14. huhtikuuta 2010

Sanoinko joskus?

Tänään meillä on tyttöilty ja fiilistelty vaaleanpunaisella. Aamu alkoi tekstiviestillä "Se on menoa nyt!" Hätäpäissäni kiskaisin verkkarit jalkaan ja lähdin läheiseen leikkipuistoon kynsiä pureskelemaan... Piti saada muuta ajateltavaa. Vea ei juurikaan puistoilusta perustanut, istui vain tumput suorina rapakon reunalla, mutta minä sain muuta ajateltavaa. Puolenpäivän aikoihin tuli odotettu tekstiviesti: "Siro prinsessa syntynyt".


Miten ihanaa!!! Onnea koko ystäväni perheelle! On aina niin uskomaton ihme, kun yhdeksän kuukauden välillä rankkakin odotus muuttuu näkemiseksi. Joka kerta se ihme saa minutkin ihan sanattomaksi :)

Oma prinsessani alkoi yhtäkkiä näyttää kovin isolta! Sanoinko muuten joskus, ettei meillä ole taaperoa, joka levittelisi kaiken ympäriinsä? No aikaisinpa iloitsin, nimittäin nyt on! Vahvasti vaatteisiin suuntautunut. Vean vaatteet mahtuvat (kun oikein tunkee) vielä toistaiseksi pieneen vaaleanpunaiseen lipastoon joka on makuuhuoneessa helposti käden ulottuvilla. Mutta kenen  käsien?


Hetkessä koko lipasto on tyhjennetty. Niskassa roikkuu kasa mekkoja, paitoja ja yöpukuja. Sukkakin pysyy pään päällä jos oikein tasapainoilee. Neiti on siis "oppinut" pukemaan. Pientä hienosäätöä tosin vaatii vielä...


Huomatkaa oikean puoleisessa kuvassa rytkykasa eteisessä. Sinne on levitelty ulkovaatekori matkalla... Pupu (Einarin korvike) seuraa näytöstä vieressä. Laatikkoparat ovat kovalla koetuksella ja yhden laatikon pohja repsottaa jo. Mukavaa loppuviikkoa ihan jokaiselle! Tää lähtis tästä keräilemään ;)


10 kommenttia:

Ruusa kirjoitti...

Hihi,keräily tekee onnelliseksi ;D
Hauskaa viikonjatkoa prinsessat-isot ja pienet! :)

Nonnukka kirjoitti...

Voih, vauvauutiset on aina niin ihania ja koskettavia! Ihana Vea neiti :)

Tanjus kirjoitti...

Ai että, tää on ihana ikä :D Meillä kanssa levitetään kaikki mahdollinen pitkin poikin. Ja äiti kerää ja kerää, imuroi ja pesee.

Virpi kirjoitti...

Ihana rinsessa teillä :) Voin kertoa että kun tuo vaatteiden vaihtelu ja levittely alkaa niin loppua ei näy... mutta ihania ne vaan silti on, rinsessat!

nimimerkillä rinsessojen 15v, 9v ja 4v äitee ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihana pikkuinen vaatetuuhastaja! :)

Meillä kans on nuuhkittu vastasyntyneen päätä ja voi miten se voi olla niiiiiiiin ihana tuoksu..voi että..melkein pukkaa vauvakuumetta! :D

PS. Mua aina naurattaa noi sanavahvistukset..mun täytyy nyt kirjottaa "percule". x)

Sari. kirjoitti...

Ihana pieni tutkiskelija ♥

Iida Emilia kirjoitti...

Vauvauutiset osaavat kyllä todellakin hämmästyttää kerta toisensa jälkeen! Syntymä on vaan niin suuri ihme :)

Hih! Ja noi vaatetouhut kuulostaa niiiin tutuilta! Mä en jaksa enää edes suotta nostella kuopuksen vaatteita takas hyllyille, kun se vetää ne heti samantien alas ;D

Edellisessä postauksessa puhuit myös asiaa! :)

Arja kirjoitti...

Hih...siinä on äidille työsarkaa kulkea perässä ja siivota;-) Muistan tuon ajan vaikka siitä kauan jo onkin.Mukavaa torstaita!

Johanna kirjoitti...

Vauvauutiset on aina ihania!

Täällä nyt sitten odotellaan milloin meidän tyttö alkaa tuon vaatteiden levittely vaiheen ;). Tuskin menee kauan, kovasti jo nousee tukia vasten ylös polvilleen. Lelut kyllä leviää jo nopeasti ympäri lattiaa..

lumiomena kirjoitti...

Nyt teidän pienokaisestanne on tulossa seikkailija :) Onneksi aika olla itsenäisenä seikkailijana on kuitenkin vielä kaukana edessä! Vauvauutiset herkistävät mielen aina; pääsin itse pääsiäisen aikaan sylittelemään tasan kuukauden ikäistä poikaa ja voi, mikä ihanuus niin pieni vauva onkaan!
Muuten - otin tuosta alempana olevasta kevät/kesän listasta vaarin ja tein omani ;)