15. kesäkuuta 2010

Hiljaa hyvä tulee

Täällä ei tapahdu rempparintamalla mitään vielä pitkään aikaan... Koko päivän olen touhunnut leirillä näytelmää lapsukaisten kanssa (tuli muuten ihana!) ja kun illaksi kirjaimellisesti raahauduin kotiin, alkoi taas laatikoiden purku...ja niitä riittää. Suurin osa tavaroista joutaisi saman tien varastoon tai kaatopaikalle, kun niitä ilman kerran on yli vuoden pärjännyt, mutta läpi ne on silti käytävä. Onneksi joukosta löytyy myös helmiä, kuten tämä pieni hyllykkö,  kaksi viikkoisen Vean kuva vanhaan runokirjaan sidottuna, täysin unohtuneet korvikset, pitsiverhot ja olisiko tuo vaikkapa vanha lääkepurkki (?).


Niin... ja siipiä löytyi kans joka lähtöön...


Kello ja oliivipuun oksat odottavat vielä sohvalla kohtaloaan. Hetken piti ihan miettiä, että missä IHMEESSÄ meillä Joensuussa oikein oli tällainen kello, mutta keittiössähän se!


Näissä kuvissa muuten vilahtelee olohuoneen tämänhetkinen tapetti. Ihan menettelee toistaiseksi. Sekin kyllä vaihdetaan kunhan ehditään, mutta ei ole ihan ensimmäisenä remonttilistalla. Loppuun vielä yksi kuva olkkarista. Tässä näkyy se toinen ostopäätökseen ratkaisevasti vaikuttanut asia vessan lattian lisäksi. Koko huoneistossa on lautalattiat lastenhuoneita myöten !!! Ihan parhautta!  Kiitos muuten ihanista kommenteistanne viime päivinä <3 

Niitä käyn aina välillä lueskelemassa ja hermoja lepuuttamassa.


12 kommenttia:

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Eipä voi muuta sanoa kuin: `Tsemppiä!`
Kuvia täällä sit ootellaan..

Kikke kirjoitti...

Onnea kovasti uuteen kotiinne :)!
Hiljaahan se hyvä tulee ja niin kukavaltahan tuo jo näyttää ja vaikuttaa :)!
Ihana tuo lattia...tosi kotoisa :)!

Kikke kirjoitti...

...siis Mukavalta... ;)!

Peikkotyttö Hanna kirjoitti...

Kaunista jo nyt! ;)) <3

Sanna-Riikka kirjoitti...

Ihan parhautta nuo lautalattiat!!! Voi hioa ja käsitellä haluamallaan tavalla. Vaikka hienot on noinkin.

Nuo muuttolöydöt on ollut täällä meilläkin kuvassa tälläkin viikolla...vaikka mein muutosta on kulunut jo yli vuosi. Taidan kyllä olla oikea laiskimusmaximus, kun nyt vasta ullakkolla komppaan...

Oikein paljon virtaa lähetän täältä toiselta puolelta Suomea sinulle muuttopuuhiisi:) Sun blogia on aina mukava lukea!!! Kuvia jo innolla odotan!!!

Johanna kirjoitti...

Samaa mieltä :) Edellisen postauksen lattiaa kuitenkin kommentoisin, kun se on niiiiin kaunis. Just tollasta haaveilin tänään meidänkin tulevaan vessaan... :)

Viivu kirjoitti...

Valkoisen tilan Hanna: Ja mulla kameran akku vetelee viimeisiä, ja laturi on arvaas missä? No pakkauksissa tietenkin! ...jossain...

Kikke: Kiitos :) Kyllä tässä itse muutaman viikon menee ihan vaan tilan tunteen voimalla! Ja kotoisaa täällä nimenomaan on!

Peikkotyttö Hanna: Joissain kohdin kyllä :)

Sanna-Riikka: Arvaa vaan olenko jo sata kertaa miettinyt maalattaisiinko nuo lattiat vai ei... Noh, ei ainakaan tänä kesänä... Katto ja seinät ensin...

Johanna: Kolmen vuorokauden kokemuksella voin suositella ;) Paras vessan lattia ikinä! Toivotaan, että tekin pian löydätte omanne!

Silkun kulma kirjoitti...

Aivan ihania aarteita oot löytäny. =) Toisaalta muutossa on aina myös tämä ihana piirre, että löytyy noita unohtuneita tavaroita ja muistot tulee mieleen niin elävinä. Ne piristää siellä hulinan keskellä. Mulla ainakin on sellanen ongelma, että jos löydän jotain unohtunutta niin jään sitten siihen muistelemaan ja aikaa saattaa vierähtää paljoki. Vaikka minnekä tässä elämässä on ees kiire. =)
Aivan ihana tuo lipasto teillä olohuoneessa. Aloin heti kuolaamaan ku näin. ;) <3

Tuire kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania juttuja!
Onnea vielä uuteen kotiin!

Helena kirjoitti...

Tuo naulakko on aivan upea. Joskus on todellakin hyvä, ettei heitä kaikkea menemään, vaikkei niitä vuosiin tarvitsekaan. Minulla on ollut tapana heittää liikaa pois, onneksi mies on kuitenkin "salaa" säästänyt paljon tavaraa.

Nytkin, kun myytiin ruokaryhmä yllättäen pois, tuli vanha keittiönpöytä ja tuolit väliaikaisesti todella tarpeeseen. Ja minä kun luulin ettei meillä niitä enää ole :)

Lisay kirjoitti...

Varmasti kiva tehda loytoja,joiden olemassaolon on jo unohtanut!!!
Voi,muistan vielakin leirinaytelmat,jotka oli koko leirin kohokohta.Teet tyota,jonka moni lapsi muistaa lapi elaman!!!
Onnea viela uuteen kotiinne!!!

La Petite Princesse kirjoitti...

Minä tykkään tuosta olkkarin nykyisestä tapetista :)