13. tammikuuta 2010

Ihan tavallista arkea

Että voikin tällaisena ihan tavallisena talvisena tiistaina
(KESKIVIIKKOhan se onki!!! Kiittos Piipe!)
maistua ihan tavallinen perusruoka ihan epätavallisen hyvältä!
Pikkuinen pakkanen ja sisään pyrkimässä nälkäisiä miehenalkuja.
Taustalla talvinen puutarhamme, jonka silmiinpistävimpänä koristuksena seurakunnan roskalaatikko.
Tämä näkymä siis keittiön ikkunasta...hmmm...

Noin, nyt on parempi!
 Ihan tavallista lohikiusausta.Ihan tavallista ruisleipää.

 Ja ihan tavallista hunajamelonia.

Pojat äänestivät tämän ihan tavallisen ja arkisen aterian maailman neljänneksi parhaaksi.
Vähän siistiä päästä TOP 10:iin!

Vaikka se ainainen ruuanlaitto joskus väsyttää niin koitetaan
muistaa, että tästä meidät muistetaan.
Koska "meijjjän äiti teki aina ne maailman parhaat ruuat"!

Viivu


12 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Viivu hyvä, tänään on kylläkin jo keskiviikko!!! Ja Nuutinpäivä, eli jouluaika viimeistään nyt ohi. Meiltä löytyy oma Nuutti, joka on kylläkin näin arkena koulussa toisella paikkakunnalla.

Mä tein tänään lasagnea ja onnistui tosi hyvin. Oikein paljon valkosipulia, nam! Kyllä nuo ihan perusruuat on parhaita. Toistakymmentä vuotta sitten opiskelin yhden talven ja silloin piti vähän tarkempi olla rahankäytön suhteen. Kerran ruokapöydässä mun toiseksi vanhin poika (joka asuu jo omillaan ja vääntää ite pottumuusit ja jopa karjalanpiirakat!) totesi, että "siitä lähtien kun meistä tuli "köyhiä", meillä on ollu paljon paremmat ruuat". Eli ihan noita perusjuttuja.

Aiotko sä laittaa pystyyn ihan konkreettisen putiikin, jonne voi tulla ostoksille? Vieläkö sulla on se oma pieni nettiputiikki, mä en oo sinne enää löytänyt?

Terveisin Piipe

Viivu kirjoitti...

:D Voi ei! Niinpäs onkin! Pitäsiköhän mun välillä kurkistaa kalenteriin?

Liekkö tullut taas tuota perusruokaa harrastettua kun kukkaron nyörejä on täytynyt kiristellä äitiysloman loppumisen kunniaksi täälläkin :)

Aluksi on tarkoitus pyörittää liikettä netissä, mutta varastotila kyllä tulee, josta paikalliset voivat toki käydä noutamassa ilman postituskuluja. Mahdollisuuksien mukaan laitan sinne tuotteita myös näkösälle.

Sen pienen myyntiblogin olen nyt laittanut tauolle, koska en juurikaan ehdi tekemään käsitöitä. Siivousliinoja kysellään jonkinverran, ja niitä olen sitten tilauksesta joitakin tehnyt. Pysyy virkkaaminen muistissa ;)Kiva kun vielä putiikin muistit! Tervetuloa ostoksille sitten kun saan ihan "oikean" puodin pystyyn. Aikaa voi vielä mennä, mutta pikkuhiljaa kuvio selkeytyy!

Hanni kirjoitti...

Moikka Viivu, kiva kun jätit puumerkkisi blogiini, että pääsin vastavierailemaan :)
Kivalta näyttää, ja innolla jään odottamaan sitä omaa puotiasi!

p.s.Tuli oikein vesi kielelle (nälkä) ruokakuvista...

Mukavaa viikkoa!

Minna Perälä kirjoitti...

Voi tavallinen arki se onkin parasta!
Vaikka joskus voi tuntuakin tylsältä, niin silti ;))

Tekemäsi ruoka näyttää niin herkulliselta, nam!

Mukavaa keskiviikkoiltaa teille!

TainaSusanna kirjoitti...

Vaikka ei oo yhtään nälkä - periaatteessa- se kyllä tuli kun näin sun lohikiusauksen. Vei varmasti kielen mennessään ja teki pojista maailman onnellisimmat :)

Arja kirjoitti...

Ihana arki ateria:-)Totta äidin tekemä ruoka on aina ollu parasta!
Mukavaa KESKIVIIKKOA.... hih
Paitsi kello just pyörähti torstain puolelle ;-))

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Mulle kävi aamulla niin että elin keskiviikkoa. Poikia laitoin kouluun ja yhtäkkiä hoksasin että onkin torstai ja tyttöjen pitää lähteä yhtä aikaa poikien kanssa. Tuli vähän kiire, vartti oli aikaa mutta ehtivät onneksi silti :)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Niin se on, että ihan tavallinen arki on sitä parasta :) Juhla-ajat ovat tuikitarpeellisia ja ihanaakin ihanampia, mutta miltäs ne tuntuisivat ilman tätä tasaista arkea? :)

tinttarus kirjoitti...

Ihanaa. TAvallinen on taivaallisen juhlallista, kun rakkaus asuu keralla!!

Nimetön kirjoitti...

Hei! Olen käynyt ajoittain ihastelemassa blogiasi. Minä olen kahden pojan, kahden koiran, yhden kanin ja yhden kilpikonnan äiti ja emäntä.
Innostuin kirjoittamaan, koska olen saanut oman kanini hajuttomaksi. Laitan aina puru/vessalaatikon pohjalle kissan kristallihiekkaa. Se vie hajut pois! Samaa hiekkaa laitan häkkiin sanomalehtien ja heinän alle. Eipä haise ja arki on taas yhden pikkuisen jutun verran suloisempaa! Terveisin Mari

Viivu kirjoitti...

Kiitos Mari! Kaikki vinkit ovat tervetulleita :) Ja mukava kuulla, että täällä vierailet. Meillä kun tuntuu tuo pesuekin olevan suunnilleen samanlainen!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Tosiaan arkea. Mutta täytyy välillä kyllä muistutella itseään, että arjesshan se elämän ihanuus juuri on. Siinä, että asiat lipuvat ja kaikki on balanssi.