10. huhtikuuta 2010

Lista

Johanna Komen kerroksen väkeä -blogissa oli laatinut listaa pienistä, melko arkisista asioista, jotka haluaisi tämän kevään ja kesän aikana toteuttaa. Innostuin ajatuksesta niin, että päätin heti laatia oman listani. Siirrän sen tuohon sivupalkkiin sitten loppu kevääksi niin voin yhdessä  teidän kanssa seurata asioiden toteutumista.

  • Haluaisin kokeilla rakennekynsiä ensimmäisen kerran elämässäni. Sellaiset ihan luonnolliset, pikkaisen vain omia kynsiä pidemmät ja ranskalaisella manikyyrillä.
  • Haluaisin viettää romanttisen illan mieheni kanssa vain ja ainoastaan kaksistaan. Mummo saisi tulla lastenvahdiksi.
  • Haluaisin käydä Intialaisessa ravintolassa piiiiiiiitkästä aikaa.
  • Haluaisin Nomination rannekorun (hihii, tänhän te jo tiesittekin)
  • Haluaisin käydä katsomassa uuden Sinkkuelämää 2 elokuvan.
  • Haluaisin lukea HYVÄN kirjan (saa ehdottaa...)
  • Ja sitten tietysti haluaisin löytää kodin.

 Ensi-iltaan on muuten aikaa enää 47 päivää...

Asioilla on tapana toteutua, kun ne sanoo ääneen. Niinpä haastankin kaikkia teitä lukijoita tekemään myös omat listanne. Jos julkaisette ne omassa blogissanne, niin vinkatkaa ihmeessä! Katsotaan mitä kaikkea saadaan tänä keväänä aikaiseksi ;)

17 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kiva idea! :) Mulla on käytössä aarrekartta mutta sen olen tehnyt hieman pitemmällä aikatähtäimellä, tää voiskin olla kiva idea näin lyhemmälle aikavälille :)

Ja täälläkin odotellaan tuota Sinkkuelämän 2 osaa!!

Arja kirjoitti...

Toivotaan, että toiveesi toteutuu:-))
Oikein mukavaa lauantaita!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Kiva lista, kunpa saisit kaiken totetumaan - ja miksikäs et saisi? :)
Mainio kirja on Muriel Barberyn "Siilin eleganssi", josta kirjoitin eilen omaan blogiini. Hmm... Ja Erica Bauermeisterin "Elämän lempeät maut" jättää takuulla hyvän mielen.

LeenaJohanna kirjoitti...

Onpa kiva lista.
Kivaa sunnuntai päivää!

Jonna kirjoitti...

Hei vitsi onpa hyvä idea!! Pitäsköhän itekki tehdä listaa.. Voi sinkkuelämää 2 tulossa, mahtavaa! Se pitää kyllä päästä ehdottomasti kattomaan. Mukavaa sunnuntaita Viivulle!

Sanelma kirjoitti...

Kiva lista! Rakennekynnet sopii jotenkin erityisesti kesään, mutta varo vaan: saatat jäädä koukkuun:) Ja toi sinkkuelämää on kyllä pakko nähdä elokuvateatterissa,maltan ehkä kuitnekin odottaa yli ensi-illan.

Onnea listan toteutukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on tällä hetkellä kaupasta napatut -tee see itse- halpis teko kynnet,ja kerran on ollut ihan ammattilaisen tekemät geelikynnet,vai mitä ne nyt olikaan.Puren kynsiäni, joten se on ollut tie siitä vierottumiseen,ja on auttanutkin.Muuten en niin niistä pitäisi,olen kokenut epäkäytännöllisiksi varsinkin pienten lasten kanssa,mutta kieltämättä kauniit ja siistit ovat.Minäkin olen pitänyt lyhyehköä mallia.Iloisia kevätpäiviä,ihanaa kun aurinko on tavattavissa useammin!

Annimuori kirjoitti...

Hep,lista valmiina =)
Mullakin täytyis kokeilla noita rakennekynsiä mutta olen niin kesällä kyynärpäitä myöten mullassa joten ei taida oikein olla käyttökelpoinen juttu mulle..

