2. kesäkuuta 2010

Pikku kuulumisia

Nyt tulee päivitettyä ihan hirveää tahtia, mutta kun tätä pikkuasiaa tupsahtelee sieltä ja täältä enkä malta olla kertomatta... koittakaa kestää tai vaihtakaa kanavaa jos ette jaksa...Toivottavasti jaksatte :) Arvonta on päättynyt, mutten kertakaikkiaan ole vielä ehtinyt arpomaan.  Maltattehan odottaa huomiseen? Haluaisin nimittäin tehdä sen perinteisesti nimilapun nostamalla. Niin se on aina jännempää. Koska osallistujia oli huikeat 162, ei arvonta tapahdu ihan käden käänteessä. Mutta maltti on valttia, eikös, ja hyvää kannattaa odottaa (kylläpä nyt kuulostan pätevältä kun on asunto ostettu ja sitärataa...)

Päivä on mennyt vauhdikkaasti. Käytiin aamusta Vean kanssa pari tuntia puistossa, pakattiin pari laatikkoa, kääveltiin kauppaan ostamaan leivontaan tarvikkeita, leivottiin ja käväsinpä vielä pienen pikakierroksen postissa ja kirpparilla. Eikä ollut ollenkaan turha reissu! Postiin oli nimittäin tullut paketti Kattojenyli -blogista, jonka blogiarvonnan voitin (tai taisin tulla toiseksi, sain siis "lohdutuspalkinnon") Ja vai että lohdutuspalkinto sanon minä! Ihan mielettömän ihanan palkinnon sain!!!



Kuvasin paketin saunajakkaran päällä, joka tarttui mukaan kirppikseltä. Uudessa kodissa se saa maalia pintaansa ja pääsee saunakamariin lisäistuimeksi lapsille.

Paketin sisältä löytyi kaunis kori, joka oli täynnä pitsiä, nauhaa, lankarullia ja tarroja. IHANA!!!



Kiitos ihan hirmuisesti! Kaikki nauhat ja tarrat tulevat varmasti käyttöön!


Tietysti keksin myös leipoa juuri silloin, kun kaikki leivontavälineet oli jo pakattu, ja muistin sen tavoilleni uskollisena vasta kun munat oli rikottu ja uuni kuumana. Niinpä vain sitten muuttolaatikoita purkamaan... Isoimmasta laatikosta siirtelin tavarat toiseen laatikkoon ja sieltähän se monitoimikone lopulta löytyi , pohjalta, niinkuin muistelinkin.Illalla meillä siis herkutellaan prinsessaleivoksilla ihan vain siitäilosta, että äipän paino on nyt alimmillaan Vean syntymän jälkeen! (No pari sataa grammaa, mutta anyway...)


Ohjeen nappasin uusimmasta Pirkka-lehdestä.
Eikös se tule joka talouteen, niin en nyt ala ohjetta kopioimaan.

Makeaa loppuiltaa!!!



13 kommenttia:

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Moro! Pitänee varmaan itekki pistää arvonta pystyyn, ni näkee montako innokasta lukijaa on jo.. No, ehkä jossain vaiheessa. Ny mä meen sinkkuja kattoo. Tulisit mukaan ku oisit lähempänä!

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Herkullisen näköistä prinsessaleivoksia! Kukahan meillä leipoisi.
Mukavaa, että olit tyytyväinen voittoosi.

Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

Hanna kirjoitti...

aivan ihana palkinto, kaunis paketti ja kaikki.. pitäisi kokeilla tosiaan tuota prinsessaleivos ohjetta, oliko helppo tehdä? ja onnittelut painon pudotuksesta.

Hanna kirjoitti...

Kaunis palkinto ja vautsi miten ihana saunajakkara!<3 Namia leivosta, pitää kokeilla joskus. ;)

Mari kirjoitti...

Mä tarttisin väähn motivaatiota taas mun urakkaan, oon paikoillani junnannut taas hetken, jotain 61,5kg varmaankin. Kuinka alas sä oot päässy? Jos vaikka onnistuisin saamaan sut kiinni :).

Eva-Liisa kirjoitti...

Wau, miten ihana paketti ja palkinto!!

Kyllä sen kelpaakin herkutella, kun olet niin hoikka!!

Viivu kirjoitti...

Valkoisen Tilan Hanna: Ei muuta ku arvonta pystyyn! Tää ainakin osallistuu :)Tosin siitä ei kyllä kävijämäärää kannata laskea, koska murto-osa osallistuu arvontaan.

Mun piti kans mennä Laura P:n kanssa kattomaan ne sinkut mutta meidän aikataulu taisi pissiä pahemman kerran. Kipin kapin olisin sun kanssan lähteny! Noh, onneks täälläkin on leffateatteri. Vau!

Ulla-Kristiina: Samoin sinne :)

Hanna: Oli se helppo. Tuli aika kivuttomasti vaikka oon viimeaikoina leiponu aika vähän.

Peikkotyttö Hanna: Suosittelen!

Mari: No en kyllä varmaan uskalla täällä sanoa ääneen! Nauratte vielä :) Kun siis aika pienin pyrähdyksin tosiaan mennään. Housut silti vähän roikkuu jo... (jeee!!!)

Viivu kirjoitti...

Voi Liisa kiitos :) Enpä olekkaan kuullut noita sanoja kahteen vuoteen :D

Helena kirjoitti...

Ihanan näköinen tuo leivos, otin itsekin reseptin talteen, täytyypä kokeilla.

Onnenkyynel kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja arpajaisvoitosta. On kyllä upea lohdutuspalkinto täytyy myöntää=)
Ja mikä leivos, nam!!!!

Sanna kirjoitti...

Aivan ihana palkinto!

Minäkin nappasin tuon ohjeen talteen kun syksyllä on prinsessan synttärit :) Ja onnea painonpudotuksesta! Se on kyllä aika kiva fiilis eikö vain?;)

Jemina kirjoitti...

Ihana kun jaksat puuhailla vaikka mitä keskellä muuttoakin :) Herkullisen näköinen leivos!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Oi vau, mikä palkinto! Aivan ihana :)

Tuo leipomisinto kesken muuttotouhujen on niin tuttua. Minä taisin leipoa viime kesänä vanhassa kodissa ja kiikuttaa leivonnaiset uuteen kotiin... Ja kauhea etsiminen oli kaikissa tavaroissa, totta kai. Söpöt leivokset - täytyy kaivaa Pirkka esiin lehtilaatikosta (onneksi mies ei vielä kiikuttanut niitä paperinkeräykseen).

Tsemppiä muuttoon!