25. elokuuta 2010

Isoin ikinä!

Siinä se nyt sitten on! Elämäni suurin heräteostos niin rahallisesti, kuin pinta-alaltaan. Kävipä nimittäin kesällä kerran, että käytiin huonekaluliikkeessä katselemassa mattoa ja ostettiin sohva. Sellaistakin voi sattua. Onneksi oli kahden kuukauden toimitusajan verran aikaa haudutella hankintaa ja mikä tärkeintä, venyttää senttiä. Pieni pelko persuksissa odottelin, ja olin varma, että mieli ehtii vaihtua vielä ainakin kymmenen kertaa ennen tavaran toimitusta, mutta kyllä vaan täytyy todeta, että rautasängyn jälkeen ei harmita yhtään!


Siinä me nyt sitten istuskellaan illat ja ihmetellään, kun koko perhe mahtuu ensimmäistä kertaa meidän porukan historiassa samalle sohvalle, ja väleihin jää vielä hajurakoa. 


Mukavaa lepposta loppuviikkoa teille kaikille kylmistä syystuulista huolimatta! Mambakin vois (jos sattuu tätä lukemaan) pikkuhiljaa lopetella radiossa sen ainaisen "vielä on kesää jäljellä" rallinsa. Ei kai  ne usko sitä enää itsekkään!


Ps. Koulussa on ihan ylikivaa!!!

30 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Makea sohva, ihanan muhkea. Kyllä teidän (ja meidän) kokoisilla perheillä pitää olla masseva sohva. Miten sitä muuten vietettäis yhteistä töllöaikaa :D

Mun suurin heräteostos oli kerran se, kun autossa hajos pakoputki, lähdin korjauttamaan sitä ja tulin uuden auton kanssa takaisin. Varsinainen temppu, eikö!

Nanna kirjoitti...

Me ollaan kerran menty katsomaan hyllyä ja tultu sohvan kanssa kotiin!

Hyvän valinnan olette tehneet, kyllä siinä passaa BB:tä katsoa. Ja pahimman myötähäpeän hetkellä voi mennä sohvan taakse kurkkimaan ;)

Esmeralda kirjoitti...

Upea ja todella hyvän kokoinen sohva! Kyllä siinä kelpaa lekotella koko perheen. :)

Johanna kirjoitti...

Jep, onpas kivannäköinen sohva!! Ja todella kaunis toi teidän lattia :)

anrinko kirjoitti...

Hyvän maton ostitte. =)
Tuolleen se aina menee.
Lähtee ostamaan mattoa ja tulee kotiin sohvan kanssa.

malla kirjoitti...

onnea uuelle sohovalle!:)heräteostokset on ihan paraita!

Heli kirjoitti...

Me mentiin kerran ostaa imuria ja käännyttiin kaupan pihalla väärään suuntaan ja ostettiinkin auto. Että kyllähän tollasia sattuu. =D

Oikein muhkee ja kiva on sohva! Meillekin on tulossa vissiin ihan piakkoin uusi sohva ja sama juttu, ekaa kertaa mahtuu tää sakki samalle sohvalle, jiihaa!!!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Upea sohva ja olohuone muutenkin.
Kiva lukea että pidät koulusta, tsemppiä opintoihin :)

Hanna kirjoitti...

On kyllä muhkeen ihana sohva - tuollainen kiitos meillekin! ;D

Jonna kirjoitti...

Oi miten kiva sohva, kyllä tuossa on hyvä köllötellä koko perheen voimin :) Ihana tuo arkku! Mukavia koulupäiviä!

Milla kirjoitti...

Moikka!
Aivan ihana blogi sulla, kodistasi, ja muusta mitä puuhailet, puhumattakaan! Onnea ja menestystä uudelle urallesi ja syksyn opiskelutohinaan.

t. nimim. Kultainen leikkaus :)

-Jassu- kirjoitti...

Katsoin ensin, että meidän sohva, mutta ei ihan samanlainen :-) Meidän kulmasohva ostettiin edelliseen taloon ja nyt uudessa talossa vie koko olohuoneen..

Ihana heräteostos, sopii kuin nakutettu teille.

Sanelma kirjoitti...

