30. toukokuuta 2010

Jäätelöt piiloon

Muuton myötä meille avautuu uusi vaihe elämässä kun voidaan taas alkaa syömään jäätelöä! Itseasiassa en edes syö jäätelöä, mutta olishan se noin niinku periaatteessa hienoa, jos vois syödä sillon kun haluaisi. Yli vuosi on pärjätty muutenkin ilman pakastinta, ja olen aikalailla innoissani, jos nyt taas sellaisen ylellisyyden kotiini saisin. Tässä asunnossa meillä ei näet ole ollut jääkaapissa edes pakastelokeroa, joten kaikki ruoka on kannettu kaupasta tuoreena suoraan pannulle. Välillä olisin kaivannut ranskiksia tai jotain muuta helppoa pakasteallasruokaa kokkausta helpottamaan ja yksipuolistamaan. Niin...ja tietysti sitä jäätelöä, edes kerran vuodessa.

Ihastellen olen katsellut Smeg jääkaappeja joistain blogeista ja haaveillut itsekkin sellaisesta. Vahinko vain, että jääkaappi tuppaa olemaan lähes jokaisessa asunnossa. Uudessa keittiössä ei sensijaan  ole valmiina pakastinta. Vain iso korkea jääkaappi, joka sinänsä on aivan loistava kapistus. Smegin jääkaappia ei siis tarvita, harmi! Keittiön nurkassa olisi kuitenkin täydellinen Smegin mentävä paikka, joten olenkin pohdiskellut, olisiko mitään mieltä ostaa nurkkaan toinen jääkaappi pakastelokerolla. Arkkupakastinta en nimittäin sisälle halua (sen paikka tulee ulkovarastoon).


Ajatus kahdesta jääkaapista on tuntunut hieman liioitellulta, joten riemuni oli aikamoinen kun tajusin, että näitä saa myös kokonaan pakastimena! Värivalikoima vain on vähän kehnompi. Jos saisin vapaasti valita, ottaisin luultavasti tuon vaaleansinisen, mutta pakastimissa värivaihtoehdot ovat kerma, musta, punainen ja oranssi.
Näistä taitaisin kallistua tuon kerman puolelle ihan vain käyttöikää ajatellen. Aika mageita värejä kaikki!

Nyt pitäs alkaa vaan säästämään. Turkasen kalliita mokomat!
(Eikä pakastin ole suinkaan ainoa asia jonka olen yhtäkkiä keksinyt tarvitsevani...)

Ihanaa alkuviikkoa teille, ja käykääs ARPOMASSA ;)

6 kommenttia:

malla kirjoitti...

täällä yks joka joskus haluaa tuon vaaleanpunasen......

Anna-Clarissa kirjoitti...

Toi ekan kuvan vaaleansininen jääkaappi-pakastin on ollu kans mun haaveissa ties kuinka kauan! Edelliseen kämppään olin sen jo vähällä ostaa kunnes taas rupesin miettimään mitä kaikkea sillä 1500eurolla saa ja päädyin 300-400 euron perussettiin :P No aina on hyvä olla haaveita kun alkaa rikastua ja lakkaa köyhtymästä ;)

Heli kirjoitti...

Voi että mäkin tahtoisin ton Smegin.. ja just v.sinisenä.. meillä on keittiöremppa eessä päin että kattoo nyt kuin käy, raaskinko sit lopulta kuitenkaan, on ne niin kalliita, ja kun tarttisin sit kanssa myös pakastimen.. Haaveillaan nyt vielä kun voidaan! =D

Helena kirjoitti...

Tuo Smeg olis ihana!!
Et syö jätskiä, kuinka ihmeessä sellainen onnistuu. Itse olen jäätelön suurkuluttaja talvella sekä kesällä.

Meillä on nyt vuoden seissyt pakastin varastossa, ja usein olen harmitellut sitä. Emme saaneet viime vuonna marjoja emmekä omppuja, joten se olisi mieheni sanoin vain vienyt sähköä. Onneksi oli kova pakkastalvi, joten usein pakastin pipari- ja murotaikinat, sekä ranskalaiset perunat ulkona. Uudessa kodissa pakastin otetaan ehdottomasti taas käyttöön.

Hanna kirjoitti...

Tiedän, millaista on elää vuosi ilman pakastinta! Oli ihan huippua muuttaa uuteen kotiin, jossa oli pakastin! Ja arvaa onko sitä jätskiä nyt sitten syöty. :D
Tuo vaaleansininen Smeg ois ihana!!!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt vasta pääsin lukemaan muutostanne.Voi miten mahtavaa,
sopiva välirauha tuohon teidän tilanteeseen.Saat(te) kodintunnun ympärille missä sitten haaveilu voi sopivassa suhteessa jatkua.Tsemppiä muuttoon,iloinen puolestanne! :)