15. huhtikuuta 2010

Casting

Nyt se sitten viimein on fakta! Musta on tullut vanha. Tai no ainakin iäkäs...ikäihminen, vähintäänkin itseni ikäinen! Klikkasin eilen neloselta Suomen huippumalli haussa ensimmäisen jakson ja siellä se oli: ystäväni tytär

Vastahan minä itse haaveilin missin urasta pitkässä kulahtaneessa hörsyläyöpaidassa hulmahdellen serkusten kanssa. (Joista yksi muuten oli poika. Hän voitti aina, koska sai valita millaiset hiukset hänellä olisi  jos hän olisi tyttö. Me muut mentiin omalla perisuomalaisella liiskaletillä...) Nyt huomaan, että missin titteli jäi  myös  oikeassa elämässäni kiinni ainakin kymmenestä puuttuvasta senttimetristä, valkoisesta virheettömästä hammasrivistä ja siitä, ettei kukaan vain "löytänyt" minua. Hyvä niin. En ole itseasiassa asiaa edes ajatellut ennen kuin nyt. 


Sarjan ensimmäisen jakson inspiroimana järjestimme poikien kanssa ihan oman pienen casting tilaisuuden. Nämä miehet kun rakastavat kuvissa olemista :)15 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

teidän pojat on ihan sinun näköisiä. :)

mielummin katselen heitä kun suomen huippareita. :)

Viivu kirjoitti...

Hih :) No täytyy sanoa, että jos pitäisi valita, niin omien poikien puolelle kallistuisin. Ehdottomasti!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Heh! Kamalia nuo "heräämiset" omasta ikääntymisestä. No... Oma esikoinen pääsee kesällä ripille ja tällä äipällä taitaa olla sen vuoksi aikas vaikeaa... ;) Vielä oloa helpottaa se, että tyttärelle kelpaa äipän vaatteet... Ja onhan mulla tuo kuopus 7kk :)

Tanja kirjoitti...

Onpas siellä komeita poikia! :)
Vihdoin kerkesin vastavierailulle, täytyy pikkuhiljaa alkaa lueskelemaan koko blogi läpi, vaikuttaa mielenkiintoselta!

Tanja

Marika kirjoitti...

Sulosia poikia :D

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Kääk, ystävän TYTÄR...ja minulla taitaa olla pari vuotta enemmän mittarissa kuin sinulla....miten tämä elämä voi mennä tuollaista vauhtia eteenpäin? (Taas yksi syy etsiä sitä taloa ja meidän sitä tonttia...että ehtii siellä sitten muutaman vuoden asuakin, kunnes kuopataan....)

No joo, vitsit vitsinä...Mutta ehtisitkö käydä jättämässä mielipiteesi varjostinkyselyyni. Tahdon saada ne pian valmiiksi enkä osaa päättää...

Rauhantuomari kirjoitti...

Vitsi miten ihania kuvia :)

malla kirjoitti...

IHana casting:)

Anu kirjoitti...

Nuo pojat lyö 100-0 kaikki huippumallit!
Ja voi vitsi kun nauroin...joo, vanhaksi sitä varmaan tulee, mullakin blogissa jotain humppaa soimassa:)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Auts! Mutta, mutta toisaalta helpottavaa, että tuo ikä, jona itsestään piti saada irti enemmän kuin on mahdollista, on jo takana!
Oli ihanaa olla noin nuori, mutta enpä kaipaa tuota raadollista aikaa takaisin.

Siinähän niitä huippumalleja :D

Elisa LPP kirjoitti...

No onpas komeita poikia! Ehdottomasti malliainesta :)

TainaSusanna kirjoitti...

Komioita poikia! Kyllä siinä tyttösten syämmet läpättää, kun muutama vuosi vielä vierähtää :)

Hanna kirjoitti...

Komeita poikia sinulla, miten ne vuodet meneekin niin nopsaa en tajua its on aina vaan kaks kymppinen;) eilen olin meidän vanhimman tyttären opettajan kanssa vanhempain vartti keskustelussa ja heillä kun on vaihtunut opettaja ja hän oli minua vielä vuoden nuorempi tuntuu niin hassulta:) hih.. mukavaa viikonloppua!

Jonna kirjoitti...

Voi kuinka söpöjä miehen alkuja teillä onkaan :)Kyllä on isot tyttölaumat teidän oven takana pian ;) Mukavaa viikonloppua!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Voi miten suloisia ja kauniita poikia!! Siinä on äidillä pitelemistä, kun muutamien vuosien päästä alkaa tyttöjä roikkumaan oven takana.

Mukavaa viikonloppua sinulle!