11. kesäkuuta 2010

Lintusairaala

No niinhän siinä kävi, että kun kauppoja tehtiin, niin minulla oli tietysti henkkarit hukassa! Pienen hetken jo mietin, että näinkö tämäkin nyt taas meni pieleen, ja eikö meillä minkään asunnon osto oikeasti onnistu, mutta sekä välittäjä että pankkineiti molemmat minut onneksi muistivat! Jotain hyötyä siis lopulta siitäkin, että on molempien puheilla kohta vuosi rampattu. Nyt on uuden kämpän avaimet taskussa ja tavarat aikalailla laatikoissa.


Tavallista on, että työt jostain syystä kasaantuvat, ja niinpä täällä on muuttopuuhien lisäksi pidetty tänään lintusairaalaa. Mummo pestä hujautti ikkunat toissapäivänä, ja heti olivat paikalliset tintit niin häikäistyneitä, että yksi ajoi ikkunaan.


Meidän luontotutkija ja ornitologikos siitä on ollut innoissaan! Jo pienenä Veeti oli aivan ilmiömäinen luonnon kanssa! Kun toiset kaksivuotiaat juoksivat, riehuivat ja kiipeilivät, Veeti kulki hiljaa puskissa ja huusi välillä ampiaisen tai muun ötökän nähdessään "Äiti tato!" Tästä on muutama hyvä pätkä saatu videollekin.


Veeti on ihan varma, että lintu kesyyntyy eikä lähde meidän pihasta enää koskaan. Harmi vaan, että me lähdetään huomenna!

Huomasin muuten, että tuo valokuvakilpailu onkin mennyt nyt sellaiseksi, että kuka tahansa voi äänestää montakin kertaa :( Se on vähän tylsää, koska jännempää olisi, että jokaisella olisi vain se yksi ääni annettavana. Maxim siellä jo kirii kovasti, joten jos haluatte olla mukana, vean puolesta niin kipinkapin äänestämään. Itse en viitsi kyllä äänestää, koska se vain ei tuntuisi ihan reilulta...

linkki kilpailuun TÄSSÄ7 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Onnittelut onnistuneesta asuntokaupasta!!!

Ihana pieni lintumies kuvissa! Meillä poika on myös kvin eläinrakas tapaus, kaikkia ötököitä tutkimassa ja kaikenlaisia elukoita paijaamassa samantien :)

Hyvää viikonloppua!

Niina K kirjoitti...

Onneksi kauppa sujui kuitenkin hyvin! Siskon luona lensi päivänä menneenä suloinen pieni punarinta leikkimökkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten söpöjä ovat kumpikin, sekä lintu että poika. Kävin uudelleen Vealle antamassa ääneni ja tais ihan vahingossa lipsahtaa muutama ylimääräinen painallus, hups!
Ajattele, huomenna katselet viimeisen kerran niitä "kakanruskeita" kaakeleita.
Mukavaa viikonloppua ja muuttoa!
Heini

Arja kirjoitti...

Onnittelut vielä tätäkin kautta uuteen kotiin!
Mukavia muuttopäiviä sinne ja hyvää viikonloppua<3<3

Krista kirjoitti...

Ripeetä muuttopäivää :)

Voisin kuvitella vanhimman poikani juuri tuohon tuon linnun kanssa ;)

Me käytiin tänään allekirjottaan esisopimus ja maksettiin käsiraha... 10,5kk vielä odottelua kuitenkin...

Rilla kirjoitti...

Söpönen nuori mies teillä :)

Muuttoiloa!

Anonyymi kirjoitti...

Veetin kaltaisia lapsia pitäisi tulla lisää <3 (ja muunlaisia paaaaljon vähemmän), muuten ei maailmalla paljon toivoa ole.