22. toukokuuta 2010

Palmun katveessaEhei, nämäkään kuvat eivät ole ulkomailta vaikka palmun katveessa eilisen päiväni vietinkin. Pieneksi paratiisiksi tätä voisi silti kutsua, olenhan taas Joensuussa! Palmujen alla oleilu ei kuitenkaan yltänyt ihan paratiisifiiliksiin, kävin nimittäin ensimmäistä kertaa varmaan kolmeen vuoteen yleisessä tentissä. Tiedättekö sillälailla niinkuin yliopisto-opiskelijat käyvät. Hirveä määrä porukkaa jonottamassa hikisessä aulassa että oma nimi huudettaisiin ja pääsisi kirjoittamaan kaiken sen paperille mitä tietää tai luulee tietävänsä.

Itse hikoilin lähinnä helteestä ja odotin vain, että pääsisin pois tilanteesta. Yritin hakea fiilistä "tämä on ehkä viimeinen kerta tässä salissa" ja "Täällä minä silloin nuorena istuin esikoinen mahassa potkiskellen", mutten saanut pientäkään kyyneltä tirautettua. Kaikki ympärillä näyttivät ainakin kaksikymmentä vuotta nuoremmilta ja aivoissa takoi vain "Minä en enää kuulu tänne". Niinpä rustasin paperille mahdollisimman pian, en suinkaan kaikkea mitä tiesin, vaan sen verran minkä arvelin riittävän kypsyyteni osoitukseksi ja poistuin paikalta pelastustietä. Nyt se on ohi, ylipitkä opiskeluputki! Ainakin toistaiseksi. Eikös se jo pian kolkuttele ovella keski-iän kriisi joka saa ihmiset taas opiskelemaan? Mutta en ajattele sitä nyt. Ajattelen sitä sitten huomenna.Kuvat ovat kökköjä, koska minua yksinkertaisesti hävetti pyöriä tentissä kameran kanssa. Silti oli pakonomainen tarve saada muutama otos viimeisestä reissusta tähän laitokseen. Olihan se kuin toinen koti aivan liian monta vuotta.


Tenttiin menin tietty rennoimmassa mahdollisessa asussa, koska tilanne oli muutenkin tarpeeksi puristusta aiheuttava. (Enkä muuten vähääkään välitä noista pullakosta käsivarsista, koska mulla on suurempiakin huolia. Mahamakkara nääs...)  Tästä mekosta on tullut jo näin lyhyessä ajassa mun ihan ehdoton lempparivaate nro 1. joten kannustan kaikkia sen ostoa harkinneita kipin kapin vaatekaupoille... Mulla ainakin haukkunut hintansa jo nyt (Mekko siis Kappahl ja hintaa oli reilu 30e)!

Ja nyt tää lähtis vielä pikkusen osteleen ennen kotimatkaa...

Palataan!

:D Viivu

11 kommenttia:

Nonnukka kirjoitti...

voi nämä sun postaukset on kyllä niin kivoja, ihana lueskella! Kirjottelet niin hauskasti :) Nätti mekko ja nätti on sen kantajakin kyllä! Mitä olet yliopistossa opiskellut jos saapi udella? Mukavaa viiknoloppua!

Rilla kirjoitti...

Onnea rytistyksen loppuun saattamisesta!
Mekko oikein kaunis - ja siis - mitkä pullukat käsivarret??
Hyvää shoppailua :)

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Onnea loppukirjoituksille! :) Tosi nätti tuo siun mekkosi on! <3

Anna-Clarissa kirjoitti...

Mä tarviin varmaan uudet rillit koska en näe mitään pullakoita käsivarsia, missä?? ;)

lumiomena kirjoitti...

Oi, onko Carelialle tullut Itä-Suomen yliopistoksi muuttumisen myötä palmuja? Mielenkiintoista :)

Tsemppiä opintojen loppuvaiheeseen. Minä olen jo siinä keski-iän kriisissä, että aloin opiskella uudelleen. Avoimen kautta suorittelen yhden oman lähialani perusopintoja, mielenkiintoista, mutta Moodle kyllä ei tuo ollenkaan sitä samaa tunnelmaa kuin luennoilla nuokkuminen ;)

Mekko on kaunis, kuten sinäkin!

Hanna kirjoitti...

voi miten kiva, kun laitoit yliopistosta kuvia tänne! tulipas nostalginen olo! en edes muistanut enää noita yleisen tentin käytänteitä.. jonotusta ja muuta.. :)
minkä tentin kävit tekemässä? siellä ei varmaan näy enää ketään tuttuja? kauhee kun siitä on jo pitkä aika, kun oon viimeksi ollut Joensuussa!

ihana tuo sun mekko!

Hannele kirjoitti...

Ostin tänään tuon mekon vaikken tästä sun kehotuksesta tiennytkään :D Just tultiin kotiin ja heti vaihdoin päälle, on tää ihana!!

Sissi kirjoitti...

Kaunis mekko! Pitääpäs kurkata jos semmoisia vielä on jäljellä, sit kun taas kaupunkiin pääsee.

Viivu kirjoitti...

Heipat taas kaikille!

Nonnukka: Kiitosta vaan <3 Olen opiskellut matikkaa (vähemmän) ja kasvatustieteitä (enemmän) ihan liian kauan! Tyyliin tentti sinne, lapsi tänne :D

Rilla: Olisitpa nähnyt sen toisen kuvan... :D

Peikkotyttö Hanna: Kiitos!

Anna Clarissa: No siinähän ne on ihan silmäin alla. Mutta kuten sanottu, saavat olla!

Lumiomena ja Hanna: Näin oli päässyt käymään :) Oli aika outoa kyllä olla siellä vähän niinku "turistina" kameroineen kaikkineen.
Onneks ne oli alkaneet ilmeisesti ottamaan opintoihin lapsia, koska yhtään tuttua ei tainnu olla. (Paitsi tietty valvojat) Sen lisäksi porukka näytti ihan kamalan nuorelta!!! Itse en edes viitsinyt katsoa peiliin...

Ja siis kypsärin tein.

Hannele: Hihi :) Luulenpa, että tykästyt!

Sissi: Suosittelen!

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Heips! Minäkin olen täällä palmujen katveessa, sillä istutime muutama päivä sitten talomme eteen kahdeksan pikkuista palmua:) Syksy tekee tuloaan ja on kylmä.

Minäkään en näe mitään pullukoita käsivarsia! Nätti mekko, täällä vaan ei le Kappahlia:(

Mari kirjoitti...

Mä oon siis nyt todellakin ottanu ongelmakseni käsivarteni, ne on ihan järkyttävät. Mahamakkaratkin häviää niille 6-0.