Anonyymi kirjoitti...

Kesälukemisiksi Frank Schaeffer: Loma Portofinossa! Luen sen joka kesä ainakin kerran. Hyvin kirjoitettu, ihania tuoksuja ja maisemia, humoristinen, traaginen - mielenkiintoinen.

Viivu kirjoitti...

Nanna: Tuo aarrekartta kuulostaa tutulta. Jostain oon siitäkin kuullut, mutta mulle sopii paremmin tämä lyhyen tähtäimen suunnittelu :)

Arja: Nämä toiveet onkin kohtuullisen helppo toteutta lukuunottamatta tuota taloa...

Lumiomena: Kiitos kirjavinkkauksista! Täytyy ehdottomasti etsiä käsiin! Tuo Siilin eleganssi kuulostaa suloselta :)

LeenaJohanna: Samoin sinne!

Nonnukka: Suosittelen listan laatimista :) Voi olla, että sen avulla noi asiat tulee tehtyä :)

Unelma Säleikkö: Olen aika satavarma, että jään koukkuun... Olen aika koukkuuntuva ihminen muutenkin :) No mutta, voisi sitä huonommassakin koukussa olla!

Virva: Mulla on kans joskus ollu tollaset tee-se-itse kynnet, mutta ne on kyllä enemmän sellanen yhden illan juttu :) Nyt haluisin kokeilla ihan noita geelikynsiä, kun kaikki niitä niin kehuu!

Annimuori: Lähdenkin hetipikaa katsomaan!!!

Anonyymi: Kiitti vinkistä :)

Piia kirjoitti...

Se on totta, että asioilla on tapana tapahtua kun sanoo sen ääneen. Minä harrastan noita listojen tekemisiä...
Mukavaa sunnuntaita!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Mukava idea tuo lista. Jos teen sellaisen, niin vinkkaan sinulle. Sinun listasi oli hyvä.
Minulla on ollut monta vuotta geelikynnet, enkä kyllä ikinä luovu näistä. Eli ovat omat kynnet ja päällä joku geeli ja ranskikset.

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa!

Kiva, kun kävit Pilvenhattaralla. Löysinpä minäkin täältä hauskan blogisi :) Tulen vielä paremmalla ajalla lueskelemaan...

Iloa viikkoosi ja toivotaan, että listasi toteutuu! Itsekkin toivon tuota aikaa mieheni kanssa...ja niitä rakennekynsiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hellouta!
Ootkos lukenu Diane Chamberlainin ja Tamara McKinleyn kirjoja? Mä oon lukenu kummaltakin kaikki ja uusimmat on varattuina kirjastosta.
Toivottavasti listasi toteutuu ja miksipäs ei toteutuisi!
Ps.Nauratti kommenttisi"Joensuussa on aina lehti puussa", kas kun ei palmuja kasva :-D.
Heini

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Mun lista on melkein samanlainen!:) Geelikynnet sain eilen (lahjakortti mieheltä joululahjaksi) ja Nomination rannekorukin on jo (myös lahja mieheltä!:))..mut just tänään ajattelin, että ois ihanaa lukea joku hyvä kirja monen vuoden tauon jälkeen..nykyään vaan tulee luettua pakollisia koulukirjoja.. Omakotitalo on mullakin haaveissa ja tuo romanttinen ilta mieheni kanssa ois tervetullut!:) Joko sulla on seuraa sinne Sinkkuelämää 2 ensi-iltaan?:)

T. Heidi (srk) :)

Viivu kirjoitti...

Heini: Kiitos vinkistä en ole lukenut. Täytyy etsiä käsiin :)

Heidi: Ei ole seuraa ei :) Mutta otan vihjeestä vaarin ja mielelläni lähtisin sun kanssa!!!

Sari kirjoitti...

Olipas hyvä idea tämä lista. Täytyy ehkä itsekin sellainen kehitellä! Ja rakennekynsiä suosittelen! Mulla oli ekaa kertaa vuonna 2008 häitä varten ja nyt on sitten uudestaan. Niihin jää koukkuun!