No toivottavasti se Tero Vaara sai terveiset perille:D

Upea vaalea, iso, kutsuva ja kaunis sohva. Tuo houkuttelee koko perheen koolle tyynyineen ja torkkupeittoineen! Kiva toi "pöytäliina" eli talja tuossa sohvapöydän päällä.

Valkoisen Tilan Hanna kirjoitti...

Kaunis sohva. Meillä on huonekalurumba myös edessä ku myytiin iso osa huonekaluista kodin ostajille. Yritän tällä kertaa jotain erilaista, katotaa onnistuuko..

Marja kirjoitti...

Voi vitsit, upee matto :D Oonkohan mä jo kehunut, mutta jotenkin tämä teidän uusi Koti näyttää niiiin ihanalta! Vaaleaa, kaunista, seesteistä. Ja sinä kuulostat niin onnelliselta :) Ja nuo opinnot... niistä olen kade! Mun haavettani toteutat..

Viivu kirjoitti...

Iltaheipat vielä kaikille! Huomaatteko, en oo enää ihan raato iltasin kun jaksan blogissakin pyörähtää :)

Rilla: Okei... minä vaikenen... Auto on jo aika ostos! Mulle ne ei varmaan edes möisi sellasta :)

Nanna: Juu, ilmeisesti tää on yllättävän yleistä naisten kesken :) Ja kyllä teki mieli äsken paeta sohvan taa ja purra selkätyynyjä, mutta luulenpa, että pahempaa vielä on luvassa...

Esmeralda: Koskaan en oo ollu ison sohvan perään, mutta kyllä se nyt on aika kiva!

Johanna: Lautalattiasta en luovu! Se on mulle se, mikä tekee kodista kodin! Ihanalta näytti teidänkin remppakohde <3 Hyvä tulee!!!

Anrinko: Tällä kertaa siis saatiin molemmat, tosin tuon taljan olin hankkinu edellisellä viikolla, kun miehet oli reissussa. Oli aikaa kerrankin shoppailla ilman jarruja.

Malla: Kiitos <3 Ja yhdyn kyllä tuohon heräteostoshommaan. Yleensä niistä on iloa eniten.

Heli: Eikä! Jo toinen auto tän postauksen kommenteissa! Tehän rahanaisia olette :)

Marie Elisabeth's Rum: Kiitos! Tsemppi onkin vielä ainakin aika korkeella opintojen suhteen :) Kaikki on niin mielenkiintosta!

Peikkotyttö Hanna: Pitäiskö sun joku päivä lähtee kattomaan mattoja...

Nonnukka: Samoin sinne!

Milla: Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Kylläpä piristi iltaa kummasti ja lämmitti mieltä. Samoin ihanaa syksyä myös sinulle kaikkien omien touhujesi keskelle!

-Jassu- : Kieltämättä olen minäkin miettinyt jo, että mitenhän tämä meinaa mahtua meidän tuleviin asuntoihin, tässä kämpässä kun on iso ja avara olohuone, mutta kokemus on osoittanut, että suurimmassa osassa vanhoja taloja ei ole...

Unelma Säleikkö: Eipä ole Teroa kuulunut... :)

Valkoisen Tilan Hanna: No niin luin! Aikamoinen juttu. Mutta niinhän se on, että vaihtelu virkistää. Täytyypä tulla teille sitten katsastamaan uusi pesä kunhan syyskuussa tuun taas Joensuuhun. Tsemppiä muuton keskelle!

Marja: Minä olen onnellinen :) Jotenkin tämä Kajaanissa asuminenkin on helpompi sietää, kun on oma paikka, ja omat haasteet joita kohti mennä ja unelmoida. Älä sinäkään luovuta :) <3

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana sohva! Saako udella mistä on ostettu? :) Tää rakastui tuohon nyt :)
Ja samat terveiset lähtee täältäkin Mamballe, ei vaan enää jaksais..

t. vakkarilukijasi

Possumamma kirjoitti...

Heh, kuinkakohan iso ostos olisi sitten tullutkaan ostettua, jos olisitte menneet ostamaan sohvaa;D

Nojuu, vaan onnittelut uudesta sohvasta!:) Se olis pitkällä ostoslistalla täälläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana sohva :)

pampula kirjoitti...

