8. maaliskuuta 2010

Blondeilla ON hauskempaa

Edelliseen postaukseen viitaten... Kyllä blondeilla on hauskempaa! Oma empiirinen tutkimukseni on osoittanut se vuosien saatossa vahvasti. Ainakin jos hauskuutta on se, että saa enemmän huomiota (pääasiassa miehistä) osakseen. Niin positiivista kuin sitä negatiivistakin. Blondi on ikäänkuin julkista riistaa ja kaikkien omaisuutta. Blondina ollessani olen saanut ne kauneimmat, joskin myöskin törkeimmät kommentit ulkonäöstäni. Blondia voi lähestyä helposti ja vaikkapa kosia hississä. Blondin perään on helppo huudella kaikenlaista tai ainakin viheltää ohikulkiessaan. Onpa minua pyydetty treffeillekin pelkän rekisterikilven paljastamien tietojen mukaan; blondina.

Olin melkein hämilläni, kun sitten ensimmäisen kerran värjäsin tukkani tummaksi. Yhtäkkiä muutuin näkymättömäksi. Sama naama, sama kroppa ja sama ihminen, mutta jostain syystä huutelut ja lähestymisyritykset loppuivat kuin seinään. Kukaan ei edes katsonut perään. Yhtäkkiä sainkin olla rauhassa. Ensin ajatus tuntui oudolta, mutta pikkuhiljaa aloin pitää siitä.

Tämä hiusten värin muutos ei suinkaan ole osoitus orastavasta keski-iän kriisistä tai halusta saada taas sitä kadotettua huomiota osakseen. Nyt vain on käynyt niin, että olen tullut yliherkäksi tummalle hiusvärille. Vaihtoehtoja ei siis ollut, mikäli mielii selvitä elämästä ilman kutisevia karmeita pahkuroita. Mielenkiinnolla odotan, onko minulla nyt sitten taas hauskempaa...


Hauskaa on ollut se, että pikkuneidille alkaa taas ruoka maistua entiseen malliin! Jopa kiinalaisittain syömäpuikoilla. Loman kunniaksi on kierrelty urakalla Joensuun kantapaikkoja. Eilen oli vuorossa Deli China, loistava paikka! Parasta kiinalaista ruokaa ikinä!

Lomaterkuin, Viivu

7 kommenttia:

TainaSusanna kirjoitti...

Mukavaista lomaa blondiinille ja seuralaisille :)

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Toivottavasti sinulla on hauskempaa, mutta vältyt törkeiltä kommenteilta. Itse blondina ja punapäänä eläneenä huomasin, että blondina minua pidetään ikäistäni nuorempana ja olen saanut osakseni tytöttelyä. Silti itsekin koen oloni "omemmaksi" vaaleahkona.
Deli China on _maailman paras_ kiinalainen ravintola. Sitä mieltä on muistaakseni myös Alangon Ilkka :)

Sydämellä kirjoitti...

Olen myös tulossa Joensuuhun lomalle pääsiäisenä, mutta en ole koskaan käynyt syömässä siinä paikassa.siellä on ihana HB Home sisustusliike. Siellä tulee käytyä joka kerta kun käyn Joensuussa.
Tiina

malla kirjoitti...

ja kuvaa ja heti blondista!!!!!!:))

Pieni Lintu kirjoitti...

Mä saan olla siis aina rauhassa..tuskin koskaan blondiinnun - sisäisesti saatan joskus kyllä ollakin. ;)

Pitäkää hauskaa!

Hanna kirjoitti...

Hyvä että pikkuinen on parantunut,sitten vaan kuvaa kehiin blondista:) Ihanaa naistenpäivää!

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Mulla oli lukiossa kaveri, joka oli allerkinen mustalle värille!

Ja blondeilla ON hauskempaa! :)