5. maaliskuuta 2010

Kadonnutta blondia etsimässä

Kiitos ihan jokaiselle edelliseen postaukseen kommentoineelle ja sympatiseeranneelle <3 Nyt en kertakaikkiaan ehdi ja jaksa jokaiseen alkaa vastaamaan ja tunnen siitä huonoa omaatuntoa, mutta voitte olla varmoja, että jokaisen kommentin olen huolella lukenut ja ihmetellyt miten ihania te olette! 

Uskokaa tai älkää, mutta tuon edellisen postauksen jälkeen me sitten lähdettiin vielä toiselle sairaalareissulle. Vean tila meni huonompaan taas ja ajattelin, että tällä kertaa mennään ajoissa. Onneksi mentiin. Kuivanuthan se oli taas. Tipan nokassa pötköteltiin vuorokausi ja nyt tauti näyttää vihdoin helpottavan otettaan! Ihanaa kuulla iloinen nauru pitkän tauon jälkeen! Huomenna olisi sitten tarkoitus aloitella se hiihtoloma vihdoin ja suunnata Joensuuhun loman viettoon. Isi jää kotiin tekemään töitä. Ihanaa päästä taas "kotikonnuille".

 

Tällaisen rankan arkirutistuksen jälkeen iskee aina hirveä tarve hankkia elämään ripaus jotain OMAA ja UUTTA virkistykseksi. Täytyy sanoa (ja lähettää kiitoksia yläkertaan...) että ihan ihmeellisen hyvin olen jaksanutkin. "Niin kuin päivät, niin on ollu voimat", mutta silti palkitsin itseäni tänään ihan pikkuisen :) Hiihtolomalle laukkuun sujahtavat uudet housut, rannekoru ja korvikset, sekä uusi tukka... 

Omasta mielestäni olen aina ollut blondi... Kun aloin selaamaan vanhoja kuvia, huomasin, että itseasiassa viimeksi olen ollut blondi vuonna 2007. Niin se aika kuluu! (mutta onneksi parta ei kasva...) Siispä löin vaalennusaineet päähän ja tässä sitä nyt taas ollaan. Hyvä vai huono, en edes tiedä, mutta vaihtelua jokatapauksessa. Uutta kuvaa en ehtinyt räpsimään mutta laitoin sitten vanhan vuodelta 2007. Siinä sitä ollaan, Idols tuomaristossa lasten kesäleirillä. Minä kolmas vasemmalta, Jane Nikula.

Mukavaa viikkoa kaikille! Palataan taas!

16 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

No jopas teitä nyt koetellaan! Hyvä, että menitte uudestaan sairaalaan, toivottavasti reissu meni "helpommin" kuin ensimmäinen (siis ongelmitta.)

Tuollaisten koettelemusten jälkeen saa jo ihan luvan kanssa vähän itseään hemmotella :)

Mukavaa lomaa teille, olette sen todella ansainneet!

Kirsi

Pieni Lintu kirjoitti...

No kylläpäs nyt pientä koetellaan..huh mikä tauti!!!! :(

Mukavaa lomaa teille! ♥

Nonnukka kirjoitti...

Onneksi nyt pikkuinen alkaa olla kunnossa. Tuollaisen jälkeen on ihan oikein ostaa itselle jotain kivaa :) Oikein mukavaa lomaa teille! -Jonna

Ruusa kirjoitti...

Mahtavaa lomaa kaikkien kokemusta jälkeen!! :)

- Sari - Kaunista Elämää kirjoitti...

Voi kauhea, mikä reissu teillä on ollut! Ihanaa,että pääsette lomalle ja prinsessa voi paremmin. Varmasti olisi heikkohermoisempi äiti pyörtynyt.
Rentiouttavaa lomaa ja onnea uudelle tukalle!

ps. Mulla on ollut tumma tukka joskus lähes 20 (!!!) vuotta sitten enkä usko että koskaan tulee enää olemaan. Blondi mikä blondi! ;)

TainaSusanna kirjoitti...

Ihana Jane :D

Mukavaa lomaa teille ja ollaanpas yhteydessä jahka palaatte! Haluaisin kuulla livenä teidän seikkailut, jos vain jaksat niihin palata.

Taina kirjoitti...

Oooh it's me! Nätisti takin alla katseilta piilossa.

Mut sulle on kyl kävis minkä väriset hiukset tahansa. Ei käy monille!

Ira kirjoitti...

Täällä kans yks brunette haikailee blondiuden perään... ;) Huomaan kevään lähestyvän, se on nimittäin useinmiten kevät, kun rupeaa miettimään hiustensa blondaamista. Ainakin minulla. Tosin olen viime vuosian uskaltautunut ottamaan only raitoja tähän himpun hamppu päähän. Sinulle tosiaan sopii väri kuin väri -hauska kuva Jane.

Kiva kuulla, että teillä voidaan jo paremmin! Ajattelinkin, että teette lähtöä Joensuuhun, kun siitä puhuit. Olisin ollut kirppisseuraa vailla. Toisaalta parempi, että jäi väliin, yritän juuri omia varastoja inventoida ja varata kojun kirpparilta. On nimittäin taas pikkusen kertynyt nurkkiin ylimääräistä... Mutta palataan!

Auringonpaisteista lomaa! <3

Rilla kirjoitti...

Tosi hurja juttu tuo teidän pienimmän sairastelu. Ihan pahaa tekee.
Ja mitä blondaukseen tulee, go for it :D Hyvältä näyttää!
Itse olen ollut kaikkea mahdollista ja aina sitten värikäänteiden ja tekoälyn hankkimisyritysten (brunette) jälkeen palautunut blondiksi. Tuntuu omalta :)

Maarit kirjoitti...

Oikein hyvää hiihtolomaa teille! Rentoutukaa ja nauttikaa! Eikös ole virkistävää kun saa itselleen jotain uutta. Minäkin virkistyin tänään oikein kunnolla!

Sari. kirjoitti...

Ihana kuulla, että siellä aletaan voimaan pikkuhiljaa paremmin ♥

Ja kuvaa blondista odotellen. Tietty. Itse olen ollut blondi viimeksi tarhassaollessani, samaa sävyä olen miettinyt, että sopisikohan se nyt vanhemmallakin iällä? Haluaisin ottaa selvää sitä myytistä, että blondeilla on hauskempaa. Mulla on jo nyt kohtuuttoman hauskaa ruskeatukkaisena, eläisinkö 150 vuotiaaksi jos elämä olisi vielä hauskempaa ja nauru pidentää ikää? Thih!

Ihanaa iltaa ♥

Arja kirjoitti...

Voi surku pikkuista! Toivottavasti nyt saatte pysyä terveinä! Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle Viivuska!

Wilhelmiina kirjoitti...

Voi teitä, koetellaan oikein urakalla. Niinhän se vähän meilläkin menee.
Mutta ei varmasti hassumpi ole vaalennuskaan ainakaan kuvan perusteella :) Hauskan näköinen kuva muuten. Mutta hyvää lomaa ja nauttikaa!

lumiomena kirjoitti...

Voi, millainen koettelemus teillä on ollut Vea-rukan vatsataudin kanssa :( Onneksi pääsette nyt nauttimaan hiihtolomasta ja vielä Joensuussa <3
Sie olet sen oloinen, että yhtä lailla blondina kuin brunettena olo pukee :)s

Johanna kirjoitti...

Hauskaa lomaa teille kaikkien koettelemusten jälkeen!

pikkukimalainen Satu kirjoitti...

Auts, sehän olen minä :D ja kyttyrä-taina!!!