2. heinäkuuta 2010

Valoa hämärässä

Suomen kesä on aina niin yllätyksiä täynnä! Eilen nautittiin helteestä ja tänään on vedetty villasukkia jalkaan. Sateisen ja kolean sään siivittämänä innostuin laittamaan vähän kynttilöitä ympäriinsä, kun meillä ei sitä takkatultakaan ole. 


  Kohtahan se on taas jo joulu, kun juhannuksesta on yli selvitty. 


Sitä odotellessa...


Joko te odotatte, vai olenko ainoa jolla on jo ihan selvät sävelet?


23 kommenttia:

malla kirjoitti...

joo kuule!:) just eilen ostin kirpparilta ihanan enkelitarjottimen ja mielessäni hykertelin,että pianhan se joulu on taas täällä ja enkelitarjottimelle on ihana laittaa vaikka suklaaherkkuja:)eli aika selevät sävelet on ;))

Elina kirjoitti...

Juu ei ihan vielä ole joulu mielessä :) Mutta ihanaisia kynttiläjuttuja sulta löytyy vaikka kuinka! Että kyllä niillä kelpaa odotella hämärää. Elokuun illatkin ovat ihania... :)

Eva-Liisa kirjoitti...

Tiedätkö, minä olen talvi ja jouluihmninen henkeen ja vereen ,joten joulu on mielessä, se on parasta aikaa vuodessa, vaikka tykkään kesästäkin, mutta mikä lie tuossa talvessa, pimeydessä, joulussa, että se vaan on se mun juttu.

Mutta niitä odotellessa nautitaan kesästä ja haaveillaan joulusta:)

Sari kirjoitti...

Joo, just mietin, että nythän voi jo salaa alkaa miettimään joulua. Eihän siihen ole enää kuin puoli vuotta! :)

Niina kirjoitti...

Voi kyllä!:D
Mä rakastan joulua ja tänä vuonna odotan sitä jo nyt erityisen paljon! <3

Heli kirjoitti...

Jepjep, mullakin on jo muutama joululahjaidea mielessä käynyt.. Ja taisin eilen miettiä että joko sitä kehtais aloittaa vuosittaisen joulumuistion.. siis sellasen lappusen, mihin alan kirjaamaan niitä lahjaideoita. En oo sentään koskaan sitä vielä kesällä aloittanut mutta kerta se on ensimmäinenkin!

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Vaikka rakastan tätä hellettä (täällä etelässä...), niin mulle tuli kaipuu joulunalusaikaan juuri tänään, kun katsoin keittiönkaappiemme maalausta. Eli et ole ainoa ;-)

Kirsikka kirjoitti...

Kieltämätttä se joulu on jo käynyt minunkin mielessä. Kohtahan sitä voisi jo aloitella vaikka joulutonttujen ompelua...Vaikka toivoin kyllä juuri että olisipa kesä edes vähän pidempi, se menee niin nopeasti, ihan liiankin!

Jonna kirjoitti...

Kauniita kuvia!Mä alan kans melkeen elokuun lopussa venetsialaisten jälkeen jousta puhua ja odotella :) Kesäkukat tahtoo loppu kesästä jäädä hoitamatta kun alan odottamaan pimeneviä iltoja, lyhtyjä ja kynttilöitä! Mutta toivotaan et nämä lämpöset ilmat jatkuis pitkälle syksyyn niin jaksais sit taas talven :)

Rilla kirjoitti...

Heh, ihan vielä ei joulu ole meillä mielessä, mutta sitä ennen, kynttiläkautta odotan. Virallisesti vois sanoa sen alkavan elokuussa, kun illat rupeavat hämärtymään...

Ihanat kuvat!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei kyllä tosiaankaan oo joulu mielessä,hullujako puhelet :D
Ihanat kukkaiskylvyt teillä siellä ollut! Ja pinkit H Kityt vipeltää sielläkin nelin pyörin pikkuneiti perässään ;)

Anu kirjoitti...

Ihania tunnelmakuvia:)
Mulla joulu on kaukana mielestä...rakastan lämpöä! Mun mies inhoo!!!

Anu kirjoitti...

Moikka!