Ihana soffa ja ihana vaaleus! Kumma juttu kun meilläkin auto meni huoltoon ja tuli takaisin ihan erivärisenä ja kokoisena..pistetään huoltomiesten piikkiin :)

Eva-Liisa kirjoitti...

Onnea uudelle sohvalle!! Aikas makee!!

Ira kirjoitti...

Nyt ehdin kommentoida, kun koulu alkaa vasta myöhemmin. Ihana sohva, tuun kyllä testaa joku päivä, hih... Nähdään kohta pohjapiirrustusten parissa piirrellen!

Päivi kirjoitti...

Wau, mikä sohva!!! Ihan mielettömän ihana. Kyllä siinä kelpaa kölliä. :)

Kiva, kun koulussa on kivaa!!! :D

-Päivi-

Hannis kirjoitti...

Hyvältä näyttää :-) Ja kiva idis pistää kaksi ratia-arkkua vierekkäin pöydäksi. Minä odottelen sitä aikaa, että sohvapöydällä saa taas poltella kynttilöitä - nyt ei voi pitää edes sohvapöytää!

Niina kirjoitti...

Erittäin hyvännäköinen sohva! On oikein luokseenkutsuva :)

Ei ole enää kesästä tietoakaan ;)

Lenni kirjoitti...

Ihana sohva, kyllä tuohon kelpaa iltaisin käpertyä viltin alle kynttilänvalossa :)

Me mentiin kerran ostamaan kaveripariskunnalle sohvia, mutta mitenkäs kävi. He ei ostaneet mitään, mutta me ostettiin sohva ja muhkeat nojatuolit ja maksettiin niitä sitten monta vuotta :) Mutta ihanat olivat. Joten kyllä tää on tuttua.
Ja samaa mieltä Mambasta, ja koko karmeasta renkutuksesta ..

Sissi kirjoitti...

Kaunis ostos, tuossa kelpaa lepäillä. Me haluttais myös iso kulmasohva, että koko perhe vois istua samalla soffalla. Nyt meillä on kaks erilaista, ja sekös emännän silmää rasittaa kovasti... En ole edes kehdannut laittaa niistä kuvia blogiini!

Unknown kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani!

Viivu kirjoitti...

Anonyymi vakkarilukija: Sohva oli muistaakseni Maskusta... Siinä niitä oli rivissä huonekaluliikkeitä joissa risteiltiin ja sohva tarttui mukaan yhdestä.

Possumamma: Hehe, en taida koskaan lähteä sohvaa ostamaan :D

Elliliina: Niin minustakin :)

Lenni: :) Voin kuvitella! Mulla varmaan kävis kans noin, maksasin vuosikausia, mutta meillä tuo toinen puolisko on tiukkana, että osamaksulla ei osteta... muuten olisin voinu ottaa ruokapöydän kans samointein :D



Niina: Kesä loppu ihan yllättäen! Sopeutumisvaikeuksia on ollu...
Pampula: Mikä noissa autoissa oikein on kun ne tuppaa kaikilla vahtumaan???

Liisa: Kiitos! Kyllä siinä kelpaa nyt köllötellä ja katsoa BB:tä :)

Ira: Voi olis ihanaa saada sut joku päivä sohvalle köllöttelemään :) Lupaan tarjota kahvit kun tulet!

Päivä: Kivaa on, se on kyllä ihan huippujuttu, että koulutus on vastannu täysin mun odotuksia ja mielikuvaa.

Hannis: Ihana uus kuva sulla! Meillä nuo Ratian arkut vaihtaa paikkaa tiheään, millon pöytänä, millon penkkinä, onpa joskus olleet pinossakin. Tykkään niistä kun ne on simppelit ja monikäyttöiset. Ja mitä kynttilöihin tulee, kuuluu täälläkin kokoajan "ei"... Onneks kotona ollaan vaan se pari tuntia hereillä päivisin, niin vahtimisurakka ei ole ihan mahdoton :) Nytkin neiti jo vetelee unia ja minä nautin sohvasta ja kynttilöistä.
Ja teidän seurasta, tietty!

Sissi: Tiedän tunteen! Mutta kaikki ajallan! Toivotaan, että tekin pian saatte omanne <3

Mirva: Voi kiitos ihana <3

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Koolla on tosiaan väljä!
Kyllä tuossa kelpaakin sitten köllötellä.

Mukavaa bb iltaa :)