoitti...

No höh, miten siinä nyt noin kävi... Toivottavasti saat hyvän selityksen. Ihanaa, että sinun unelma on noin lähellä toteutumista. Tulee hyvä mieli aina, kun blogeissa lukee ihmisten haaveiden toteutumisesta. Oli se sitten talo, lapsi, putiikki tai mikä tahansa. :)

Viivu kirjoitti...

Hitsi! Koivet jäi sheivaamatta! Ehkä ens kerralla ;)

LeenaJohanna kirjoitti...

Onpa erikoisen tökeröä käytöstä. Toivottavasti tulee hyvä selitys.
Itse kävin viime kevättalvella työkkärin järjestämän yrittäjäkurssin joka kesti 6 viikkoa. Päivät olivat 6 tuntisia. Joitakin etäpäiviä oli että sai väsätä liiketoimintasuunnitelmaa. Kurssilla tuli hyvää tietoa ja sain henkilökohtaista ohjausta , neuvoja , tukea , tsemppausta.
Oikein hyvä mieli jäi kurssista ja nyt saan myös starttirahaa kun kurssi tuli käytyä.