6. helmikuuta 2010

Kuuminta hottia

Meillä käydään vääntöä poikien kanssa lähes päivittäin siitä, mitä laitetaan aamulla päälle ja millä tavalla. Etenkin vanhin on aina ollut varsin tietoinen siitä miten haluaa pukeutua ja hiuksensa tuunata. Jo pienenä meillä "raitaraitapaidat" , joiksi esikoinen Marimekon tasaraita -paidat oli ristinyt, lensivät nurkkaan koska eivät käyneet nuoren herran vaatemakuun. 

Noh, sen jälkeen on sitten lippiksen lippaa välillä taivuteltu hurjalle kaarelle ja välillä sen on pitänyt sojottaa täysin suorana ja miten milloinkin...

Perjantaina pojat olivat taas lähdössä kaverin synttäreille, ja kaiken hässäkän keskellä molemmat ilmoittivat laittavansa jalkaan lökärit. Minä tietysti ojentamaan, että eihän nyt synttärijuhliin lähdetä lökäreissä, vaan farkut tai muut "siistit" housut on ehdottomasti laitettava! Vastaukseksi sain kummastuneen ilmeen ja vielä kummastuneemman kommentin, tiedättekö, "SILLÄ" äänellä:

"Siis luuletko sä äiti, että sä voit päättää mikä millonkin on muotia?"

Okei, joku viestissä ei ollu menny perille...
En nimittäin luullut...

Salaa naureskelen meidän tomerille miehenaluille ja olen ylpeä siitä, että pojat kuitenkin miettivät pukeutumista, vaikka sukupolvien välinen kuilu alkaakin jo näkyä :) Esimerkiksi tiesittekö, että nyt on kuuminta HOTTIA laittaa farkunlahkeet sukan sisään? Ainakin näillä leveyksillä ja 10-vuotiaiden keskuudessa :D
Järkyttävän näköstä!

Onneksi meillä on vielä yksi, jota äiti saa pukea!
 

Tänään löysin suloisen ponchon kirpparilta.


...ja kokeiltiin vähän "isojen tyttöjen juttuja"
pinniä ja nallekorua (H&M) 

 
14 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Ihanan tomeria poikia sulla!! :) Ja minkä suloisuus ponchon oletkaan löytänyt, ihana!
Terkuin Saara

Joana kirjoitti...

Tuttua hommaa! Meidän pojat (11 ja 4 v.) ovat molemmat tosi tarkkoja vaatteistaan ja maku on usein aika erilainen kuin äidillä. Tuo lahkeet sukkiin villitys meni onneksi täällä jo ohi ja nyt pitää olla pillifarkut. 4 v. haluaa pukeutua mustaan tai sitten veljensä vanhoihin virttyneisiin t-paitoihin... Ihan turha ostaa mitään Lindexin kivoja Bamse-vaatteita tms. Onneksi tyttö tykkää toistaiseksi tyttömäisistä ihanuuksista! No täytyy olla tyytyväinen, että pojat ovat niin itsenäisiä!

Niina K kirjoitti...

Nyt tuli mieletön takauma..Meinaan kun minä olen ollu jotakin 12-14.v oli ihan älytöntä muotia vetää tennissukat punttien päälle ja vielä kääntää niitä kaksinkerroin ja niissä piti olla vielä raitojakin. ja kaulassa AINA huivi!! Hitto pitääkin oikein funtsata jos mumppalasta löytyis jotain disco-kuvia niiltä ajoilta. Siis SE ON TOTTA, kaikki kertaalleen muodista mennyt tulee aina vähintään kerran takaisin. =)

Mari kirjoitti...

Pikkuveljen kanssa tehtiin samaa sukkien vetämistä housun lahkeiden päälle joskus ala- ja yläasteen vaihteessa :).

Hanna kirjoitti...

Meillä samanlaista kädenvääntöä tyttöjen vaatetuksesta eli tytöt 9 ja 7 v. Onneks pienimmälle prinsessalle käy vielä kaikki ihanuudet mitä äiti haluu pukee,suloinen tyttö sinulla ja hieno poncho!

malla kirjoitti...

meillä menöö vaatteissa tuo juttu hauskasti silleen,että osa on niin "muotitietoisia" ja tokaluokkalainenki tietää just mikä on hottia,sitte esim. kutos-ja ysiluokkalaiset on aina ollu vähän,että jotaki nyt vaan äkkiä päälle:)on niitä jännä seurailla!nuo lökärit on muuten meillä ollu nyt villityksenä,joululahajaks niitä toivoivat ja kyllä täälläki tukitaan farkkuja töppösiin!
niin ja tähän asti ysiluokkalaisen kans on ollu tuskaa mennä vaatekaupoille,että nyt viimeks ku oltiin huomasin,että kyllä se oma tyyli vaan alakaa sieltä löytymään!:)

Rauhantuomari kirjoitti...

=o)

Anis kirjoitti...

Voi, kauhulla odotan niitä aikoja kun ei äidin muotimaku enää kelpaa. Onneksi sinne on vielä aikaa (lapset -06 ja -09) :)

Ira kirjoitti...

Kiitän vielä seurasta -oli mukavata! <3

Nauratti tämä postaus, niin tuttua, niin tuttua... :D Odottappas kun Vea rupeaa seuraamaan mitä isoilla veljillä on päällä tai poikien tyttöystävillä. Venlan yksi bestisväreistä on tällähetkellä MUSTA!!! Jota itse käytän todella vähän ja lapselle se sopii minusta todella huonosti. Mutta kun Jessellä ja hänen tyttöystävällään on paljon mustaa ja pipot päässä sisälläkin, niin arvaappas kuka muu kulkee heidän perässään pipo päässä, oikein, se en ole minä... ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Joo olen nähny teini-ihkuttajilla farkut sullottuna sukkiin - aika törkeetä!!! :D Mä olen liian vanha tajuamaan miten joku junttipukeutuminen voi olla IN! ;)

kisu kirjoitti...

Kuulostaa niin tutulta! Meillä on kaksi tyttöstä iältään 6v ja 8v. Välillä aamulla kun on kiire, ei jaksaisi kovin montaa vaatekerran vaihtoa odotella...mutta minkäs teet, kun on vaikee valita päivän asu :o) (Äidin on turha kuvitella osallistuvansa asun valintaan)

Leppoista sunnuntain jatkoa!

Viivu kirjoitti...

Siis oikeesti? Onko toi lahkeiden sukkiin tunkeminen noin yleistä? Apua!

Mari kirjoitti...

Lahkeiden sukkiin tunkeminen oli tosi kova juttu about viis vuotta sitten ainakin jääkiekkopoikien keskuudessa, nyt en ookkaan reagoinut vieläkö se tääläpäin jatkuu :).Meillä poika oli muotitietoinen kuusivuotiaana, sais kyllä mun puolesta olla vähän vieläkin, tuntuu että nyt on niin hälläväli asenne ettei mitään rajaa :).

No pikkuisin hoitaa muotipuolen oikein mallikkaasti tällä hetkellä, tosi on kysessä tyttö.

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Tyypillistä, meillä on itseasiassa samanikäiset pojat, just huomasin ja on niin tuttua meilläkin tuo.Peilin edusta valloitetaan ennenkuin ollaan lähdössä johonki jne.
Mutta meidän poikiin ei ole vielä tarttunu toi sukkajuttu.
Sitä odotellessa...

Ja neiti 2,5 vee kyllä myös jo huolehtii välillä hameen itte päälle jos muut ei ymmärrä.