27. kesäkuuta 2010

Poikien huoneet

Juhannusvieraat hyvästeltiin haikein mielin ja lähes koko päivä on mennyt jälkiä siivoillessa. Kun saatiin enimmät kuratassun jäljet pestyä lattioista (viisi lasta, neljä aikuista ja kaksi koiraa on valtoimenaan ravannut sisään ja ulos, ulos ja sisään parin vuorokauden ajan) alettiin Assen kanssa  kiipeillä seinille. Nyt olis viikko tehokasta peliaikaa ennen seuraavaa lapin reissua... Tarkoitus olisi saada poikien huoneet hyvälle mallille.

Tässä muutama kuva poikain huoneista ennen remppaa. Viljamilla tällä hetkellä ihanat hempeät prinsessa tapetit, joista on revitty jo aika monet naurut :) Kuvat on vain räpsästy tosi nopeaan muuttopäivänä, joten älkää välittäkö mm. mustista jätesäkeistä ja vinoista seinistä, jotka ainakin toistaiseksi luonnossa vaikuttavat ihan kohtalaisen suorilta... Katsotaan sitten remontin jälkeen vieläkö ollaan samaa mieltä...


Tähän huoneeseen siis tulee musta tähtitapetti tuolle pitkälle seinälle, joka on tällä hetkellä vaaleanpunainen. Muut seinät laitetaan valkoisiksi.


Veetin huoneen vihreä tapetti oli todella jo vaihtokunnossa!


Seinät on nyt putsattu vanhasta tapetista, tasoitettu ja huomenna pitäisi askarrella tähän se maailmankartta jonka jo aikaisemmin esittelin. Haetaan myös uuden katon ainekset molempiin huoneisiin. Uudet sängyt pitää tilata myös. Ihanaa päästä viimein kunnolla käsiksi näihin hommiin!

Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille teille, ja uusille lukijoille lämpöinen tervetulotoivotus!


9 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Aiemmista postauksista ihailin uutta valoisaa asuntoanne, hyvältä näyttää!
Ja ehkä ne tähdet ovat tosiaan sopivammat Viljamille :-D

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Ensinnäkin onnittelut opiskelupaikasta! Tulin tänne kuulumisianne kurkkimaan viikon nettipimennon jälkeen(oli kyllä virkistävä pimento kun oltiin reissussa Montenegrossa.)
Kylläpäs teillä näyttää kivalta ja aina vaan paremmaksi muuttuu remontin edetessä. Nuo lattiat ovat tosi hyvät!
Mukavaa alkavaa viikkoa toivottelee Heini.

Silkun kulma kirjoitti...

Seuraan innolla teijän remontin edistymistä =) Näitä sun juttuja on vaan niinpiristävä ja ihana lukea. <3

Anu kirjoitti...

Innolla mukana seuraan 'projektia'. Nuo teidän lattiat on loistava pohja sisustukselle!

Viivu kirjoitti...

-Jassu-: Tämä valoisuus ja avaruus meidätkin sai päätymään lopulta tähän ratkaisuun... Ja tyytyväisiä on oltu. "Unelmataloa" odotettaisiin vieläkin kirkon kellarissa, jos ei tähän oltaisi tultu. Ihanaa olla KOTONA! Prinsessat sai justiinsa viimesen kuljetuksen kaatopaikalle ;)

Heini: Kiva kun siekin täällä aina pistäydyt :)Ja kiitos onnitteluista. Odotan syksyä jo innolla...

Silkun kulma: Mukavaa, että jaksat aina jättää kommenttia. Kiva nähdä, että joku tääläkin pistäytyy :)

Anu: Ihan huippua, että myös sinä olet mukana! Lattiat on kyllä ehdottomasti parasta tässä kämpässä :) Olen ihan fiiliksissä kun ei ole edes kynnyksiä huoneiden välillä, vaan tuo lautalattia peittää kaiken lattia-alan. Tykkään!

malla kirjoitti...

vai tällaisia juhannuspuuhia teillä!!:)ja mäku sua ootin jossain ihan muualla;))remppailuintoa sinne<3

inkku kirjoitti...

Tulin vastavierailulle :)
Jään suraamaan teijän rempotti puuhia.

Anu kirjoitti...

Uutena lukijana hyppäisin mukaan seuraamaan teidän kauniin kodin remppaa! :) Ihanan valoisa koti ja kauniit lapset teillä! :)

Unelma Säleikkö kirjoitti...

Kiva päästä seuraamaan remppaprojektin etenemistä. Olen vähän laiskasti kommentoinut, joten haluan vielä kovasti onnitella todella mielenkiintoisesta opiskelupaikasta! Lukisin siitä mielelläni lisääkin, jos vaan haluat aiheesta postailla:)