19. helmikuuta 2010

Kevät keikkuen tulevi

Tämä kevät aurinko tekee kyllä ihmeitä. Aivan kuin alkasin pikkuhiljaa herätä jostain koomasta joka on pitänyt otteessaan muutaman kuukauden. Vielä kun ilmat tuosta pikkuisen lämpenevät niin pääsee oikein oikeasti nauttimaan ulkoelämän ihanuuksista! 

Siihen saakka nautin enemmän sisätiloissa...


 Kevääseen ja kesään kuuluvat mielestäni ehdottomasti helpot, huolettomat ja kodikkaat räsymatot, ja tämän aamun olenkin tunnelmoinut "mummolatunnelmissa". Virittelin viime kesänä  kirppikseltä kahdella eurolla ostamani räsymaton eteiseen toivottamaan kevään tervetulleeksi. 


Jokunen aika sitten voitin Paperisilppuri -blogista nipun ihania maalaistunnelmaan viritettyjä kortteja, jotka kyllä osuivat minun makuuni aivan täysillä! Kiitos Pau! Eihän näitä raski edes käyttää!

 
  

Näiden kuvien myötä hyvää viikonloppua ihan jokaiselle!

 

 
ps. tää lähtis nyt syömään...


14 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihania mattoja, kevättä rinnassa:)

malla kirjoitti...

täällä kans yks joka rakastaa räsymattoja!!!!!!!

Kirsikka kirjoitti...

Kauniit värit matoissasi :-). Mulla kans pari olis hakusessa...Toivottavasti teen joku päivä yhtä hyvän kirpparilöydön kuin sinä. Ja hyvää viikonloppua myös sinulle!

Nonnukka kirjoitti...

Tosi kvian väriset räsymatot! Niin keväiset värit tosiaan. Hyvää viikonloppua :) -jonna

Niina K kirjoitti...

Kauniit värit matoissa. Meillä kanssa ympärivuotisesti kaksi räsäriä , toinen keittiössä ja toinen eteisessä. Ne on helppoja, muuta kuin pese ja pidä ja jos alkaa purkeemaan niin kangaskanttaus päihin ja taas toimii. Paun kortit on ihania!!

Ruusa kirjoitti...

Ihanaa tämä kevään tulon odotus, kun kaikkialla alkaa näkymään hempeää vihreää.. Herkkää :) Ihanaa viikonloppua!

Anna-Clarissa kirjoitti...

Ihania kuvia!

Tiina kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania mattoja. Olen myös hakenut varastosta räsymatot lattiaan, suurin osa äitini kutomia. Kevät saisi jo tulla ;)

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Kauniita kortteja!
Ihanat värit sun kuvissa, jo niin keväiset!
Mukavaa viikonloppua! :)

Intianminttu kirjoitti...

Herkän tunnelmallisia kuvia! Olen keltanokka-blogisti opintomatkalla surffailemassa blogilandiassa. Sivustollasi on kivoja kuvia taitavista käsitöistäsi! Itse olen aloittanut harrasteblogin (keramiikka, tildailu, puutarhanhoito yms.) vasta tällä viikolla. Helmeilevää helmikuun loppua!

Elina kirjoitti...

Heippa,täällä Elina...arvaa kuka.
Onko ruoka maittanu ja kuinka on unettanu????

Viivu kirjoitti...

Niina K: Tuota kangaskanttausta pitäisikin joskus kokeilla. Olen nähnyt ihania kuvia toisten blogeista, mutta ikinä en ole itse kokeillut!

Viivu kirjoitti...

Intianminttu: Tervetuloa blogaajien ihmeelliseen ja ihanaan maailmaan :) Täytyykin käväistä vierailulla blogissasi!

Sari: Samoin sinulle! Mitä tästä nyt enää on jäljellä...

Elina: No nyt tuli paha! Kuka kumma??? :D Maha on täys ja uneta ei yhtään!

Pau kirjoitti...

Ollos hyvä vain Viivu:) Viimein ehdin tänne käymään.
On ihana kuulla, että kortit tovat iloa! Minusta niissä on niitä pieniä arjen, tärkeitä hetkiä - ja sitä kauneudentajua, mitä naiset kautta aikojen ovat osanneet luoda - ihan pienistäkin aineksista, vaikka just räsymattoon kutoa muistot ja tarinat niillä muutamilla iloisten värien pilkahduksilla, kun ei väriä vaatteissa ollut yhtä paljon kuin nyt.