Mä inhoan kylmää ja sen takia talvea, mutta joulussa on jotain NIIN lämmintä, että siitä pidän ihan hirvittävästi!
Ja myönnän rehellisesti, että lahjojen antaminen on yksi parhaista jutuista silloin...ja lahjaideoitten miettiminen... Parhaimpana (tai pahimpana) vuotena olen ostanut ensimmäiset lahjat juhannuksen aatonaattona! ☺

Ja kynttilöitä poltan ympäri vuoden...oli helle tai villasukkasää! ☺

-A-

Niina K kirjoitti...

Ei kiitos meillekkään joulua vielä aikoihin!!
Ensin kunnon hellekesä ja pitkä ihana värikäs syksy. Sitten ehkä vasta sitä joulua.. siis sitten puolenvuoden kuluttua. :) On se joulu ihan o.k, mutta se pitkä ja pimeä talvi NOU THANK'S!

Mari kirjoitti...

Mitä kummaa? Missä päin Suomea on ollut kurja sää?

Täällä Hämeenlinnan suunnilla oli ainakin perjantaina oikein kunnon HELLEPÄIVÄ isolla H:lla. Tuli jo hiki kun vain käveli paikasta toiseen.. :)

Nämä kuvat ovat aivan upeita! Minä kun rakastan vaaleanpunaista niin kovin, niin etenkin tuo vaaleanpunainen kynttilä saa sydämen sykkyrälle.. :)

Jaana kirjoitti...

Paljon on syytä juhlia ennen sitä vielä. Itse odottelen huomista amerikan itsenäisyyspäivää, 7. päivä vanhempien hääpäivä, sitten 10. päivä tulee langon häät (rakastan häitä!), 30. päivä omat 5 vuotishääpäivä, sitten onkin jo elokuun tummuvat illat, kynttilän polttelua puutarhassa, ihania iltoja puiden juurella, syyskuussa isän ja miehen synttärit, lokakuussa omani... sitten alkaa joulun odotus =D

Ei parane skipata näitä juhlia välistä, mutten olisi liian pitkä odotus!

- Jaana täältä Kainuunkadulta

Anne kirjoitti...

Kieltämättä ainakin pari joulukortti-ideaa on jo pyörähtänyt mielessä, vaikka muuten en aio jouluun hurahtaa ennen syksyä ;-)

Kynttilöitä sen sijaan polttelen läpi vuoden, jotta saan asuntoon palvomaani vaniljan tuoksua (karkottamaan kissavessan epämiellyttäviä haisuja) :-)

Anonyymi kirjoitti...

Olen talvi ihminen henkeen ja vereen,odotan joulua jo.Heinäkuu on minulle kitukuukausi ja sen voisi hypätä yli suoraan elokuuhun :)
Muuten se meidän leikkaus meni oikein hienosti ja kahden vuorokauden päästä päästiin kotiin.Tehollakaan ei ollut vuorokautta,kun neiti oli niin tomerana ettei tarvinnut sitä.Nyt vielä kaksi viikkoa lastat käsissä olla ja ollaan voiton puolella.Leikkausaika silloin siirtyi toukokuussa,kun tuli kuume neitille.Halkio oli pieni ja saatiin suoralla sululla suljettua.
Terveisin Minna

Marie Elisabeth kirjoitti...

Täällä ei ole taukoa villasukilla eikä kynttilöillä ollenkaan :)Kumpiakin käytetään ahkerasti jokaisena vuodenaikana. Mutta joulun aika on ihana en laita ollenkaan pahaksi kun omia aikojaan lähestyy :)

Kristiina kirjoitti...

Heippa! kyllä mäkin poltan tuoksukynttilöitä kesällä!

Sissi kirjoitti...

Blääh, ei vielä joulua! ;) Pidän kynsin ja hampain kiinni tästä lämmöstä ja valosta, ei yhtään innosta ajatella talvea. Tosin joulun aika on ihana, mutta se kylmyys ja pimeys...hrr, heti puistattaa!

Viivu kirjoitti...

Kivastihan täällä jo joulua odotellaan :)

Itseasiassa itsekin olen EHDOTTOMASTI kesäihminen ja rakastan auringon paahdetta iholla, mutta silti alan suunnittelemaan joulua jo "hyvissä ajoin" :D Eihän se toki estä nauttimasta näistä ihanista helteistä ja elokuun pimenevistä illoista, eihän :)

Itseasiassa mitä pidempään joulua saa valmistella ja suunnitella, sen ihanampaa, koska se odotushan se on siinäkin parasta!!!

Anonyymi kirjoitti...

owafwtzcljylpagl... Nail Fungus Treatment, zCwEZNS.