6. huhtikuuta 2010

Munat myöhässä

Pelkästä otsikosta jo alkaa mielikuvitus laukkaamaan siihen malliin, että voisi olla paras laittaa heti alkajaisiksi pillit pussiin, mutta koitan pysyä asiassa...

Pääsiäiset on olleet ja menneet, mutta meille saapui tänään iso lasti munia. Toinen toistaan komiampia! Tilasin nimittäin kokeeksi tukkumyynnistä pienen satsin sisustustavaraa ja näidenhän piti tietysti tulla pääsiäiseksi, jotta olisin sitten ehtinyt niitä anopille ja kotipuoleen kiikuttamaan. Kuinkas ollakkaan ilmeisesti ahtaajien lakko sotki suunnitelmani ja 7-10 päivän toimitusaika venyi useiksi viikoiksi. Kun vielä tilauksesta puuttui puhelinnumeroni, jäi matkahuoltoon tullut pakettini pääsiäisen alla kiireen jalkoihin ja tänään kun pyhien perään sen jälkeen aloin kyselemään paketti lopulta löysi perille.

Olo oli kuin lapsella jouluna kun availin paketteja. Toivottavasti saan tehdä tätä pian ihan "aikuisten oikeasti" työkseni!!!

Ilmeisesti meillä nyt sitten annetaan ja saadaan tänä vuonna munia äitienpäivälahjaksi :) Onneksi paketista kuoriutui myös paljon muuta mukavaa, jota en nyt tässä käy sen tarkemmin esittelemään. Muutaman pienen esineen kuvasin maistiaisiksi.

Itse olen ihan hurahtanut kaikkiin nauhoihin ja nyöreihin. Vielä jos nauha on kiepautettu sievään puiseen rullaan, en vain yksinkertaisesti voi vastustaa! Tällä kertaa Maileg'n harmaata "helminauhaa". Kyllä näitä katselemalla jaksaa taas yön yli :)


11 kommenttia:

Arja kirjoitti...

Aivan ihania ostoksia:-)) Mukavaa keskiviikkoa <3<3

Ainosofia kirjoitti...

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...
On vaan tosi harmillista sisustusliikkeiden kannalta- joilla on lakon vuoksi pääsiäistavaratkin tulematta.

Viivu kirjoitti...

Arja: Samoin sinulle!

Ainosofia: Sanos muuta! Kyllä itekin mietin, että onneksi mulla sntään oli vain tämmönen pieni koetilaus, eikä vielä oikeeta liiketoimintaa. Olis kyllä harmittanu!

Aarre kirjoitti...

Todella kauniita. Munan muotohan on eräällä tavalla ajaton ja universaali, joten sopii aikaan kuin aikaan. Mutta yrittäjien vuoksi harmittaa, kun eivät saa tavaraa ajoissa myyntiin.

TainaSusanna kirjoitti...

Iiiihania!! En jaksa oottaa sitä sinun putiikkiasi, en.

Paranemista!

Hanna kirjoitti...

Ihania juttuja olet tilannut..putiikkia odotellessa:)

Annimuori kirjoitti...

Täällä valmis vakiasiakas putiikkiisi. Hamstraan koko ajan lisää tavaraa ja mieheni on jo hienovaraisesti kommentoinut että täytyy kohta laajentaa taloa..mutta ei hätää ostin tänään ihanan, vanhan, kuluneen ja kärsineen vihreän senkin keittiöön. Ja taas mahtuu tavaraa.

Liina kirjoitti...

Kauniita ostoksia!

Ruusa kirjoitti...

Eilen juuri juttelin erään pienen putiikin omistajan kanssa ja hän kertoi, että pääsiäistavarat oli luvattu toukokuun toiselle viikolle...kaikki tavarat tulematta siis.Huono homma yrittäjälle!
Mukavaa viikkoa!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Kauniita tavaroita olet tilannut. Odotellaan kiihkeästi putiikkiasi...

Mukavaa loppuviikkoa!

Nonnukka kirjoitti...

Voi mitä ihania ostoksia, harmi etteivät ehtineet pääsiäiseksi..voi nauhat ja nyörit ne on todela ihania..vähä sama vika täällä ettei voi vastustaa :) Mukavaa viikkoa Viivulle!